Fantastisk ildsjæl spreder glæde! Kenneth hjælper ALLE, som har smerter

1
496

Kender du udtrykket ”Pay it forward?”. Det gør Kenneth Hansen. I november 2016 hjælper jeg Kenneth med at lindre smerter i håndleddene ved hjælp af LifeWaves plastre. Siden har han hjulpet rigtig mange mennesker, og rigtig mange af dem har fået en hjælp, som er langt ude over, hvad LifeWave siger deres produkter kan, da LifeWave jo kun kan dokumentere det undersøgelser af produkterne viser. Kenneth er i en klasse for sig.

Kenneth falder pladask for LifeWave

Jeg møder Kenneth første gang til et intromøde om LifeWaves produkter. Han rækker hånden i vejret, da vi spørger, om nogen af deltagerne har smerter. Han er blevet opereret i begge hænder for kapel tunnel syndrom, men fortæller, at han stadig døjer med mange smerter i begge hænder.

Vi sætter brun IceWave (smerteplastret) på hans smertepunkt og det hvide IceWave, hvor hans smerter trækker hen – og han mærker så stor smertelindring, at han kan løfte en stol med underhånden uden at mærke smerter. Det har han ikke kunnet inden.

Alt det vækker selvfølgelig en stor interesse hos Kenneth og et par dage efter, vil han gerne have, at vi mødes med hans mor, som har en nerve i klemme i ryggen. Hun har store smerter hele vejen ned i benet. Kenneths mor får også hjælp med IceWave. Hun oplever smertelindring med det samme og finder desuden en dejlig ro ved at have Aeon på. Hun får kun IceWave på i en kort periode og bruger dem bagefter en gang i mellem, hvis hun kan mærke det er optræk til det. Aeon er hun blevet rigtig glad for, da den tager toppen af stressen i hverdagen.

Der går ikke mange dage, før Kenneth også bliver en del af Team Karma, som er det LifeWave team, jeg er ophavsmand på. Jeg har Kenneth i røret mange gange, og hvor er det bare dejligt at blive ringet op og høre, at nu har han hjulpet den ene og den anden – specielt når det er en person, jeg lige har lært at kende.

Det jo absolut ikke første gang, jeg har oplevet det – men det er første gang, efter jeg er begyndt at blogge om nogen af mine oplevelser med LifeWave. Det er nok også første gang, jeg har fået så mange oplevelser fra én, der lige er gået i gang, og egentlig bare kom for at prøve plastrene på sig selv. Kenneth er handicaphjælper, så han er vant til at hjælpe andre. På grund af TOHUMAN app og vores vidensdeling i vores teams har han simpelthen ikke kunne lade være.

Kenneth har allerede gjort rigtig mange mennesker glade – ikke mindst os i Team Karma. Vi vil gerne sprede visionerne bag LifeWave i hele verden. Vi elsker at se det vokse, vi brænder for. Vi nyder at se andre ”give” det videre, vi har ”givet” til dem – hjælpe hinanden til at hjælpe andre, som jo også er hele ånden i TOHUMAN. Sammen bliver vi dygtigere til at bruge produkterne, vi lærer andre lidt om sundhed og få et mind set, der tør ændre vores liv og livssyn.

Smertelindring til forstuvet arm og knæsmerter

Husker tydeligt én af de dage Kenneth ringer: ”Ej, hvor er det vildt det her. Min kammerat har lige forstuvet sin arm og kommer hjem med hånden i forbinding og er stadig i smerte – bum IceWave på hver side af forbindingen, og inden for et par minutter har han ikke ondt mere”

Kenneth har også hjulpet en ven, som kom hjem med store knæsmerte i begge knæ, da han er gulvlægger og kravler meget på knæene.

Det er utroligt svært at forstå i starten, hvordan noget kan hjælpe uden noget trænger ind i kroppen. Jeg skulle selv opleve det mange gange, før min hjerne forstod, at det er muligt – men se eventuelt LifeWaves video her. Den forklarer, hvordan det fungerer ved at bruge kroppen infrarøde lys til at skabe en energi (lysfrekvens,) som kroppen genkender.

Virus på balancenerven

I december ringer Kenneth endnu engang til mig. Nu har han lige hjulpet en vens mor med en virus på balancenerven. Jeg forstår ikke helt hvordan han ved, hvordan han skulle gøre det, men er meget stolt over, at han bare kaster sig ud i det. ”Jamen, jeg slog da bare op i TOHUMAN app,” siger han. Wauw, tænker jeg. Jeg var ikke engang klar over, at det står i appen.

Vennens mor bliver hurtigt frisk og kan gå på arbejdet samme dag. Hun har ikke skullet bruge plaster for det siden.

Astma, menstruationssmerter og stress

I januar 2017 er Kenneth til familiefødselsdag, hvor han hjælper sin svogers lillebror. Lillebroren har astma og kan efter kort tid med Glutathione-plastret i halshullet, lige under adamsæblet, trække vejret meget lettere. Plasteret forhøjer ens antioxidant glutathione i kroppen. Jeg har selv prøvet det på to mennesker med stor effekt – dog med energiplastrene Energy Enhancer på også – så skønt at vide at Glutathione på nogen alene kan gøre noget.

Samme dag har lillesøsteren i familien stærke menstruationssmerter – og endnu engang springer Kenneth bare ud i det med TOHUMAN app i hånden. Succesen er der igen. Lillesøsteren får stor effekt og bliver meget glad.

Kenneth møder også en kvinde, som har angst, smerter i nakke og i lænd (efter en operation. Da hun får Aeon i nakken, føler hun en ro i hovedet og kroppen, da plastret jo nedsætter stress i kroppen.

Diskusprolaps og skuldersmerter

Ja, Kenneth springer jo bare ud i det. Den 4. februar er det en god vens far, der pludselig har brug for hjælp. Han må gå med krykker og har meget store smerter.

Videoen her viser, hvordan Jørn havde det efter nogen minutter og igen efter, at plastrene har været på i ca. 20 minutter.

Bliver simpelhen nød til at dele min succeshistorie med jer her 😃🙏🏼 Johnny Christensen skriver til mig i morges og fortæ…

Posted by Kenneth Hansen on Saturday, 4 February 2017

Jørn døjer også med store skuldersmerter. Kenneth sætter IceWave på, og han oplever så stor lindring af sine smerter, at han er smertefri ganske kort efter. Det er heller ikke svært at se glæden i hans ansigt på den sidste video.

Hele dette indlæg får mig til at tænke på – hvis nu jeg ikke havde vist Birger Hejlsborg, at han kunne bruge disse fantastiske produkter i sin daglige træning og til at hjælpe andre til et bedre liv, havde han aldrig fortalt Kenneth om dem. Kenneth har i dag hjulpet mere end 30 mennesker.

DERFOR: PAY IT FORWARD!

DEL
Tidligere artikelSmertefri rodbehandling uden bedøvelse
Næste artikelOn air med LifeWave: 4 gode råd til flyrejsen!
René går meget op i sundhed og i at hjælpe andre til en bedre livskvalitet. René har hjulpet og teste LifeWave-plastrene på knap 1.000 mennesker og dyr. Læs Renés ofte humoristiske og glade indlæg om et nyt liv og bedre livskvalitet med LifeWave. Kontaktinfo: rjp@filtertools.dk +(34) 610 67 74 74 (Spanien), +(45) 71 55 73 49 (Dansk)

1 KOMMENTAR

 1. Kæreste René.
  Jeg er rørt langt ind i sjælen….. Det endda på flere planer.

  Det er så eminent alt det, som du har valgt at dele. – Netop det, at vi kan hjælpe andre til at hjælpe endnu andre – er magisk.

  Og for filen, hvor det det flot sat op med disse sceenshots fra mobilos… Rent blær…. Love it.

  Er sikker på, at der kommer masse af god “karma” forsat… 🙂

  Knus fra Steen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here