Jette fjernede stor væskeansamling med LifeWave plastre

2
263

Alt går efter planen, da Jette i april får fjernet en knude i det ene bryst. Jette får også fjernet to lymfer under armen, hvor operationen går fint. Men da hun kommer hjem fra sygehuset, får hun en væskeansamling i lymfesystemet under armen.  Væskeansamlingen er temmelig ubehagelig – især da den er på størrelse med et æg og sidder under armen.

Jette ringer til mig for at få hjælp til, hvordan hun kan patche, så hun kan få væsken væk fra lymfen. Da jeg har sikret mig, at hun endnu ikke er kommet i gang med kemo (og dermed i medicinsk behandling), bliver vi enige om, at vi må se at få drænet det væske ud, så godt vi kan.

Væskeansamling væk på tre dage med plastre

Jette finder sin foldemand frem, som er et af vores hjælpeværktøjer, hvor vi kan følge meridianbanerne i kroppen store træk. Vi finder den meridianbane, der løber, hvor væskeansamlingen er, og kan se, at hun skal bruge pericardium meridianen og følge den med plastrene. Det vil sige, at hun skal sætte LifeWave Energi Enhancher i hver sin ende af den – cirka på p1 (hvid) og p5 (brun), samt et LifeWave Glutathione-plaster lige midt imellem de to energiplastre. Med denne patching gør vi det, at vi sender noget energi igennem det ramte sted på kroppen, og Glutathione-plastret sørger således for, at hun udskiller affaldsstofferne som giver væskeansamlingen.

Allerede efter første dag med plastrene er bulen gået fra at være et lille æg i størrelsen til kun at ligne en golfkugle.

Næste dag prøver hun, at holde pause med plastrene, men synes, at det svier.

På tredje dagen må hun igen have fat i sit husapotek med plastrene. Jette sætter plastrene efter samme protokol. Om aftenen er bulen næsten væk. For en sikkerhedsskyld sætter hun lige plastrene på dagen efter, for at være helt sikker på, at væskeansamlingen er helt væk.

Jette vil også bruge LifeWave Carnosine-plasteret til at fjerne arvævet, der kan komme efter operationen.

Jette har overhovedet ikke brugt smertestillende piller gennem forløbet, da plastrene hurtigt har lindret de gener og smerter, hun har haft på grund af operationen. Vi har derfor talt om, at Jette også skal bruge Y-age plastrene, når hun er imellem kemobehandlinger. Hun må ikke bruge dem de første 14 dage efter kemobehandling, da hun jo ikke skal detoxe for kemoen, men hun kan godt nå at detoxe kroppen, inden hun skal i gang med kemobehandlingen igen, så vi får lidt boost til kroppen imellem kemobehandlingerne.

DEL
Tidligere artikelSådan kan du finde vejen til en tilværelse med mindre stress
Næste artikelAv min hæl – sådan opnår jeg lindring med LifeWave
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

2 KOMMENTARER

  1. Det lyder så godt. Jeg er lidt usikker på brugen af y-age plastre efter f.eks. hormonbaseret brystcancer med fjernelse af bryst, men med efterfølgende medicinsk hormonbehandling. Tænker at netop disse kvinder har meget brug for antioxidanter, men kan de modarbejde sig selv?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here