Konstant svimmelhed væk på få minutter

1
2193

Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen: LifeWaves produkter er geniale. At de kan skabe balance og fjerne blokeringer så nemt, som de kan på de fleste mennesker, er mig stadig en gåde. Det er utroligt, hvad sådan en lille lysfrekvens, skabt af kroppens egen energi, kan udrette.

Min kærestes veninde Krestina kontakter mig, da jeg i september er i Danmark til lanceringen af LifeWaves nye fedttabs- og muskelopbyggende koncept, WinFit. Krestina spørger, om LifeWaves plastre kan hjælpe hendes veninde, da hun har virkelig mange skavanker: Svimmelhed, som får hende til at besvime, inflammation i skulderen og for lavt blodtryk. Hverken læger, fysioterapeuter eller en kiropraktor har kunnet hjælpe.

Jeg ved godt, at LifeWaves produkter hverken er lavet til at behandle eller diagnosticere sygdomme. Jeg skal ikke rende rundt og lege læge, for det er jeg ikke. Men da hun skriver, tænker jeg, at Y-age Aeon og IceWave i hvert fald kan hjælpe hende af med smerterne i skulderen.

Jeg har før hjulpet nogen med svimmelhed, og mange i Facebookgrupper om LifeWave fortæller, at de selv har stort gavn af Energy Enhancer, når det gælder, så jeg siger selvfølgelig ja til at prøve. Vi aftaler, at Krestina og Tine (som hun hedder) skal komme hjem til min kæreste om onsdagen.

8 måneders svimmelhed

Da de kommer, kan jeg godt se, at Tine ikke har det godt. Hun fortæller mig om hendes symptomer og om hendes forløb. Jeg spørger også til kost, hvor meget vand hun drikker osv. Jeg spørger også, hvordan hun har det lige nu, og om det er, som det plejer.

Tine forklarer, at hun har været svimmel konstant i over otte måneder. Hun er besvimet to gange, og når hun står med samlet ben og lukkede øjne, bliver hun svimmel og får fornemmelsen af at skulle besvime. Lægerne har taget en masse prøver løbende, men siger, at hun ikke fejler noget – ud over at hendes blodtryk er for lavt.

Tine har også været til specialister; kiropraktor og fysioterapeuter, men ingen af dem har kunne hjælpe hende, hverken med svimmelheden eller smerter i nakke og skulderen.

Tester LifeWave-plastrene

Jeg anbefaler hende at drikke en masse vand og bruge plastrene til at rense ud, for selvom man lever sundt, ophober der sig stadig giftstoffer i kroppen fra uren luft, mad osv. Jeg forklarer Tine, at jeg vil plastre forskellige punkter på kroppen for svimmelheden og prøve mig lidt frem. Jeg ved, at der i LifeWave-brochuren er punkter på indersiden af håndleddene til at få øget energi. De punkter har jeg brugt mod svimmelhed flere gange, og jeg ved, at mange i teamet har gjort det samme, så det vil jeg prøve som det første.

Jeg sætter plastre på med tape, så jeg kan rykke rundt, hvis der ikke sker noget. Det er en fremragende måde at bruge LifeWaves plastre på, da intet trænger ind i kroppen. Plastrene er en lysfrekvens skabt af kroppens egen infrarøde varme, som gør arbejdet. Plastrene virker lige meget om man tager papiret af eller ej, og om det er uden på tøjet.

Jeg sætter først Energy Enhancer på indersiden af begge hendes håndled og et Y-age Aeon i nakken, som vi næsten altid gør, når nogen har ubalancer eller blokeringer i kroppen. Måske Tines skuldersmerter kan reduceres lidt, da et Y-age Aeon i nakken tit kan være nok til det.

Efter 10-15 minutter kan Tine stadig ikke mærke noget. Jeg spørger, om hun har mod på at rejse sig op og lukke øjnene og se om hun bliver svimmel. Til vores store ærgrelse (og min forskrækkelse) vælter hun til den ene siden, så snart hun lukker øjnene. Det må godt nok være en ubehagelig oplevelse at gå med så længe, tænker jeg.

Energiplaster på sokkerne

Energy Enhancer plastrene er lavet på den måde, at der er et positivt og et negativt plaster, som sammen skaber et større flow i kroppens energibaner.

Når man sætter dem på, er det vigtigt at vide, hvilken polarisering et menneske har. Hos de fleste mennesker skal det hvide på højre side af kroppen, og det brune plaster på venstre. Nogle gange kan det imidlertid vende, så jeg tænker, at det må jeg hellere tjekke, inden vi fortsætter. Det kan man heldigvis nemt gøre på 9 ud af 10. Testen kan laves på flere måder: Ved styrketest af muskler, smidighedstest og kinesiologitests – alle sammen tests, hvor man kan mærke, om folk reagerer på plastrene. De enkelte test vil jeg komme ind på en anden dag.

Jeg vælger at lave smidighedstesten. Jeg spørger, om Tine kan nå gulvet med sine hænder, når hun står med samlede ben og bukker sig. Nej, siger hun med det samme. Hun kan kun nå halvt ned – altså til lige omkring knæene, som er ganske normalt for hende. Jeg lægger derefter Energy Enhancer oven på hendes sokker (det hvide plaster på højre fod og det brune på venstre fod) og spørger, om hun vil prøve at bukke sig igen. Hun kan nu nå meget længere ned. Hun er meget overrasket, og udbryder: ”Ej, hvor er det vildt det her.”

Jeg tænker. Jamen, det her må jo være godt for hende, når nu hun pludselig kan bukke sig ned så meget. Måske vi har skabt en større balance i kroppen? Jeg spørger, om hun har mod på endnu engang at se, om der er en lille forskel, når hun lukker øjnene.

Tine lukker øjnene, men denne gang vælter hun ikke: “Ej hvor det vildt,” udbryder hun: ”Jeg forstår det ikke”
Da hun åbner øjnene, har hun svært ved at holde tårerne tilbage og udbryder: “Jeg tror, jeg begynder at græde.”

Jeg må selv knibe en tåre. Det er en helt fantastisk og rørende oplevelse at se hende live fuldstændig op og være så glad.

”Føler du dig slet ikke svimmel?” spørger jeg. ”Nej,” siger Tine, og den underlige fornemmelse, hun har haft, når hun sad ned, er også helt væk.

Væk med smerter i skulder og nakke

Da vi får styr på glædestårerne igen er det jo bare at gå videre til hendes skulder og nakke, som hun også har døjet med længe. Hun synes egentlig ikke, der er sket den store forskel med det Y-age Aeon hun har fået i nakken, så jeg tager et brunt IceWave (smerteplastret) og placerer det direkte på hendes smerter omkring skulderbladet. På grund af det Aeon hun har i nakken, har hun ikke brug for det andet hvide IceWave. Inden meget kort tid er smerterne og ømheden væk.

En krop i balance

Hvorfor kunne plastrene hjælpe, når nu ikke lægerne kunne?

Jeg er meget optaget af det netværk af energier, der ligger i vores krop, nemlig hele vores energisystem, som man i østens medicin har brugt i tusinder af år. Energisystemet er et netværk af energier. Disse energier danner grudlaget for vores helbred og bringer energi til hvert eneste organ i kroppen.

Når vi ikke passer på os selv og bliver syge, er sygdommen tilstede i vores energisystem, før den viser sig som fysiske symptomer i vores krop. Som er dem, lægerne måler.

Både LifeWaves plastre, healere, akupunktøren, tankefeltterapeuter m.m. arbejder med energierne i kroppen. For en krop i balance kan selv gøre resten – specielt hvis den samtidig for tilført de rigtige ting, vitaminer mineraler, proteiner, vand og ilt til at gøre det sidste.

I Tines tilfælde tror jeg ikke, det handlede om, hvad hun har spist eller gjort, men en eller anden ubalance eller blokering i hendes energier.

DEL
Tidligere artikel5 skønne uger med WinFit
Næste artikelVirker WinFit, når man har PCOS? Jeg har sat mig for at teste!
René går meget op i sundhed og i at hjælpe andre til en bedre livskvalitet. René har hjulpet og teste LifeWave-plastrene på knap 1.000 mennesker og dyr. Læs Renés ofte humoristiske og glade indlæg om et nyt liv og bedre livskvalitet med LifeWave. Kontaktinfo: rjp@filtertools.dk +(34) 610 67 74 74 (Spanien), +(45) 71 55 73 49 (Dansk)

1 KOMMENTAR

  1. Kære René,
    Tak for en smuk fortælling og en dejlig oplevelse.
    Jeg har som du fantastiske oplevelser næsten dagligt, med vore unikke plastre og de øvrige produkter. Det er en stor glæde for os, når vi kan hjælpe andre mennesker til bedre sundhed, fjerne deres smerter eller hvad det end måtte være de kæmper med. Du siger, at du ikke kan hjælpe, at det er plastrene der gør det – er nu ikke helt enig med dig…plastrene kan hjælpe, men det er dig der gør det muligt – du rækker ud! ❤️ Knus, Kim

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here