Carnosine lindrer voldsomme iskiassmerter

2
737

Det er den 2. mandag på arbejde efter ferien, og jeg har temmelig travlt i salonen … Jeg er lidt bagud. Den næste kunde sidder allerede og venter på at blive klippet. Der er også kommet en dame ind i salonen, som gerne lige vil se mit motionscenter, så jeg smutter lige med ind for at fortælle hende om maskinerne, mulighed for sol osv.

Lige da jeg er ved at være færdig med at vise damen motionscenteret, ringer min downline Putte for at spørge, om jeg kan hjælpe hende med at plastre hende for iskiassmerter. Putte har selv plastrene, men hun har rigtig kraftige smerter. Hun står og skal til Fuglebjerg på knallert – en køretur på ca. 15 kilometer.

Selvfølgelig kan jeg hjælpe med at guide hende, siger jeg, og så kan hun bare selv sætte plastrene på. Med det samme kan jeg høre, at hun bliver meget ked af det. Hun kan slet ikke overskue at gøre det selv, så hun siger: “Det er lige meget”.

Jeg kan selvfølgelig ikke lade hende køre med så stærke smerter, så jeg siger, at hun skal komme forbi. Heldigvis er min næste kunde sød og venter med et smil, mens Putte kommer til.

Smertejagt med plastre

Jeg finder hurtigt et Y-age Aeon-plaster og sætter det i nakken. Vand har hun drukket hjemmefra, så det er ikke nødvendigt at tænke på det. Derefter sætter vi et IceWave, stacket med et Glutathione, på punktet i ballen, hvor smerten er værst. Det er højre balle, der gør ondt. Ved at flytte lidt frem og tilbage på plastrene – det vi kalder at jagte smerten – finder vi ud af, at den hvide IceWave skal sidde på lænden i den anden side. Herefter får hun noget smertelindring, hun siger, at hvis vi starter på smerteniveau 10, så kommer den ned på ca. 4-5 stykker. Vi bliver enige om, at hun lige må se tiden an.

Et par timer senere kommer hun tilbage fra Fuglebjerg og spørger, om jeg ikke kan se, om jeg kan dæmpe smerterne lidt mere. Da jeg har læst lidt inde i en af grupperne, at det kan hjælpe på iskiassmerter at sætte en Y-age Carnosine på ryggen, sætter jeg et Carnosine under bh’en på rygsøjlen.

Det mest fantastiske er, at glædestårer springer frem i øjnene på Putte, da hendes smerte går fra de 4-5 stykker til 0 på et splitsekund. Det er samtidig det, der til stadighed driver mig til at fortælle vidt og bredt om, hvad disse fantastiske plastre kan. Man skal bare huske først sætte dem helt fast, når man finder den rigtige løsning.

DEL
Tidligere artikelWinFit – wauw, hvor er det nemt
Næste artikelGlutathione – få blister væk i en fart
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

2 KOMMENTARER

  1. Kære Jeanett,
    Et dejligt indlæg for en skøn hverdags historie med Lifewave og vore unikke plastre. Når jeg selv er på farten og møder mennesker med smerte problemer, så er det enkelt at tage det “lille husapotek” frem – og på ganske få minutter kan vi hjælpe med at lindre eller måske, som her med din fortælling, helt fjerne smerter.
    Godt gået – og Tak for dig! Knus
    Kim

  2. Tak Kim
    Ja vores plastre er helt unikke, og det er fantastisk at der er flere og flere mennesker, der finder ud af at man kan hjælpe kroppen til at hjælpe sig selv, uden kemi

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here