Forstuvet fod: 24 timer med IceWave klarer smerter

0
445

Jeg har netop haft besøg af Jens, som havde et ærinde. Ved et tilfælde kommer vi til at tale om, at Jens for ca. 3 måneder siden har lavet et dumt vrid med hans ene ankel, så den var forstuvet. Siden har der været flere situationer, hvor det gør ondt, og han må ændre fodens stilling. I starten tænkte han, at det nok snart ville gå over, men det har desværre ikke ændret sig ret meget den seneste tid.

Det er jo ikke så godt, at han hele tiden skal passe på foden. Det betyder nemlig, at han er begyndt at gå skævt og nu risikerer at få ondt andre steder.

Jeg spørger, om jeg ikke må prøve at hjælpe ham. Jo, det må jeg da gerne. Jens forventer faktisk ikke, at jeg kan gøre nogen forskel, men det skader jo absolut ikke at gøre et forsøg.

Jeg tager et sæt IceWave og holder dem på hver side af hans knyst. Det brune på indersiden, da det er her, det gør mest ondt, og det hvide på venstresiden. Efter ganske kort tid siger Jens meget overrasket: ”Det gør jo slet ikke ondt mere.”

For at vise ham, hvor hurtig plastrene virker, fjerner jeg dem igen. Det kan han mærke med det samme. Det begynder straks at gøre ondt igen. Jens får nu plastrene rigtig på, og der er igen ingen smerte eller ubehag.

Jens tager hjem med et smil og en lidt forundret mine.

Smerter og ubehag er helt væk

14 dage senere har jeg igen besøg af Jens. Inden han kommer, er jeg rigtig spændt på, hvordan hans ankel har det. Jens fortæller, at smerterne og ubehaget er helt væk. Han mærker intet til det mere – han har altså kun haft IceWave på i 24 timer.

Jens har stadig ingen smerter og ubehag, og anklen er lige som den var, inden han forstuvede den. Det er faktisk lidt utroligt, da han arbejder på et værksted, hvor han hver dag går rundt på et meget hårdt gulv.

Jeg er så glad for, at vi nemt og simpelt kan lindre problemer som det her. Især i det her tilfælde, hvor det faktisk ikke kræver mere.

 

 

 

 

 

DEL
Tidligere artikelWauw, WinFit – jeg kan tydeligt se forskel
Næste artikelHalsbetændelse og snot taget i opløbet
Anita Hellner blev introduceret til LifeWaves forunderlige verden i 2014. Lige siden har plastrene og de øvrige produkter været en trofast følgesvend. I 2014 ændrede Anita Hellner Andersens liv sig, da hun blev introduceret til LifeWave. Anita Hellner Andersen lider af PCOS – Poly Cystisk Ovarie Syndrom. Med LifeWave opnåede hun større livskvalitet. Siden er LifeWave ikke bare blevet en følgesvend i Anitas eget liv og i hendes mands, men også hos mange mennesker, som krydser hendes vej. Anita er forhandler af LifeWave og kan fortælle om, hvordan LifeWave har hjulpet til bedre livskvalitet og større sundhed. Kontakt: anitahellner@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here