LifeWave gjorde det igen!

0
134

I dag var dagen, hvor LifeWave var i København for bl.a. at præsentere deres nyeste skud på stammen – WinFit – Body Shaping System.

Jeg må bare dele med jer – allerede nu, hvor kroppen bare er helt fyldt af bobler over endnu en fantastisk event.

På Tivoli-hotellet var vi 1.500 mennesker samlet fra morgenstunden, og mens morgenkaffen blev nydt i foyeren, kunne man mærke spændingen og forventningens glæde. Gad vide, hvad David Schmidt denne gang har tryllet frem i sit opfinderlaboratorie – vi vidste jo alle, at det drejede sig om en helt ny måde at forme kroppen på, således at man – uden streng diæt eller ekstrem motion – kan omfordele muskler og fedt samt få tilført masser af energi.

Dørene gik op, og vi strømmede ind til pladserne og sad spændte og klar. Heldigvis gik der ikke mange minutter efter introen, før Mike Collins, President, og David Schmidt, grundlægger og CEO af LifeWave, var i gang på scenen.

Jeg må bare sige en ting: Wauw – det er stort!

Da vi alle gik til frokost kl. 13 var vi blæst omkuld af det helt unikke fedttabskoncept, der nu i den grad kan revolutionere folkesundheden i forhold til overvægt og de livsstilssygdomme, det kan føre med sig.

WinFit – lav fedtprocent, øget muskelmasse

Alle kan være med uanset udgangspunkt. Det drejer sig ikke om vægttab primært, men om at nedbringe fedtprocent og øge muskelmasse. På nuværende sene tidspunkt skal jeg slet, slet ikke skrive alle de lækre detaljer omkring WinFit – det gemmer jeg til mit snarlige blogindlæg.

Lige nu må jeg bare af med euforien over at være en del af noget stort. Jeg er fuldstændig vild med, at der gang på gang lanceres sunde og naturlige produkter, som understøtter naturlige processer i kroppen. Denne gang WinFit-plastret, som øger forbrændingen i kroppen ved hjælp af lys ligesom alle øvrige plastre.

Jeg er fuldstændig klar til at bestille, når WinFit lander i webshoppen på mandag. Jeg skal i gang straks med at teste på mig selv.

Er blevet målt hos en diætist

Jeg besøgte en diætist forleden, som målte min kropsfordeling i forhold til muskler, fedt, væske osv. ligesom arme, knæ, lår, hofte, talje og bryst blev målt. Jeg valgte ikke at se på tallene. Nu kan jeg bare gå i gang med WinFit og følge de meget simple anvisninger. Og så skal jeg besøge diætisten igen om en måned og igen om tre måneder, hvor jeg naturligvis deler mine resultater med jer.

Efter frokosten satte vi os alle til rette igen og eftermiddagen bød på masser af gæster på scenen, der fortalte om deres oplevelser med brugen af WinFit og deres resultater – ligesom David Schmidt fortalte endnu mere om, hvorfor og hvordan det virker.

Og så kunne han vanen tro slet ikke lade være med at boble over med, at han selvfølgelig allerede pusler videre i laboratoriet. Han er bare så grebet af at hjælpe mennesker og har fundet teknologien, der ved hjælp af lysfrekvenser kan fremme naturlige processer i kroppen. Jeg er for længst solgt til idéen om at undgå mest mulig kemi.

Til allersidst et festfyrværkeri af klapsalver og hyldest af diverse LifeWave-distributører, der har gjort en forskel samt …

”Vi kommer igen næste år – den 30. september.” YES! Jeg køber min billet straks, det er muligt.

Nu vil jeg snart sige godnat og glæde mig til en søndag, hvor jeg rigtig skal nærlæse og opsummere fra dagen i dag.

Foto: Steen Leithoff

DEL
Tidligere artikelLifeWave-event i København – kan ikke vente …
Næste artikelWinFit – nyt og genialt, vægtregulerende og kropsopbyggende system fra LifeWave
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here