Wauuw, WinFit – Shape Your Future: Jeg er topmotiveret!

0
170

Sommerfuglene i min mave bliver større og større, jo mere vi nærmer os den 17. september. Jeg tror, jeg har det lidt ligesom et barn, der ser frem til juleaften. Jeg glæder mig og er super spændt. Gad vide, hvad LifeWaves grundlægger og CEO, David Schmidt, nu har fundet på. Inden eventen har der været udsendt små teasere om produkter. Det handler om vægttab – men ingen ved, hvad produktet består af, hvad det kan, og hvordan det virker.

Endelig kommer den dag, jeg og mange af mine skønne LifeWave-kolleger har set frem til med stor spænding i flere måneder. 1.500 mennesker samlet fra nær og fjern. Det er skam ikke kun Danmark, der er repræsenteret til verdenslanceringen af LifeWaves nye produkt. Kolleger fra mange andre lande er også mødt om: Færøerne, Italien, Spanien, Frankrig og Polen er bare nogle af de lande, jeg støder på – der er helt sikkert flere.

Endelig slår kl. 9.30: Det vi alle har set frem til, er vi nu langt om længe vidner til. Verdenslanceringen af WinFit – et helt ny innovativt fedttabskoncept fra LifeWave. Der er store forventninger i salen.

En forandret David Schmidt viser sig på scenen. Hold nu op, siger jeg bare. Jeg har de sidste fire år deltaget i disse årlige events i København. Jeg har dog ALDRIG set så slank og veltrimmet en David Schmidt. David Schmidt fortæller, at han selv har brugt WinFit-systemet siden november 2015. Hold nu op en forvandling.

En dag fyld med begejstring over LifeWaves nye WinFit-system. Den kære David Schmidt forstår virkelig at tænke ud af boksen, når han gerne vil løse en udfordring. Fedme et stigende problem, som truer folkesundheden. Som David Schmids selv siger: ”Do the world a favor”. Med det i baghovedet har han skabt WinFit. Jeg føler mig så klar til at gøre min krop og mig selv ‘en tjeneste’.

Billede her viser David Schmidt ved eventen i København sidste år i september og i år.
Billede her viser David Schmidt ved eventen i København sidste år i september og i år. Foto: Mette Malene Bloch

WinFit bestilt kl. 00:05

WinFit blev frigivet mandag den 19. september kl. 00.01 dansk tid. Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang. Så jeg sætter naturligvis vækkeuret til kl. 00.01 søndag aften for blot at bestille det nye WinFit-system. Kl. 00:05 er det bestilt.

Allerede onsdag modtager jeg mit WinFit-system, så jeg har allerede været i gang en uge nu. Det er godt nok nemt at bruge. Jeg glæder mig til at se og mærke, hvad det gør ved min krop.

Jeg vil p.t. ikke gå mere i detaljer om selve produktet WinFit. Det kommer alt sammen senere, når det er afprøvet på egen krop. Kan du ikke vente og vil vide mere nu, så kig på linket her.

Bodyanalyse – og så i gang med WinFit

Inden jeg er gået i gang, har jeg fået lavet en bodyanalyse, så jeg ved præcis, hvor meget fedt og muskler min krop består af, og hvor det hele sidder. Bodyanalysen afslører også det vitale fedt. Det vil sige fedt, som sidder omkring organerne. Alt det vil jeg dog vente med at fortælle jer mere om, så det må I have til gode lidt endnu.

WinFit – Shape Your Future. Jeg er topmotiveret. Er du nysgerrig efter at vide mere, så følg med her på bloggen? Vil du gerne selv teste? Så kontakt mig, så hjælper jeg dig gerne i gang med bodyanalyse og WinFit-konceptet. Og så skal jeg altså lige huske at sige: LifeWave lover ikke noget, de ikke kan holde. Er du ikke tilfreds med dit resultat, tilbyder LifeWave 30 dages returret. Nemmere kan det ikke være.

Ny LifeWave-event i København i 2017

Og nå ja forresten: David Schmidt havde ikke bare ét, men to kort i ærmet! David Schmidt sluttede dagen af med at invitere os alle til næste års verdenslancering af endnu et nyt LifeWave-produkt. Det sker den 30. september 2017 i København. Endnu en fantastisk nyhed i vente. Datoen er skrevet i kalenderen. Ikke nok med det, så løftede han også sløret for, at han p.t. står med valget mellem to nye potentielle LifeWave-produkter. David Schmidt ved endnu ikke selv, hvilket produkt han ville vælge … Spændende, meget spændende.

Topfoto: Steen Leithoff

DEL
Tidligere artikelSommer og sensommer uden et eneste myggestik
Næste artikel3,2,1 … Ja, tak til tonet krop med mindre fedt med WinFit
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here