Creme og plaster lindrer sviende brandsår fra varm honning

0
567

En af mine bekendte, Benedikte, skulle lave honningglaserede valnødder til jul. Men tænk engang – ja, vi har nok alle prøvet noget, der minder om det – da hun står og koger dem, sprøjter den varme honning op og laver et par sviende brandsår på halsudskæringen i hendes bluse.

For pokker det svier! Med det samme kommer hun kolde klude på sårene og lader dem sidde i en halv times tid.

Her kan du se, hvordan sårene så ud, efter at hun havde siddet med kludene i en halv time billede 1.

Derefter smører hun brandsårene med Alavida natcremen, og sætter 2 stk. Carnosine LifeWave-plastre på ved sårene. Alavida hjælper huden med at regenerere, og Carnosine-plastrene ved vi jo heler på celleplan. Derfor giver det rigtig god mening at bruge plastrene til forbrændinger.

På billede 2 kan du se hvordan sårene så ud 2 timer efter at hun har smurt sårene med Alavida og sat Carnosine på.

Dagen efter (sidste foto) er der ikke meget tilbage at se på forbrændingsstederne. Derfor smører Benedicte med Alavida dagcreme.

Hold op hun har været rigtig glad for at hun have sit lille husapotek til at stoppe generne efter varm honning, som jo skulle på valnødderne, og ikke på halsen.

LifeWave er fantastisk, fordi det kan hjælpe på mange af de små og uventede udfordringer, vi alle sammen kan komme ud for i dagligdagen. Det er alle pengene værd at have derhjemme som husapotek – ikke mindst i køkkenet.

DEL
Tidligere artikelGå-væk-smerter: Prøv IceWave – det virker!
Næste artikelWauw, WinFit – jeg kan tydeligt se forskel
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here