Smertefri rodbehandling uden bedøvelse

2
902

Vi kender det sikkert alle sammen. Vi skal til den halvårlige tandundersøgelse, og nogle af os er ikke så kry over besøget i den vandrette stol med den store lampe hængende over sig. Andre tager det roligt, har ingen problemer med besøget, lige meget hvad der kommer. Jeg hører til de sidste gruppe. Et tandlægebesøg har aldrig generet mig – måske lige bortset fra de par gange, hvor der skulle laves en krone eller et større arbejde, der måske involverede en bedøvende sprøjte og de store og lidt mere grove tandlægebor!

Jeg er nok én af dem, der har min skoletandlæge mistænkt for, at der dengang skulle bores i hver en lille mistænkelig plet, tandlægen kunne få øje på. Sådan er det jo slet ikke i dag, hvor en anderledes strategi er lagt for dagen med observation; for lad os nu se, hvordan det udvikler sig.

Et tandlægebesøg tager vi forskelligt. Det har noget med det mentale at gøre; hvor stresset eller hvor rolig man er som gemyt – men bestemt også med ens smertetærskel; hvor meget smerte kan man tåle eller er parat til at tolerere.

Jeg må retfærdigvis indrømme, at når der bliver boret dybt, så er det altså ubehageligt – særligt, når boret er nede omkring en meget livlig tandnerve. Jeg tager smerten, som den kommer, men ligger stiv som et bræt, spænder helt op og tænker på en slags tortur! Men jeg HAR jo også sagt nej tak til den bedøvende sprøjte, som jeg kun har prøvet én eller to gange. Aldrig mere, lovede jeg mig selv; så ubehageligt husker jeg, at bedøvelsen var. At komme ud med en gummimund, som så varede resten af dagen, synes jeg, er så slemt, at jeg har lovet mig selv, at det ikke skal ske igen. Det løfte har jeg holdt siden.

Årene går, og vi bliver alle ældre og tidens tand(!) tærer lidt på det hele – også tænderne. Så et almindeligt tandeftersyn udarter sig en oktoberdag til noget, jeg kun ville have troet overgår særligt svage ældre! Men dommen er klar. Der er en rodbetændelse! Sonden sænkes dybt ned ved en kindtand – en krone – og noget betændelse pibler ud. Det efterfølgende røntgenbillede bekræfter diagnosen! Selv jeg kan se det på billedet.

Og der er ingen vej uden om – en betændt tandrod, skal man ikke spøge med, får jeg at vide – en ret alvorlig tilstand, hvis den er ubehandlet. At den også vil gøre et pænt indhug i økonomien, lærer jeg også. Hvorfor jeg ikke har haft ondt i tanden, finder vi dog ikke ud af.

Det er en ordentlig tandlæge jeg har, så da jeg går ud af døren, er det med et overslag i hånden. Et ret vandtæt overslag for det kommende eventyr, inkl. røntgenbillede og bedøvelse. Posten bedøvelse lyder på 257 kr. Det er ikke så meget pengene, men mere de billeder, der kommer op med mange timers gummimund! Den tænker jeg lige over på vejen hjem.

Rodbehandling: Mon plastrene kan hjælpe?

Jeg har tidligere anbefalet LifeWaves plastre til en ven, der skulle til tandlæge med en større sag. Han fik dog ikke gjort noget ved det – nu er min tid kommet! Den ultimative test af LifeWaves plastre på egen krop. Hvad er mere autentisk, tænker jeg: En rodbehandling og med det grimme tandlægebor dybt nede i min kæbe og sikkert ikke uden smerter.

Kan plastrene klare denne udfordring? Man kan jo komme til at tvivle lidt, virker det nu? Jeg tager mig dog sammen og pudser mit LifeWave-motto af for vores produkter: Fuld tillid: ”Plastrene virker altid!”

Som jeg indledte med, så er et tandlægebesøg en ret speciel sag for mange. Den her gang er det det også for mig. Man er i relativ stress, og nogle har en decideret angst og er bange. Vi plejer at sige, at stress giver smerter, og omvendt giver smerter stress. Disse to kører i sløjfe og får en uheldig tilstand til at bestå over kortere eller længere tid. Hertil kommer så den påførte smerte, når det kommer til, at tandlægen begynder at bore i den dårlige tand. Mere stress – og mere smerte, ikke sjovt og jo længere det varer, desto værre!

Aeon-plaster mod stress

For nye læsere kan jeg fortælle, at plastrene fra LifeWave virker ved en fototeknisk proces: Lys opstår, når du sætter det aktuelle plaster på det valgte punkt. Din krops infrarøde varmeudstråling starter den fototerapeutiske proces, der ved udnyttelse af akupunkturpunkter på dine meridianbaner sørger for, at der opstår et forbedret flow på dine meridianbaner, her med en smertelindring – nøjagtig som hos akupunktøren. Med plastrene er det blot med lys i stedet for nåle. Ingenting går ind i din krop – kun lys! Virkningen opstår inden for få minutter og varer ved i op til 24 timer eller mere.

Aeon i nakken sænker stressniveau.

LifeWave har gjort det nemt – for hvert plaster, er der en lille folder, der anviser fem særligt stærke punkter. Alle kan nemt bruge dem i en hverdag. Også ved et tandlægebesøg.

Jeg tager derfor mit Aeon-plaster på hjemmefra – jeg sætter det på et stærkt punkt – i nakken. Aeon-plastret sænker mit generelle stressniveau, giver ro og er samtidig overordnet smertestillende. Aeon booster/forstærker alle øvrige plastre, jeg bærer samtidig.

Jeg husker at drikke vand før og efter påsætning, og jeg holder mig godt hydreret undervejs. Det er vigtigt at huske ved brug af LifeWaves plastre. Vi er populært sagt, vand og lys!

IceWave mod smerter

Jeg skal jo bores i min tand og for at modstå de forventede smerter, vælger jeg vores smertestillende plaster IceWave. Det består af et system af to: Et positivt HVIDT plaster og et negativt BRUNT plaster. De bruges samtidigt som et makkerpar, og her er der, som for alle de øvrige plastertyper, en anvisning for de bedste placeringer.

Smerte-patching – brunt IceWave med det hvide IceWave-plaster et stykke derfra.

Det er altid nemt med en smerte-patching, som vi kalder det. Der, hvor du har ondt, sættes det brune plaster mens det hvide plaster sættes et lille stykke fra. Så i min situation, betyder det, at jeg sætter det brune plaster ud for der, hvor der skal bores, altså på kinden ud for tanden – og den hvide ”nord eller syd for” på kæben.

Ankommet til klinikken går jeg på toilettet og drikker en ordentlig tår vand og sætter de to IceWave smerteplastre på kinden. Brun ud for den betændte tand og den hvide lidt oppe på kæbeleddet/under øret.

Bedøvelsen har vi talt om forinden. Jeg skal ikke bedøves, selv om hun siger, at det bliver en ordentlig tur med boring ned igennem porcelæn og metal for derefter at komme ned og udbore de tre rødder. I alt en god times hurlumhej ned i min kæbe!

Den søde tandlæge har naturligvis aldrig hørt om LifeWave. Akupunktur kender hun til, men hun har aldrig hørt om plastrene fra LifeWave. Hun er lidt skeptisk, men synes det lyder spændende.

LifeWaves produkter virker altid! Aeon har gjort mig dejlig rolig – jeg kender det jo godt, bruger de forskellige typer plastre flere gange ugentlig. Og IceWave svigter mig ikke! No problem joker jeg, bare kør løs!

Tiden i tandlægestolen viser sig, at være en ren fornøjelse. Jeg mærker ikke det mindste – det er en ren fest – også når tandlægen skal helt ned, dér hvor vi er så langt nede i tand og kæbe, og dér hvor man tester, at nu er vi i bund i tandroden.

Det hele gentager sig med de to andre rødder. Dette er eventyret ved en rodbehandling; med de mellemliggende røntgenbilleder, der fortæller, at man er nået helt ned og hele den døde og betændte tandnerve er udboret. Hele seancen tager ca. fem kvarter, og jeg mærker ingenting overhovedet! Stor tak til LifeWave!

Carnosine til ophelingen sår

Carnosine-plastret tilføjes de to IceWave-plastre for at fremskynde helingen.

Da jeg er kommet hjem, supplerer jeg med Carnosine-plastret. Jeg sætter det ud for den behandlede tand. Carnosine virker celleregenererende og cellefornyende samt forbedrer kroppen/organernes bioelektriske egenskaber. Carnosine-plasteret fremskynder helingen af vævet omkring såret.

Jeg kunne også have valgt at påsætte Carnosine-plasteret allerede under selve behandlingen af tanden – her ville den optimale placering have været oven på det BRUNE IceWave – placeret ud for den dårlige tand.

Da jeg vågner næste dag, er der ikke det mindste ubehag at spore fra forrige dags besøg hos tandlægen.

Hverdagshistorier med LifeWave – følg med på bloggen

Plasterfamilien består i dag af 10 plaster typer – inklusive plastret AcuLife til dyr; hunde, heste m.v. Vi har med LifeWaves plastre uanede muligheder for smertelindring og/eller andre udfordringer i enhver situation.

I efterfølgende indlæg her i foråret og i de næste måneder vil jeg berette om andre erfaringer med vores unikke produkter og om, hvordan disse kan være en hjælp i det daglige for de udfordringer, vi alle kommer ud for. Et tema af små hverdagshistorier, hvor plastrene og de øvrige produkter har gjort en kæmpe forskel. Har du udfordringer med smerter eller andre udfordringer – med hvad som helst andet inden for sundhed og ernæring, så tag fat i mig, og lad mig hjælpe dig. Du kan også skrive i kommentarfeltet nedenfor.

Følg med i foråret her på bloggen

 

 

DEL
Tidligere artikelKlar til ski? Det bør du OGSÅ pakke til skiferien
Næste artikelFantastisk ildsjæl spreder glæde! Kenneth hjælper ALLE, som har smerter
Det moderne menneske kæmper med mange fysiske og mentale udfordringer. Her er det vigtigere end nogensinde at tænke sundhed helt ud i hjørnerne. Det gælder om at være i balance - mentalt og fysisk. Det er Kim Hodys fokus. Kim er uddannet fysioterapeut og idrætslærer og har en mangeårig erfaring med behandling samt rådgivning inden for sport på motionsplan, kost og ernæring. Kim Hody er qua sin store interesse for sundhed og erfaren forhandler af LifeWaves produkter (Lifewave.com), Zinzino Omega-3 balanceolie og en Vegansk algebaserede omega-3 olie (Zinzino.com) Han er hertil forhandler af de essentielle æteriske olie fra dōTERRA (dōTerra.com). Kontaktinfo: +45 51901271 eller kontakt@kimhody.dk

2 KOMMENTARER

 1. Hej Kim
  Vi kan til stadighed blive overrasket over, hvad disse fantastiske plastre kan hjælpe os med, også selv om vi jo kender dem så godt og bruger dem til alt i hverdagen.
  Tak for en fantastisk fortælling

 2. Hej Jeanett,
  Ja, vi har et helt fantastisk redskab til både at hjælpe os selv og de mennesker vi møder på vores vej. Det synes som om, at der ikke er nogen begrænsning for, hvad vore produkter – og her især plastrene kan gøre for os med hensyn til smerter og andre udfordringer som vi alle kommer til at døje med. Det er nemt, det er hurtigt og det er overbevisende. Og det bringer glæde og stor taknemmelighed fra dem vi hjælper. Så kender du nogen der skal til tandlægen..og som ikke har det så bekvemt med dette, så har du hjælpen ved hånden. Den placering jeg bruger ved mit besøg hos tandlægen, er blot een af flere. Tjek de andre placeringer på ToHuman app’en og lad mig høre hvordan de virker.
  Tak for din hilsen og tak for dine fine indlæg.
  Kh Kim

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here