WinFit update 2: Hanne er top motiveret!

2
152

Alle indlæg i serien:
WinFit start: Din guide til fedttab og flot krop
WinFit update: Sådan har Hanne tabt 2,9 kg på 10 dage

”Det er jo pærenemt – og det virker!” siger Hanne. Hun har nu været i gang med WinFit i en måned og er vild med produktet og systemet.

Hanne er startet på en rejse mod en anderledes, sundere og mere slank og muskuløs krop og allerede nu har hun haft glæde af WinFit på flere måder. WinFit har medført, at Hanne …

 • for første gang i rigtig mange år igen kan løbe og bevæge sig som i hendes unge dage
 • har fået øget styrke og udholdenhed
 • let klarer trappegang
 • nu selv siger, at hun har fået større styrke i ben og ryg: Hun føler sig bomstærk!
 • synes hun har et meget større overskud og generelt større energi i det daglige
 • er sluppet helt af med småskavanker i muskler og led
 • sover bedre.

Det er netop, hvad LifeWave lover med WinFit: Forbedret ”stamina” eller core styrke. Det vil sige muskulaturen i overkroppen (truncus), som er forside/bagside, mave- og rygmuskler og over bækkenet, er mærkbart styrket. Også muskulaturen over bækkenet, baller, lår og underben er mærkbart stærkere. Det viser sig ved et anderledes stærkt og smidigt bevægelsesmønster. Den ’tunge’ kropsopfattelse er borte.

Større motivation og initiativ

Både Hanne og jeg har her i slutningen af den første måned lagt mærke til, at hun selv tager initiativ på de to morgensessions om ugen. De 15-20 minutters forløb med opvarmning, lette øvelser og afsluttende 3-5 stigningsløb med indlagt maksimal spurt klarer hun smukt. Jeg er imponeret!

Hanne er sej og med den tiltagende styrke og udholdenhed samt den øgede kondition fra interval/høj -intensitetstræningen gør, at hun bliver mere og mere motiveret. En mandag morgen i let regn og lave varmegrader rør hende faktisk ikke.

Jeg er lige så begejstret som Hanne. Det er utrolig dejligt at arbejde med en så motiveret person. Jeg synes, det lover rigtig godt for hendes målsætning. Det kommer helt sikkert til at give pote på sigt – selv om der selvfølgelig ikke er nogen garanti for, hvor vi ender. Hanne synes, det er sjovt og spændende. Allerede nu oplever hun, at hun har fået en anden krop.

Jo, forresten: LifeWave lover faktisk, at at man vil lykkes; Det er bevist ved forsøg, at systemet virker – WinFit virker selv med den meget lille fysisk aktivitet to gange om ugen på bare 10 minutter som nævnt tidligere. Følger man ”opskriften” og systemet – så lykkes man.

Husk det nu …. drik mere vand

Hanne synes, at WinFit-systemet er nemt at gå til i en travl hverdag. Det er en stor hjælp, at man ikke skal tænke så meget, men blot skal følge et system og sørge for at få nok at spise. Når man først har forstået det, så er det meget lettere at holde kursen for det mål, man har sat sig.

Hannes eneste problem er, at det kniber med at få drukket tilstrækkeligt med vand. Hanne er ingen undtagelse på dette område. Mange er dårlige til at få drukket nok vand. Det har vi talt godt igennem, og hun forbedrer sig hurtigt, når hun forstår, at uden vand kan hun ikke komme af med sine affaldsstoffer. Er man ikke nok hydreret, så mindskes effekten af plastrene. Menneskekroppen består af 50-60 procent vand, og vi mister ca. 2-3 liter dagligt. Derfor skal vi tilføre vand løbende og helst, inden vi bliver tørstig.

På vægten igen! Og hvad så?

Ja, hvad er der så sket?

Jeg har i et tidligere blogindlæg beskrevet de første 10 dage. Hvordan dagen begynder, at man som det første drikker vand og siden følger systemet og prøver at ”standardisere”, så det bliver nemt i en hverdag at gennemføre. For selvfølgelig opstår der problemer undervejs med at holde, hvad man skal. Det gør dog ikke noget. Der ER plads til slingrekurs af og til. Blot man holder ved i det lange løb. Det er i orden med fest – blot hverdagen er på plads.

For Hanne gik den første uge dog nemt – og næsten 3 kg røg af! Vi nåede lige at tænke: Det er lige godt utroligt. Men så skete der ikke rigtig mere. Hvad så?

Startvægt: 79,4 kg

De første 10 dage: Her sker en vægtreduktion på 5. dagen fra 79,4 kg ned til 75,7 kg – et tab på 3,7 kg.
Herefter kommer en stabilisering omkring 10-dages resultatet: 76,5 kg – en vægtreduktion på 2,9 kg. Dette mønster holder sig til 19. dagen, hvor en lille stigning i vægt indtræffer.

Dag 20 og frem: Her noterer vi en vægt, der ligger stabilt og svinger mellem 76,0 og 77,4 kg. Det kalder jeg den daglige metaboliske usikkerhed. Vi måler på perioder: Uger og måneder. Vægtmålinger over perioden bliver som følger:

Gennemsnitlig vægt fra startvægten på 79,4 kg for fire første uger – 28 dage er:
1. uge 76,7 kg i snit på femdages målingen
2. uge 76,6 kg i snit på ” ”
3. uge 76,9 kg i snit på ” ”
4. uge 76,9 kg i snit på ” ”

Altså en markant reducering på få dage: På 10 dage som nævnt 2,9 kg – endda 3,7 kg ved morgenvejning på 5. dagen! Herefter fik vi en opbremsning – og en stagnation i ”vægttabet”. Læg mærke til at jeg sætter i ”kursiv”. For med WinFit skal vi huske, at vi ikke har at gøre med en slankekur. Slankekuren er afskaffet – som en af mine gode blogkolleger her på Blog.tohuman.dk udtrykker det. Med WinFit har vi til gengæld et system til omlægning af fedt til fast muskelvæv, som vi har brug for til at forbrænde vores overskydende fedtmasse.

Et stop eller opbremsning af vægtreduktionen kan have flere årsager:

 1.  I den første uge ses ofte et accelereret vægttab, som er vand, fedtomfordeling og eliminering af affaldsstoffer. Derfor husk at drikke vand både morgen og igennem dagen. Mange er dårlige vanddrikkere og forsømmer det. Men uden vand opnår du ingen ordentlig bortskaffelse af affaldsstoffer.
 2. Afhængig af den individuelle biokemi sker der for nogen en samtidig konvertering af fedt versus muskler. Det vil sige fedtvæv afløses simultant af en muskulær opbygning – noget, som vi netop ønsker ved at bruge WinFit. Derfor vil nogle brugere erfare et vægtmønster som beskrevet for Hanne. Andre vil opleve en vedvarende og stabil nedgang i vægten.
 3. Studier i LifeWaves laboratorier indikerer, at for mange vil der ske en 2,35 gange større konvertering af fedt til muskler fra måned 2 og frem – altså et accelereret fedttab og muskelmasseopbygning i tiden efter de 30 dage. Det sker på grund af ændret og forbedret hormonel aktivitet, en stabilisering af flere af de biokemiske og bioelektriske funktioner samt ikke mindst for nogle, en stabilisering af blodsukkeret og en generelt bedre insulintolerance. Sidstnævnte aspekt er vigtigt for sukkeromsætningen. Hele pakken i WinFit er i spil her – ikke mindst med de mange fordele, der bl.a. ligger i Theta One og Activator samt Carnosineplastret.

Kroppen modelleres og tones

Det bliver spændende at følge Hannes fortsatte rejse mod målet – som jo er 8 kilo. Måske hun når det, måske sker der andre og spændende ting – vi får se. Men at sætte et mål, er vigtigt.

Vi hører fra kolleger i LifeWave og andre brugere, at nogle taber sig fint og har tilfredsstillende resultater. Nogle få bliver stående på startvægten – og nogle tager endda på – Body Toning. Til dem siger vi: Kig i spejlet. Har man taget fotos, så man har adgang til før og efter. Det kan bestemt anbefales. Så frem med kamera/mobil og tag nogle gode billeder af dig selv. Jeg tør næsten sige, at alle vil erfare, at WinFit er ikke en slankekur men et system til toning af kroppen. Et muskelopbyggende system, hvor vi bygger muskler for at forbrænde den overskydende madpakke – vore depoter.

Dette scenarie er måske tilfældet for Hanne. Vi nærmer os et foreløbigt svar her i slutning af den første måned.

Hvad vi ved er, at hun allerede nu efter en måned er en helt anden person kropsmæssigt. Hanne har nu en krop, hvor man kan ane, at en meget fin ”ombygning” er undervejs.

Hannes nye fedtprocent

Når vi beregner Hannes fedtprocent, bruger vi de tilgængelige beregnere på nettet (f.eks. beregnbmi.dk).
Her har vist sig et interessant resultat:

Fedtprocent ved start på: 32,3
Fedtprocent efter 1. måned: 28,52

Hannes fedtprocent i vægtet procent, som er hvad hendes fedt vejer, er: 22,1. Dette er et mål for vægten i kg af hendes fedtmasse – minus knoglemasse, muskelmasse og vand.

Udregning:

 • Vægtet fedt før minus vægtet fedt efter: 25,65 – 22,1 = 3.55 kg
 • Hanne har altså tabt 3,55 kg fedt.
 • Hannes totalvægt ved start er 79,4 kg minus hendes tab i fedt på 3,55 kg giver en ”leanvægt”
  på 75,85 kg.
  (Hendes oprindelige vægt fratrukket fedt tabet – men hun har samtidig taget på i vægt!).

Hannes nuværende vægt efter 28 dage er på 77,5 kg minus hendes leanvægt på 75,85 kg – giver 1,65 kg.

Den samlede udregning fortæller altså, at Hanne har tabt 3,55 kg fedt – men samtidig øget sin muskelmasse med 1,65 kg – et resultat som hun er ganske tilfreds med.

Mennesker er forskellige og responderer forskelligt – men WinFit virker!

Det gælder for alle, at den individuelle stofomsætning er begrundet i ernæring, forbrænding, aktivitetsniveau og adgang til de fedtdepoter, man ønsker at reducere. Men hvilke andre faktorer er med i spillet? Måske en diabetes, eller en præ-diabetes, som nogle overvægtige har uden at vide det? En nedsat insulinfølsomhed eller intolerance med deraf følgende nedsat adgang til fedtdepoterne vil give forskellige forløb. Det hormonelle skal også nå at komme på plads.

Så hvor godt fungerer vores indvendige maskine og vores stofomsætning i starten af forløbet og senere hen? Dette er individuelt – så vi vil se mange forskellige forløb. Under alle omstændigheder, viser de mange indkomne fortællinger for WinFit her i starten, rigtige gode resultater.

28 dage – før og efter: Målebåndet føles længere

Hvilke forbedringer er opnået?

Nogle mål er pænt reducerede og andre er uforandrede. Særligt skal bemærkes mål over kropsstammen/truncus – hofte, talje og bryst. Her er der fine forbedringer. Forandringen for Hanne er også følelsen af frihed og en bedre stamina – som nævnt ovenfor. Hendes krop er blevet omformet til det bedre, bukserne er blevet løsere, livremmen kortere og bh’en skal to hægter ind – ikke værst, synes hun!

På lår er der ikke sket noget – dette er helt normalt. Vi reducerer gerne først omkring maveregionen.
Halsmål er mindre og en lille bule er ved at spire frem på overarmen!

Hun er derfor fortrøstningsfuld, når det gælder den kommende måned, hvor vi fortsætter – i hvert fald som LifeWave foreskriver med mindst to gange aktivitet og gerne det dobbelte. Så må vi se, hvor det bringer henne.

Se de anvendte mål på mit foregående blogindlæg.

Måltagning før og efter:

 •  Læg: 39 cm – 38 cm
 • Lår: 63 cm – 63 cm
 • Hofter: 106 cm – 101 cm
 • Talje: 87 cm – 81 cm
 • Bryst: 108 cm – 101 cm
 • Skulder bag: 57 cm – 57 cm
 • Skulder for: 52 cm – 52 cm
 • Over bryst: 96 cm – 96 cm
 • Biceps: 32 cm – 34 cm
 • Hals: 39 cm – 36 cm

Som det kan ses, er der pæne reduktioner for hofter, talje og bryst samt pæne tre cm omkring halsen.
Gode forbedringer som vi begge er begejstret for. WinFit virker for Hanne!

Kost – en vigtig brik

Vi kommer ikke uden om at snakke mad.
Som udgangspunkt skal der være:

 • en tredjedel kød, fed fisk eller anden god proteinkilde
 • gode fedtkilder som olivenolie, raps hørfrøolie, smør og kokosolie
 • en tredjedel groft grønt
 • en tredjedel kulhydrat.

Og ja: Man må gerne spise kulhydrater. LifeWave anbefaler faktisk, at man sørger for at få kulhydrater i sin kost. Så er der nogle brugere, der tidligere har fravalgt kulhydrater, så skal disse på tallerkenen igen og gerne lidt frugt og mørke bær med de gode antioxidanter.
Som mellemmåltid/snacks kan foreslås: Tag en proteinbar, en banan, nødder, proteinkiks mv. Spis skyr, drik mandel og havremælk. Hav gerne noget af det nævnte med To-Go på din dag. Dette emne vil jeg tage op på et senere indlæg her på bloggen. Også valget af protein tages op – men kig foreløbigt efter en god kvalitet.

Hanne har lidt problemer med at spise nok protein. Det kan være en relativ ”fejlkilde” under hendes forløb.

Husk også de øvrige plastre fra LifeWave

Energy Enhancer

Som udgangspunkt kan alle de øvrige LifeWave-plastre bruges i kombination med WinFit. Dette blev berørt af David Schmidt ved lanceringen af WinFit.

I den store startpakke til to måneders forbrug er der som en ekstra bonus to pakker Energy Enhancer – et plaster, der virker som et energiboost. Det giver god mening at lægge dette fine plaster i den store boks til 60 dage.

Energy Enhancer giver nemlig en dokumenteret øget forbrænding på ca. 22 procent og kan med fordel bruges af dem, der tilhører gruppen over +15 kg, eller af dem, der ønsker at forstærke den daglige forbrænding; konverteringen af fedt til større muskelmasse. Har man store depoter, så er det med at sætte alle sejl til, mens de gode forandringer indfinder sig. Husk at der skal drikkes rigeligt med vand – både om morgenen og igennem dagen.

Carnosine

Dette plaster er jo med i systemet og påsættes til natten (afløser WinFit-plasteret), hvor det virker celleregenererende og forbedrer de bioelektriske egenskaber. Så for dem, der dyrker sport, herunder intensiv træning, som kræver stor stofomsætning, påsættes det under aktiviteten/løbet netop for at udnytte den forøgede udholdenhed og udsættelsen af mælkesyre dannelsen. Studier siger op til en 125 procent i forhold til normalt niveau sammenlignet med uden.

Glutathione

Glutathione-plastret hæver niveauet af kroppens stærkeste antioxidant, glutathione. Niveauet for glutathione falder med alderen – ca. 10 procent pr. 10 år. Brugen af dette plaster hæver udgangsniveauet med 300 procent på 24 timer.

Bruger du dette plaster regelmæssigt, er det med til at holde et højt glutathione-niveau for bortskaffelse af giftstoffer, affaldsstoffer, tungmetaller m.v. En god idé at supplere med dette under et WinFit-forløb.

Og hvor er vi så landet med WinFit?

Hanne er alt for blufærdig til, at jeg kan bringe fotos af hende på bloggen. Jeg håber, hun måske er klar lidt senere, når hun er nået længere frem. Foreløbig nøjes vi med at fortælle, hvad vi ser i spejlet.

Markant finere kropslinjer – slut resultat på vægten viser på 28. dagen 77.4 kg, så vi er i den stabile ende med en gevinst 2,6 kilo og med en muskelmasse tilvækst på 1,6 kg – og med tiltro til, at der i den følgende måned vil ske ting og sager.

På målebåndet er hun også ganske tilfreds, særligt med forbedringer omkring hofte, talje og over brystet.

Følg med her på bloggen om en måned – så har Hanne været i gang i 60 dage – og læs om hvad der sker i hendes anden måned på hendes rejse med WinFit!

Er du blevet fristet til, at følge i Hannes fodspor og er du klar til at brænde fedt og bygge muskler, så er jeg klar til at hjælpe dig i gang – og der er plads på træningsbanen!

DEL
Tidligere artikelGlutathione – få blister væk i en fart
Næste artikel5 skønne uger med WinFit
Det moderne menneske kæmper med mange fysiske og mentale udfordringer. Her er det vigtigere end nogensinde at tænke sundhed helt ud i hjørnerne. Det gælder om at være i balance - mentalt og fysisk. Det er Kim Hodys fokus. Kim er uddannet fysioterapeut og idrætslærer og har en mangeårig erfaring med behandling samt rådgivning inden for sport på motionsplan, kost og ernæring. Kim Hody er qua sin store interesse for sundhed og erfaren forhandler af LifeWaves produkter (Lifewave.com), Zinzino Omega-3 balanceolie og en Vegansk algebaserede omega-3 olie (Zinzino.com) Han er hertil forhandler af de essentielle æteriske olie fra dōTERRA (dōTerra.com). Kontaktinfo: +45 51901271 eller kontakt@kimhody.dk

2 KOMMENTARER

 1. Hej Kim & Hanne
  Det er da et utroligt flot resultat Hanne har fået allerede, jeg har selv et ønske om at tabe 8 kg. og har også den oplevelse, at det stagnerer lidt her efter de første 2 uger, men jeg har bare fået så meget andet istedet. Bla. har jeg fuldstændig mistet min søde tand, og jeg kan nu nemt passe og knappe mine bukser, så jeg er sikker på at der sker en masse, selv om vi ikke umiddelbart synes det på den direkte vægt.
  Tillykke med jeres resultater

 2. Hej Jeanett,
  Tak for lykønskninger og tillykke til dig også, for at være på vej! Vi har det sjovt og det er spændende hvor vi havner! Otte kilo er jo en drøm og bliver det ikke helt så meget, så er jeg sikker på, at du er skarp og holder kursen og følger systemet, så du når et resultat som du bliver tilfreds med.
  Held og lykke!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here