LifeWave afhjælper hælspore på KUN to dage

2
1249

For et halvt års tid siden bliver jeg kontaktet af en af mine bekendte, Anne-Marie, som spørger, om LifeWave-plastre mon kan hjælpe på hendes hælspore. Hun har haft hælsporen omkring 4-5 år. Den kommer og går med jævne mellemrum. “Ja, det er jeg sikker på,” siger jeg og tilføjer: “Plastrene kan godt afhjælpe det, men hvor lang tid det kræver ved jeg ikke.”

Anne-Marie er selvfølgelig, som mange andre i tvivl om, om det nu kan være rigtigt, at et plaster uden på huden kan hjælpe. Hun kommer nu alligevel forbi og køber lidt plastre af mig, men hun ønsker i første omgang ikke at skrive sig op som distributør for at få en fordelagtig pris, før hun har set, om det virker.

Hurtig effekt med Aeon og IceWave

Derhjemme sætter Anne-Marie Y-age Aeon-plaster i nakken, brunt IceWave-plaster på smerten under hælen og et hvidt IceWave, hvor smerten trækker hen. Der går KUN to dage, så er den generende hælspore væk. Anne-Marie proklamerer nu, at hun er smertefri. Efter tre måneder har hun ikke mærket noget til hælsporen. Det er hun selvfølgelig rigtig glad for, da den har generet i 4-5 år.

Anne-Marie er i dag startet op som LifeWave-distributør og kan, som os andre med sådan en wauw-oplevelse, slet ikke lade være med at fortælle hele verden, at de her forunderlige og vidunderlige plastre fra LifeWave virker. Sidegevinsten er, at hun er blevet rigtig god til at drikke rigeligt med vand, når hun bruger plastrene. Det gør ikke bare, at plastrene virker bedre, men er jo generelt godt for kroppen og helbredet.

Fakta om hælspore

Ifølge Apotek.dk er hælspore et kalkhorn på hælbenet, som har udviklet sig på grund af overbelastning af fodsålens seneplade. Hælspore opstår typisk efter 40 års-alderen, og kommer ofte fordi man dyrker idræt, hvor man løber eller hopper meget, eller hos folk med platfod eller hulfod. Læs mere her om hælspore, hvem der er i risikogruppen og symptomerne på hælspore m.m.

DEL
Tidligere artikelAllergiske reaktioner: Alle nødder er ikke ens!
Næste artikelSlået ud af høfeber? Sådan kan LifeWave lindre
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

2 KOMMENTARER

 1. Hej – har netop sat plastre på som anvist ovenfor – på min mands hæl som har smertet i ugevis, og det er PIST væk med det samme. Har du en ide om, om det kun vil virke når plastrene er på, eller vil det over tid gå væk efter en periode med plastre?

 2. Hej Helle
  Jeg regner med at hælsporen går væk efter nogle ganges plastring. Prøv og stop efter et par dage og se hvordan det går.
  Hende fra blogindlægget fin den væk på 2 gange plastring, og så måtte hun lige plastre en enkelt gang igen efter 1/2 års tid .
  Plastrene laver jo balance i kroppen…

  Hilsen
  Jeanett Jensen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here