3,2,1 … Ja, tak til tonet krop med mindre fedt med WinFit

0
112

Alle indlæg i serien:
LifeWave gjorde det igen!
Jeg glæder mig helt vildt til LifeWave-event i København

Hold da op, hvor er det grænseoverskridende – det her!

Jeg ved godt, at jeg i denne blog tidligere har inviteret jer med ind i min privatsfære, når jeg har skrevet om min egen succes med at få et godt liv med leddegigt uden kemi. Dengang jeg vinkede farvel til gigtmedicin og smertestillende piller og begyndte at bruge plastrene fra LifeWave sammen med kosttilskuddet Theta One – også fra LifeWave. I har også fået lov at høre om, hvordan mine teenagere bruger produkter fra LifeWave til bekæmpelse af høfeber, stress og hudproblemer.

Hvorfor er det så grænseoverskridende denne gang? Fordi I får lov til at følge min rejse med WinFit – det nye kropsformende system, som blev lanceret i september på den store event i København.

Vi er vel alle lidt forfængelige, når det kommer til vægt og form, så derfor føles det også lidt underligt at dele det her.
Men beslutningen er taget – så værsgo, hop med ombord, og følg min rejse, hvor jeg vinker farvel til min nuværende fordeling af kropsfedt og muskler m.v.

Vægt og fedtprocent er kortlagt

Før eventen besøgte jeg en diætist, som vejede mig og målte fedtprocent m.v. Derudover blev der taget mål på knæ, lår, overarm, hofte, talje og bryst. Sådan … bum … sort på hvidt. Jeg valgte ikke at se tallene, og vi talte slet ikke om, hvordan status på min krop er. Jeg vil nemlig ikke kunne lave små kontroller undervejs derhjemme. Jeg vil hellere klø på og lave en test med WinFit og så besøge diætisten igen efter en måneds brug.

Næste gang vil jeg tage tallene med mig hjem og gys … dele dem med jer i min næste blog om rejsen med WinFit.

Var jeg tændt på WinFit efter eventen?

Det tror jeg nok. Så meget så jeg fløj hjem og delte min oplevelse med jer her på bloggen. Og så brugte jeg søndagen på at læse alle mine noter og ikke mindst den bog, som David Schmidt, stifter af LifeWave og CEO, har skrevet omkring baggrunden for WinFit, hvordan det virker, og hvorfor det virker, hvorfor andre piller og slankekure fejler. Noget af en påstand, ikke!

Prøv at tænk over, at i 1980 var 19 % af verdens befolkning overvægtige. Det tal var steget til 29 % i 2013 – og tallet for Europa i 2015 er 59 %. Tallene er jo skræmmende.

David Schmits “bildæk” kickstartede konceptet

David Schmidt blev motiveret af, at han selv havde fået et uklædeligt ”bildæk” om maven og var irriteret over ikke at kunne træne det væk eller påvirke det synderligt gennem kosten. Selvom han spiste en sund, varieret kost, så var det ikke nok. Han kunne simpelthen ikke holde tanke ud om diverse kure med masser af restriktioner i forhold til forskellige fødevarer/-grupper, kalorietælling eller kemi. Og han er jo en travl mand, så det med at træne hårdt flere timer dagligt passede ikke ind i hans liv.

Men han vil jo gerne have en sund, slank krop – det føles godt, og hvem vil ikke også gerne se godt ud. Derudover så vil han gerne se sig selv blive ældre på den gode måde – undgå livsstilssygdomme (f.eks. er risikoen for 15 kræfttyper relateret til overvægt ligesom hjerte-karsygdomme) og selv kunne klare de fleste ting langt op i årene.

Så i laboratoriet skulle der nu opfindes et system, hvor man uden madrestriktioner, uden ekstrem træning samtidig havde succes med at få en sund krop. Det endte med WinFit, hvor man har kopieret det, som kroppen naturligt er skabt til.

Slank uden diæt

Vores kroppe er designet til at ophobe fedt og begrænse muskelmængden. Dette har sikret artens overlevelse. Vores kroppe er ikke skabt til overvægt, hvilket heller ikke var en udfordring dengang på grund af begrænsning i mængden af mad samt masser af motion. I nutiden har vi adgang til masser af mad, og vi er blevet meget mere stillesidden. Og så har vi balladen. Så går vi på diæt!

Jamen, alene ordet ”diæt” frembringer hos mange negative tanker om restriktioner i forhold til mængden af mad, typen af mad og skemaer til kalorietælling. Allerede dér bliver man træt – hvilket også er et faktum, når man spiser mindre, end man forbrænder … så bliver man træt, uoplagt, sulten og demotiveret. Pludselig ser man sig selv med en kage eller andet i munden – og så kommer den dårlige samvittighed over at have fejlet. Skønt, ikke. Jeg har været der mange gange og kender alt til nederlaget, når jeg pludselig bare ikke orkede mere.

Træning i en travl hverdag

Der er jo også træningen. Jeg kan godt lide at træne, men indrømmet. Når jeg læser damebladene om foråret og ser smarte træningspas, hvor man på bare 30 dage kan få en flot bikinikrop – ja, så bliver jeg allerede træt efter at have læst om dag nr. 3. Hvordan i alverden skal jeg få passet intens daglig træning ind i min hverdag. Jeg ville ønske, det var muligt, men det er det ikke.

Desuden har jeg jo stadig leddegigt – uagtet at jeg ikke lader mig begrænse af det i hverdagen, men jeg kan altså ikke hoppe og flyve rundt i den mængde. For mig er den en kæmpe succes, at jeg er der i dag, hvor en 5 km. løbetur er mulig.
Tænk, for at smelte 1 kg. fedt af kroppen, så skal man forbrænde ca. 7.000 kcal. Bare sådan til info så ville en intens spinningtime forbrænde ca. 800 kcal.

Første resultater med WinFit

WinFit-systemet – ingen restriktioner, minimal træning og så virker det!

Det har jeg set med mine egne øjne. David Schmidt så ualmindelig fit og yngre ud, da han gik på scenen forrige lørdag. Dagen bød samtidig på masser af testpersoner, der delte af deres resultater, og som vi i dagens pauser havde mulighed for at tale med.

Der var både dem, som havde som mål at tabe noget fedt og få lidt muskeltoning. Der var dem, som havde behov for at tabe rigtig meget, og så var der også de slanke, som i forvejen træner, men som havde et ønske om at opbygge mere muskelmasse. Jeg var ikke skuffet – jeg blev bare mere og mere begejstret. Det her er jo for alle. En af testpersonerne, som er meget slank, fortalte, at hun har opnået at være smertefri når hun rejser sig – noget, som hendes gigt ellers havde udfordret.

WinFit-pakkeOg hvad indeholder WinFit-konceptet så?

WinFit er skabt til at øge muskelmassen, som dermed medfører øget forbrænding, hvilket igen vil brænde fedt af. Derudover så skal muskelmassen vedligeholdes og restituere, så forbrændingen konstant holdes i højt niveau.
I dag har jeg fået mit WinFit-kit leveret, og nu er det pakket ud og jeg er klar.

I startpakken er alt, hvad der skal bruges til de første 30 dage:

 • 2 kasser Theta One
 • 1 pakke WinFit-plastre
 • 1 pakke Carnosine-plastre
 • Bogen om WinFit
 • Instruktioner
 • Adgang til træningsvideoer
 • Adgang til ugentligt webinar med David Schmidt
 • Ugentlig mail med tip og fif.

LifeWave har med WinFit lavet et system, hvor man følger en dagsrytme, som man kan indpasse i ens eget liv. Det handler om at få spist alle sine måltider inden for en selvvalgt 8 timers periode og så give kroppen ro til at bearbejde maden. Vores bugspytkirtel har til job at lave fordøjelsesenzymer og producerer derudover insulin, som sikrer blodsukkerbalancen. Det er den, der ofte er blevet ødelagt at vores livsstil og tidligere forsøg på at tabe os. Forbrændingen er gået i kludder.

Maden anbefales at være almindelig sund mad, gerne økologisk, hvor man får masser af grønt og også kulhydrat og protein samt frugt. Men der er også plads til vin og en kage. Da David testede på sig selv forsøgte han både med pizza og dougnuts undervejs – og alligevel kom resultaterne. Det handler ikke så meget om, hvad man spiser, men mere om, hvornår man spiser. Derfor 8 timers perioden.

Træningen skal være 2-4 gange ugentligt af 10 minutter. Der er lavet træningsvideoer, som man får adgang til når man køber WinFit starter kit. Det kan laves derhjemme. Træner man i forvejen, så fortsætter man bare med den træning. Er man mere end 15 kg. overvægtig, så starter man med raske daglige gåture på 10-20 minutter i de første 4-8 uger.

Det nye WinFit dagsskema

Et dagsskema med WinFit ser eksempelvis således ud:

 • Kl. 7 – står op og drikker 500 ml. vand til at kickstarte dagens forbrænding
 • Kl. 7.15 – laves dagens træning (hvis det er en træningsdag)
 • Kl. 8 – efter badet påsættes WinFit-plastret, så forbrændingen fra træningen fortsætter
 • Kl. 11-19 – dagens 8 timers periode, hvor der spises. Husk at få nok mad
 • 30-60 minutter før sengetid drikkes 500ml. Theta One
 • Lige før sengetid påsættes Carnosine-plastret, der sikrer reparation af celler m.v.

Ingen undskyldninger – så nemt er WinFit!

Hvis man er nervøs for, om man nu huske de forskellige ting, så er der i pakken også dagsskemaer, hvor man hurtigt kan krydse af, når en af ovennævnte ting er udført. Det her er altså nemt!

Jeg har i løbet af den forgangne uge fulgt webinarer med David Schmidt, hvor vi kunne stille spørgsmål. Et af spørgsmålene var, om man kunne have et hverdagsskema og et weekendskema. Og ja, det kan man ligesom man også en gang imellem kan have en dag, hvor perioden måske er 9 timer. Det ødelægger ikke resultaterne. Så der er ingen undskyldning overhovedet.

Både min hverdag og mit socialliv kan fortsætte. Mit valg er truffet – både motiveret af at jeg gerne vil af med de der 5 kg, få en energifyldt, sund krop og ikke mindst gøre mit til at fremtidige livsstilssygdomme kan undgås. Og det er helt uden kemi.

Jeg glæder mig så meget til at dele min rejse med jer.

DEL
Tidligere artikelWauuw, WinFit – Shape Your Future: Jeg er topmotiveret!
Næste artikelGISP, brystkræft! Sådan har LifeWave hjulpet mig
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here