Virker WinFit, når man har PCOS? Jeg har sat mig for at teste!

1
146

Jeg kommer aldrig til at ligne en størrelse 36. Jeg har som rigtig mange kvinder PCOS. Ja, faktisk hele 5-10 procent i den fødedygtige alder som det hedder. Det betyder bl.a. øget hårvækst, stor sukkertrang, og at det er næsten umuligt at tabe sig. Hvis jeg skal tabe mig, skal det være via en kostomlægning, og det har jeg meget svært ved at overholde. Jeg har accepteret, at sådan er det, selv om der jo alligevel altid er et håb.

Jeg var til LifeWave-event i København i september, hvor det nye fedttabskoncept WinFit blev lanceret. Min første reaktion var: FEDT! Sikke et skønt produkt. Det er perfekt.

Efter lidt tid og tanker kom spørgsmålet så: Vil det nu også have samme indflydelse på mig ligesom på alle de andre, nu når jeg har PCOS?

Nemt koncept i en travl hverdag

Det skal i hvert fald prøves, tænkte jeg. For tænk at der her er lavet et fedttabskoncept, hvor jeg ikke behøver løbe flere kilometer dagligt for at opnå en flottere krop (velvidende at det ikke mindsker min vægt). Et koncept, hvor jeg ikke behøver tælle kalorier (som jeg alligevel glemmer hver 3. gang) eller at holde en streng diæt (som jeg alligevel har brudt, når vi når middagen).

Her er et koncept med produkter, hvor der er nogle få regler, som selv jeg kan styre i en travl hverdag. Jeg skal spise inden for et otte timers vindue, lave lidt styrketræning hver morgen i 5 minutter og tage min ”godnatbajer” – ja, det er den altså kommet til at hedde. Det er dog bare ernærings- og kosttilskuddet Theta One, som jeg nu drikker hver aften.

Min dag ser f.eks. sådan her ud:
Kl. 05:30: Vækkeuret ringer. Inden jeg går i bad, skal jeg lige lave 2 x 20 armsving, bænken i 2 x 40 sek., ligger på maven og løfter benene i 2 x 20 sek., løb på stedet med høje knæløft, her tæller jeg til 50 – langsomt, og til sidst 1 minut, hvor jeg går ned i hug tæller til 4 og så op igen. Så er det i bad.

Når jeg er færdig med bad, fået tøj på, lagt make-up, bliver WinFit sat på, og der ryger lige ½ liter vand ned. Da jeg har 1½ times transport til job, bliver det ikke mere, for ellers skal jeg tiss,e inden jeg møder et toilet.

Kl. 10:30: Nu starter mit spisevindue. Nu kan jeg få min halve skive rugbrød med ost. Må da indrømme at nu er jeg sulten, men alligevel føler jeg mig mæt når jeg har spist mit rugbrød.

Kl. 11:00: Frokost. Her spiser jeg nøjagtigt, som jeg plejer.

Som mellemmåltider spiser jeg en banan, æble/pære, ISIS-müslibar (pga. PCOS er det denne), men jeg spiser også et stykke kage i ny og næ.

Kl. 18:30 er der aftensmad, så når det lige, inden mit spisevindue lukker kl. 19:00.

Kl. 21:30 er det tid til “godnatbajeren”, Theta One.

Da jeg startede op på alt dette huskede jeg at måle og veje.

Den første måned med WinFit

Tal fra d. 22. september:
Vægt: 85,2 kg
Fedt: 39,7 procent
Kropsvæske: 48,2 procent vand
Muskler: 34,9 procent
Mål på lår: 61 cm
Mål på overarm: 31 cm
Mål på mave: 116 cm

Tal fra 27. oktober:
Vægt: 84,7 kg
Fedt: 36,2 procent
Kropsvæske: 52,8 procent vand
Muskler: 39,4 procent
Mål på lår: 61 cm
Mål på overarm: 28 cm
Mål på mave: 110 cm

På blot fem uger har jeg øget min muskelmasse med 4,5 procent. Jeg har REDUCERET min fedtprocent med 3,5 procent. Det er da vildt, og mere end jeg turde håbe på.

Fit med WinFit: Succes og sidegevinster

Min tanke om, at på mig virker det jo nok ikke på grund af PCOS er gjort til skamme. Tænk at jeg har fjernet 3,5 procent fedt. At vægten næsten siger det samme – hvad så?

Jeg kan mærke at mine ringe ikke sidder helt lige så fast. Mine fødder har lidt mere plads i skoene. Min bh er rykket et hak ind. Bukserne strammer ikke helt så meget, og ikke alle mine t-shirts hviler på maven, når jeg har dem på.

Det er bare en skøn fornemmelse. Ud over disse dejlige gevinster, så er der jo alle sidegevinsterne:

 • Maven fungerer bedre
 • Huden er pænere
 • Mere energi
 • Bliver hurtigere mæt
 • Min sukkertrang er næsten helt i bund. Har da spist kage, drukket en kop varm kakao, eller trukket spisevinduet en 1 eller 2 timer, men lysten er meget mindre. Nu kan jeg lade chokoladen være, selv om den står lige foran mig. Tidligere havde jeg spist det det hele.

Nu gælder det så om at se hvad den næste måned bringer. Men jeg er da sikker på, at det er endnu bedre tal.

PCOS – hvad er det?

Forkortelsen PCOS står for Poly Cystisk Ovarie Syndrom. Polycystisk betyder, at der er mange blærer på ovariet (æggestokken). Symptomerne er udeblevne menstruationer, overvægt, øget hårvækst, uren hud og infertilitet (svært at blive gravid) m.m.

DEL
Tidligere artikelKonstant svimmelhed væk på få minutter
Næste artikelGå vinteren i møde! Fototerapi kan være din hjælp mod vinterdepression
Anita Hellner blev introduceret til LifeWaves forunderlige verden i 2014. Lige siden har plastrene og de øvrige produkter været en trofast følgesvend. I 2014 ændrede Anita Hellner Andersens liv sig, da hun blev introduceret til LifeWave. Anita Hellner Andersen lider af PCOS – Poly Cystisk Ovarie Syndrom. Med LifeWave opnåede hun større livskvalitet. Siden er LifeWave ikke bare blevet en følgesvend i Anitas eget liv og i hendes mands, men også hos mange mennesker, som krydser hendes vej. Anita er forhandler af LifeWave og kan fortælle om, hvordan LifeWave har hjulpet til bedre livskvalitet og større sundhed. Kontakt: anitahellner@hotmail.com

1 KOMMENTAR

 1. Du er den sejeste!
  Hvor er det godt gået, og du viser, hvordan det kan lade sig gøre, selv om du har en travl hverdag. Og selv om du starter dagen meget tidligt, har du fået plads til at lægge den smule motion ind, som er nødvendig i WinFit programmet.
  Held og lykke med den videre ombygning og regulering.
  Kærlig hilsen Aase

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here