Glutathione – få blister væk i en fart

1
218

Glutathione er vores vigtigste antioxidant. Med Y-age Glutathione fra LifeWave kan du booste dit immunforsvar med op til 300 procent på 24 timer – helt UDEN kemi. Blot ved at genskabe kroppens naturlig balance, begynder kroppen selv at danne glutathione.

Ja, kroppen er en finurlig størrelse, der faktisk er i stand til mange ting, så længe der er balance i systemet. Det kan nemt hjælpes på vej med forskellige produkter fra LifeWave.

Jeg vågner en morgen med ømhed og en svigende fornemmelse i munden. Da jeg er kommet i tøjet og står foran spejlet, må jeg lige kigge mig selv ind i munden. Jo, jo, den er god nok. To blister på indersiden af læben og en på tungen. Øv altså.

Op af formiddagen taler jeg med en af mine søde kolleger og fortæller hende om mine blister i munden. Hun fortæller mig at blister i munden tit hænger sammen med en ubalance i vores immunforsvar. Så er det da lige til at have med at gøre, tænker jeg.

Blister – pist væk

Fat i et Y-age Glutathione-plaster fra LifeWave samt den lille folder om Y-age Glutathione, som altid følger med, når man køber produkter fra LifeWave. I den kan jeg se, hvilke punkter der er bedst at arbejde med i forbindelse med immunforsvaret. Jeg vælger et punkt under navlen. Sætter plastret på og forsætter, som intet er hændt.

Da jeg kommer fra arbejde, sætter jeg ydermere et Y-age Gluthathione-plaster under min underlæbe, der hvor blisterne sidder på indersiden.

Næste morgen er der kun en meget lille blist tilbage på min tunge. Jeg skifter mit Y-age Glutathione-plaster til et nyt. Op af formiddagen ringer min søde kollega lige for at høre, hvordan jeg har det, og hvordan det går med blisterne? De to på læbens inderside er væk og kun en lille tilbage på tungen, som jeg kun kan se, men ikke længere mærke.

Næste morgen er alle blister helt væk.

Nu tænker du måske, hvorfor skal jeg dog bruge et plaster på det? De går jo væk alligevel. Ja ved du hvad, det gør en forstuvet fod eller en fibersprængning også – men det jo lidt federe at kunne hjælpe processen lidt på vej og komme hurtigt på toppen igen. For det er da ikke super fedt at have blister i munden. Det svier og gør ondt. En forstuvet fod eller en fibersprængning er da heller ikke særlig sjov at rende rundt med!

LifeWave er virkelig velvære når det er bedst.

DEL
Tidligere artikelCarnosine lindrer voldsomme iskiassmerter
Næste artikelWinFit update 2: Hanne er top motiveret!
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

1 KOMMENTAR

  1. Hej Malene,
    Tak for fint indlæg om brugen af Glutatione, som er et fremragende plaster. Ud over at være en rigtig god “forstærker” sammen med de øvrige plastre – også i en smerte lindrings situation – så er det udmærket plaster at fokusere på, hvis man som her i din historie, har et særligt problem.
    Vi må altid huske at fortælle, at Y-age serien, hvor Glutation indgår sammen med de to øvrige: Aeon og Carnosin, kan bruges med stort udbytte i mange situationer – en fin lille “nødhjælpskasse” at have med på farten.
    Disse tre plastre – Y-Age – er efter min mening et must i enhver husholdning.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here