WinFit – nyt og genialt, vægtregulerende og kropsopbyggende system fra LifeWave

0
341

Vi er mange, der har glædet os som børn til juleaften. LifeWave-eventet i denne weekend (17. september 2016) har været ventet med spænding. Mange ventede sig noget nyt og genialt, og det fik de: LifeWave og David Schmidt har gjort det igen!

Det nye WinFit – Body Shaping System – er det, som vi alle har ventet på med spænding. Her er endelig et vægtregulerende tiltag, som virker, og som giver vedvarende og blivende resultater.

  • Væk er problemer med at kunne gennemføre formålsløse slankekure og diæter.
  • Væk er ideen om kalorierestriktioner og det at skulle sulte sig til et vægttab.
  • Væk er den forældede tankegang, om at det absolut kræver kostomlægning at tabe sig.
  • Væk er forestillingen om at for at tabe sig eller opnå vægtregulering, så betyder det mange sveddryppende og tidskrævende timer i fitnesslokalet eller på landevejen.

Nyt syn på vægttab med WinFit

WinFit er sund fornuft og et nyt syn på det at tabe sig/vægtreducere, få formet sin krop og få øget sin muskelmasse samtidig med at man forbrænder fedt. Med WinFit kan man spise, hvad man vil, og reducere sin vægt – UDEN man behøver at pine sig med voldsom fysisk belastning for at opnå øget muskelmasse.

Winfit-plasterNetop det at få øget sin muskelmasse er den bærende idé i WinFit-systemet. Det giver særligt mening, da en forbedret og øget forbrænding forudsætter en tilstrækkelig muskelmasse, der matcher kalorieindtaget. Lige præcis det kan du opnå med WinFit, som blandt andet benytter sig af LifeWaves nyudviklede plaster: WinFit-plastret, der som LifeWaves øvrige plastre benytter sig af lys og i dette tilfælde er udviklet til at fremme stofomsætning og øge fedtforbrænding.

Med WinFit systemet medfølger et dagsprogram, hvor man spiser, hvad man vil inden for den sunde kategori – det vil sige, man får passende mængder af protein, grønt og sund fedt – noget jeg vil gøre rede for i et opfølgende indlæg om, hvordan du bruger WinFit-systemet i praksis.

WinFit indebærer et minimum af fysisk udfoldelse. Ved testforsøg i laboratoriet, er det lykkedes LifeWave at dokumentere store fordele ved brug af WinFit- Body Shaping System: Med en fysisk udfoldelse på blot 10 minutter, to til fire gange ugentlig, så kan brugeren opnå dramatiske forbedringer i øget muskelmasse og dermed fedtforbrænding.

Ved at bruge LifeWaves kendte og patenterede fototerapi i det nyudviklede WinFit-plaster får man på kort tid dramatiske resultater: Større fedtforbrænding, større muskelmasse og mere energi i det daglige.

Hvorfor virker slankekure ikke?

LifeWave har stillet sig spørgsmålet:

  • Hvorfor virker alverdens kure og kostomlægninger ikke?
  • Hvis man endelig ved sved og hårdt arbejde på traditionel vis opnår en ønsket vægtreducering, hvorfor holder vægttabet så ikke i længden?
  • Er der en anden, smartere og for kroppen mere skånsom måde, hvorved man kan opnå en reducering; tabe sig og få formet sin krop, forbrænde sit fedt og samtidig få øget sin muskelmasse og opnå en attraktiv figur?

Denne mulighed har vi nu med WinFit – en enkel og let mulighed for varigt vægttab og smukkere krop; en forbedret Body Shape.

Er WinFit også noget for dig?

LifeWave har gentænkt kroppens muligheder for stofomsætning. Ved at se anderledes på problematikken omkring vægttab har LifeWave vendt det hele på hovedet og med WinFit skabt et system, som virker.

Jeg vil bruge mig selv på at teste systemet, og jeg går straks i gang med WinFit.

Ønsker du en varig forandring af din krop, komme af med overskydende fedt, få genopbygget din muskulatur, få et øget velbefindende, mere energi og et helt andet og sundere liv, så kom med ombord – jeg coacher dig og holder dig i hånden under hele forløbet.

Ønsker du at forbrænde fedt og bygge muskler og blive en stærkt forbedret udgave af dig selv, så kontakt mig – og lad mig hjælpe dig i gang. Det bliver godt!

Er det så, at det vi TROEDE ikke virker – og det som vi IKKE tror virker – i virkeligheden virker?
(Citat, Einstein).

Foto: Steen Leithoff

DEL
Tidligere artikelLifeWave gjorde det igen!
Næste artikelLifeWaves nye kropsopbyggende produkt WinFit er kommet!
Det moderne menneske kæmper med mange fysiske og mentale udfordringer. Her er det vigtigere end nogensinde at tænke sundhed helt ud i hjørnerne. Det gælder om at være i balance - mentalt og fysisk. Det er Kim Hodys fokus. Kim er uddannet fysioterapeut og idrætslærer og har en mangeårig erfaring med behandling samt rådgivning inden for sport på motionsplan, kost og ernæring. Kim Hody er qua sin store interesse for sundhed og erfaren forhandler af LifeWaves produkter (Lifewave.com), Zinzino Omega-3 balanceolie og en Vegansk algebaserede omega-3 olie (Zinzino.com) Han er hertil forhandler af de essentielle æteriske olie fra dōTERRA (dōTerra.com). Kontaktinfo: +45 51901271 eller kontakt@kimhody.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here