5 skønne uger med WinFit

5
106

WinFit kom på markedet i september og har allerede vist sig at være LifeWaves hidtil største salgssucces. Her på bloggen har vi også kastet os over at teste og undersøge det nye fedttabskoncept og produkterne til Winfit. WinFit er, som flere af mine medbloggere skriver, et body shaping system – det vil sige et koncept, der former kroppen ved at tære på fedtet, men samtidig hjælper dig til at bygge musklerne op.

Konceptet er virkelig nemt at følge. For det kræver ikke, at man skal tælle et bestemt antal kalorier hver dag. Det kræver heller ikke, at man skal dyrke ekstremt meget motion. Man skal bare følge nogle simple regler og benytte nogle produkter, som er kortlagt gennem dagen.

Genialt tænkt, David Schmidt!

Da David Schmidt, grundlæggeren og opfinderen bag LifeWave, for nogle år siden trængte til at komme af med nogle kilo, begyndte han at tænke mere over udfordringerne ved slankekure osv.: Hvordan kan det være, at befolkningen i de fleste dele af verden til stadighed bliver mere og mere overvægtige på trods af at vi nemt kan få adgang til alverdens slankekure. David Schmidt prøvede for alvor at forstå problematikken for at finde løsningen. Han kom frem til to afgørende svar, som skulle vise sig at have indflydelse.

 1. Hvis man skal tabe sig, skal man typisk tælle kalorier. Men spiser man blot minder betyder det, at jo mere man taber sig, desto mindre muskler får man. Paradokset er dog, at musklerne netop er med til at holde forbrændingen i gang.
 2. Hvis man skal tabe sig ved at motionere, så opbygger man ganske rigtigt muskler, der jo hjælper til, at vi kan holde forbrændingen i gang. Men for at holde den forbrænding skal man bruge meget tid på sin træning, og det er der ikke mange mennesker, der har tid til i en presset hverdag.

Derfor har David Schmidt arbejdet på at finde frem til at system, der er enkelt at gennemføre, og som ikke kræver at vi skal træne flere timer om ugen, eller skal tælle kalorier.

Selvfølgelig er det bedste vi kan gøre, at spise sundt og varieret og dyrke motion. Med WinFit-konceptet kan man faktisk træne intensivt, helt ned til 4 minutter om dagen, eller 2 x 10 minutter om ugen, og alligevel opnå resultater. Det er genialt.

Da WinFit blev frigivet til salg kort efter LifeWave-eventen i København i september, sad jeg simpelthen klar kl. 00.01 om natten og bestilte mit sæt. Jeg købte samtidig et sæt til min mor, som også gerne vil af med lidt mavefedt.

Den slanke linie med WinFit

Jeg deltog forinden – sammen med flere andre forhandlere – i den store LifeWave-event, hvor WinFit blev frigivet. Her mødte vi en del af de personer fra Danmark, som har fået lov til at være testpersoner på WinFit. Flere af dem, er folk vi kender fra vores hverdag med LifeWave, og mange af dem har virkelig tabt sig flot – også selv om de kun havde testet produktet i otte uger.

Jeg har aldrig i mit liv været på en slankekur, og jeg ved, at det vil jeg heller ikke kunne holde ud, da jeg har en meget travl hverdag. Jeg elsker ikke ligefrem at lave mad, og så har jeg en fantastisk sød tand, så det kan være en udfordring for en sund livsstil. Det er godt, at jeg ikke drikker alkohol, for så ville jeg nok have haft endnu mere at skulle tabe så.

Men efter LifeWave-eventen i København fandt jeg ud af, at nu skulle der altså ske noget med de efterhånden ikke så nydelige håndtag, der samler sig over bukselinningen, når jeg knapper mine bukser.

Jeg er så heldig, at jeg altid har kunnet skjule det lille bildæk, der sådan er begyndt at komme på maven, fordi jeg aldrig har været sådan rigtig tyk. Men nu vil jeg altså godt ned på 60 kg. igen. Jeg er faktisk kommet helt op på svimlende 68 kg., målet er 8 kg.

Mange siger til mig, når jeg fortæller, at jeg er på dette kropsformende system: ”Jamen Jeanett, du skal da i hvert fald IKKE tabe dig,” men i min verden kan det jo ikke nytte noget, at man ikke gør noget, før man vejer 20-30 kilo for meget.

Det er bedre at tage tingene i opløbet, og jeg er faktisk ved at få den der skrå kedelige linie på ryggen, der indikerer for meget fedt, når jeg har bikini på.

Ingen sukkertrang!

Jeg har nu været i gang med WinFit i fem uger, og jeg kan igen knappe mine bukser og bukke mig ned, uden at det strammer alle vegne. Jeg er ikke i mål endnu, men jeg er på vej. Det er en rigtig dejlig følelse, at ”flæsket”, der sidder over buksekanten, bliver mere og mere fast, selv om det ikke er de vilde kilo, jeg har tabt endnu – men der er nu også kun gået fem uger.

Mål og vægt (start og efter fem uger):

Vægt: 68 – 65,5 kg
Mave: 95 – 89 cm
Lår (H): 55 – 55 cm
Lår (V): 54 – 53 cm
Overarm (H): 31- 30 cm
Overarm (V): 31 – 30 cm
Bryst: 93 – 92 cm

Mine mål og vægten er svinget op og ned i løbet af de fem uger, som er gået. Det bedste, der er sket, er at min søde tand er som forduftet. Jeg har på fem uger kun spist fire stykker slik, og det er endda selv om det har stået lige ved siden af mig. Det er en af de ting, jeg hører fra flere, der starter på WinFit: Den meget søde tand forsvinder.

Det er så dejligt, at jeg nu nyder et stykke slik i stedet for at guffe en hel pose ad gangen, hvilket bestemt ikke var noget problem for fem uger siden :).

DEL
Tidligere artikelWinFit update 2: Hanne er top motiveret!
Næste artikelKonstant svimmelhed væk på få minutter
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

5 KOMMENTARER

 1. Kære Jeanett,
  Tak for godt indlæg om WinFit som der er stort focus på lige for tiden.
  Dejligt at du skriver om dine erfaringer, så vi kan få en god erfarings udveksling og ikke her henvist til hvad vi hører i anden/tredje hånd. Rejsen er spændende for hver især, om hvor den ender. Men du har allerede høstet dine første gode erfaringer! Tillykke og vi venter spændt på hvad du senere kan fortælle os. ❤️ Knus, Kim

 2. Tak Rene
  Ja det er utroligt dejligt, at jeg nu kan sidde ved alle fristelserne, og IKKE føle at jeg går glip af noget, når jeg ikke spiser dem

 3. Dejlig læsning. Tillykke med resultatet, i en travl hverdag er det skønt der nu er kommet noget som er let at gå til og uden der er en masse man skal sættes ind i.

 4. Ja det er helt sikkert rigtigt dejligt.

  Så håber vi bare de får ansat en masse nye lagerarbejdere, så de igen kan følge med ordrepresset derovre .

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here