Sommer og sensommer uden et eneste myggestik

0
200

Ja, selv de små glæder i livet tæller. Det godt nok blevet mange sene aften/nattetimer på vores overdækkede terrasse i selskab af gode venner. I år har vi også prøvet noget nyt, nemlig at sove ude om natten. Det har været helt fantastisk, og vores overdækkede terrasse forlænger virkelig sommeren og de sene timer på døgnet.

Desværre, som mørket falder på, kommer de små myg frem. Det er desværre en af grundene til, at vi er rykket tilbage i soveværelset om natten. Min kæreste bliver ædt op.

Myggestik er da bare øv, og selv om man sprayer sig mod dem, er det ikke altid nok. Det vidner både vores kære gæster og min kæreste om.

Selv har jeg ikke fået et eneste myggestik i år. Det er ret fantastisk. LifeWaves produkter kan bruges, når myggen har stukket for at lindre kløe, men de kan så sandelig også bruges forbyggende, har jeg opdaget.

Ingen myggestik – slut med kløe

I forsommeren var jeg så uheldig at udvikle pollenallergi. Jeg brugte naturligvis plastrene fra LifeWave for at komme allergien til livs. Jeg har ikke fået skrevet om min egen pollenallergi, men du kan læse mit indlæg om, hvordan jeg har hjulpet min mor med hendes pollenallergi gennem 30 år – læs det her.

Men i forbindelse med, at jeg brugte plastrene mod pollenallergi, forsatte jeg faktisk efterfølgende med at bruge Y-age Glutathione-plastret cirka en gang om ugen. Jeg har læst andre kolleger omtale, at det har hjulpet dem i forbindelse med myggestik. Det skal da uden tvivl prøves, tænkte jeg.

Jeg ved faktisk ikke helt, hvorfor jeg ikke får myggestik. For jo de spiser mig stadig, de små bæster. Min teori er, at fordi mit Y-age Glutathione-niveau hele tiden bliver holdt oppe, fordi jeg bruger Y-age Glutathione-plastrene ca. en gang om ugen, er min krop i stand til at bekæmpe den gift, som myggen sprøjter ind for at fortynde blodet, inden de mæsker sig i blod. Jeg ved ikke, om det er rigtigt – det er min helt egen lommeteori – men ikke desto mindre har jeg ikke haft et eneste myggestik siden. Ikke så meget som en lille antydning af noget, der kunne ligne et myggestik.

Sådan placerer du Y-age Glutathione14249052_10209652253478748_420253055_n

Som omtalt i tidligere oplæg følger der en lille folder med til hvert af LifeWaves produkter. På billederne her kan du se de 5 fortrukken placeringer for Y-age Gluthathione-plastret. Personligt fortrækker jeg placeringerne vist på billede 1 og 2.

Du kan selvfølgelig også finde mere information og billede af omtalte punkter via TOHUMAN app – kig under produkter.

Det er virkelig ikke sværere, end du selv gør det til.

DEL
Tidligere artikelLifeWaves nye kropsopbyggende produkt WinFit er kommet!
Næste artikelWauuw, WinFit – Shape Your Future: Jeg er topmotiveret!
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here