Wauw, WinFit – jeg kan tydeligt se forskel

2
477

Hold da op! David Schmidt, som er stifter og opfinder af LifeWave, har igen været kreativ og genial. Og hvorfor siger jeg nu det? Jo, jeg har testet det nye livsstils, kropstonings- og fedtforbrændingskoncept fra LifeWave kaldet WinFit. Det at få kroppen til at forbrænde fedt, opbygge muskler osv. “blot” ved at trigge helt naturlige processer i kroppen og dermed at få den til at gøre, hvad den er skabt til, er simpelthen genialt.

Uvaner og lidt for mange kilo på sidebenene

Jeg er en helt normal kvinde, der ikke som sådan er overvægtig, men hvor der bare på grund af livsstil, manglende motion og alder har samlet sig lidt for mange kilo, der sidder lidt ”uheldigt”. Så spejlbilledet er bare ikke så pænt længere: For meget mave, lår osv.

Jeg orker ikke motionscentre og kan ikke løbe på grund af en gammel rygskade, og så har jeg jo den uvane, at jeg elsker god mad og vin 🙂

Første uge: Færre kg og cm

Jeg kunne desværre ikke deltage på dette års konference LifeWave-konference i Tivolis Kongrescenter i København i september, hvor WinFit-konceptet blev lanceret. Jeg skulle dog alligevel prøve det af. Jeg valgte at gå i gang uden at tage træningsdelen med den første uge – blot for at se, hvad der skete uden den del. Jeg drak 500-700 ml vand, når jeg stod op om morgenen samt overholdte WinFits otte timers spisevindue, og så gik jeg blot mine daglige ture med min hund.

Jeg vejede mig og målte ”strategiske” steder på kroppen, som jeg ville have fokus på. Allerede efter den første uge, var der målbare og synlige forskelle. Jeg havde tabt 1,7 kg, og så var jeg ”skrumpet” i alt 17,5 cm fordelt på knæ, lår, numse, mave og talje – det var helt vildt.

Anden uge: Hurra, fedt og muskler fordeles

Jeg kan kun sige: WinFit-konceptet lever fuldt ud op til, hvad det lover med hensyn til at forbrænde fedt og opbygge muskelmasse.  Men hvad er så det for noget, der sker i uge 2? Nye 0,5 kg har jeg pludselig “taget på”!

Vægten er steget til 65,0 kg! Det er 0,5 kg mere end min oprindelige vægt på 64,5 kg, da jeg startede på programmet, og det er udover de 1,7 kg, jeg tabte den første uge. Det vil sige: Nye 0,5 kg har jeg altså “taget” på i anden uge. Men hvad betyder vægten, når bare fordelingen er blev bedre.

De 17,5 cm jeg blev mindre i uge 1, er nu blevet til i alt 25 cm. Både jeg selv og andre kan tydelig se forskel, og jeg kan nu mærke mine muskler.

At fedt- og muskelmasse har stor betydning for kropsbygning er jo ikke noget, LifeWave har opfundet – se her forskellen mellem fedt og muskelmasse, der har samme vægt.

Min vægt ligger nu stabilt, og det er selv efter 1,5 måneds pause. Jeg påtænker at tage en omgang mere. Denne gang vil jeg gerne have fokus på opstamning/toning af musklerne ved også at påbegynde den anbefalede Tabata-træning minimum to gange om ugen i 15 minutter inklusive opvarmning. Her tænker jeg, at jeg vil følge den træningsvideo, der er tilgængelig online.

Meget mere om WinFit fra LifeWave

Ønsker du at vide mere om konceptet, så har LifeWave lavet en række videoer – bl.a. nogle, hvor opfinderen David Schmidt selv fortæller om konceptet. Se en række gode videoer her

Her er linket til en overordnet gennemgang af WinFit konceptet:

Og ja, dyk også ned i de danske erfaringer på sitet her.

DEL
Tidligere artikelCreme og plaster lindrer sviende brandsår fra varm honning
Næste artikelForstuvet fod: 24 timer med IceWave klarer smerter
Der er ingen tvivl om, at alternativ behandling har ændret Annette Hammerichs liv. Da hun blev ramt af en borrelia-infektion, fik LifeWave-produkter sammen med homøopatisk medicin hende på højkant igen. Senest har hun fortalt om hendes valg og fravalg i forbindelse med en kræftdiagnose. Annette Hammerich arbejder bl.a. med energiterapi og kinesiologi på mennesker og dyr. Mød hende her på bloggen, hvor hun også vil fortælle om alternativ behandling og LifeWave. Kontaktinfo: +(45) 4264 7770 eller ah@touch4health.dk. Besøg www.touch4health.dk.

2 KOMMENTARER

  1. Sikken en dejlig oplevelse, du har haft med WinFit! Skønt at læse, hvordan du har haft glæde af det – og så oven i købet uden motionsdelen. God vind med det fremover også.
    Bedste hilsner Mai-Britt

  2. Pragtfuldt historie…
    Personligt kender jeg også det at være glad for nogle slags “gode” sager, som ikke er så optimalt at indtage 🙂 . Og ja, David Schmidt fra LifeWave er en ganske enestående person.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here