LifeWaves nye kropsopbyggende produkt WinFit er kommet!

0
389

Så skete det endelig! Det blev den 17. september. Jeg er fløjet hjem til Danmark for endelig at høre om LifeWaves nye kropsopbyggende produkt WinFit – Body Shaping System. Og interessen for eventen har også i år været stor. Mere end 1.500 mennesker var med til dette års lancering.

De produktlanceringer, jeg tidligere har været til, har været med en vis skepsis, fordi de fantastiske resultater, LifeWave lover med produkterne, altid har virket for godt til at kunne være sandt – også selvom jeg har vidst, at de virker. MEN denne gang var det med sommerfugle i maven og kriblen helt ud i tæerne. Jeg har simpelthen været så spændt.

LifeWave lover kun, hvad de kan holde

Jeg ved nemlig nu, at produkterne fra LifeWave kan det, LifeWave lover – OG tit meget mere, da LifeWave kun lover det, som studierne beviser.

Produkterne skaber balance i kroppen – for eksempel har jeg mange gange på mig selv og andre brugt LifeWaves produkter til at komme over en omgang influenza på rekordtid. Det er kun medicinalbranchen, der må sige, at de behandler sygdomme. LifeWave kan dog godt sige, at produkterne støtter immunforsvaret. Og det er lige præcis det, nogen af produkterne gør, så vi får det bedre. Så når CEO og grundlægger af LifeWave, David Schmidt, siger, at nu har han lavet et produkt som:

 • Reducerer kropsfedt
 • Reducerer centimeter
 • Forbedrer muskeltoning
 • Øger energien
 • Forbedrer ens generelle velbefindende
 • Som ikke har nogen kaloriebegrænsninger
 • Som ikke kræver ekstrem motion
 • Som er helt uden brug af stoffer, stimulanser eller kemikalier

Ja, så er det fordi, han har gjort det!

Overraskende gensyn med David Schmidt

Sidst jeg så David Schmidt var til udgivelsen af hudplejeserien Alavida for et år siden. Derfor var jeg meget spændt på, hvordan han så ud denne gange – og jeg må sige jeg blev stærkt overrasket. Det var en meget slankere, mere muskuløs, yngre David Schmidt at se på.

Det var en pave stolt CEO og grundlægger, der gik på scenen i Tivolis Kongrescenter for at præsenteret sit nye produkt. Ingen kunne være i tvivl om, at han selv har været ’forsøgskanin’, så min begejstring steg endnu mere.

LifeWave-event-2016-lanceringDavid Schmidt løftede sløret for sin nye opfindelse

Jeg har det seneste stykke tid selvfølgelig grublet over, hvad mon han denne gang har fundet på? Er det noget, jeg kan stå inde for? Jeg viste jo, at vi i forvejen havde Theta One med Theta Activate, som har fået mange til at tabe sig og opbygge muskler. Til min store glæde er netop disse produkter også en del af det nye system – dog med større dosis og ikke mindst sammen med det nye WinFit-plaster, som hjælper med at tabe fedt og opnå muskler.

David fortalte, at når man opbygger muskler, øger man sit stofskifte: Jo højere ens stofskifte er, desto højere er ens behov for kalorier fra sin mad. Så med dette produkt må man GODT spise kalorier – med en jævn tilførsel af sund mad selvfølgelig. Hvis du samtidig følger WinFits omhyggelige komponenter, vil der opstå et kalorieoverskud, og din krop taber fedt.

Wauw spændende – David Schmidt er genial!

Ydermere består systemet af Y-age Carnosine, som er et plaster, jeg har brugt længe. Carnosine forbedrer organernes bioelektriske egenskaber og øger den generelle sundhed – endnu et plaster jeg af erfaringer kan sige virker på så meget mere. Det er virkelig godt for huden, brandsår osv., og man sover også bedre med det.

Alt i alt er det nye fedttabskoncept WinFit et komplet system til øget livskvalitet – kombineret med nogle af LifeWaves bedste produkter.

Kombinerer gammel viden med ny teknologi

David Schmidt har virkelig gennemtænkt dette program. Han har strikket det sammen, så der ud over LifeWave-produkter, også er god, fornuftig og sund viden/forskning fra andre kilder. Resultatet er et program af 6 trin, der ser sådan ud.

 1. Drik vand om morgenen
  Man skal drikke vand om morgenen, som det første man gør. Undersøgelser har vist, at det at indtage en halv liter vand, kan øge dit stofskifte med 30 procent.
 2. En smule motion
  Undersøgelser viser også, at lidt motion giver meget. Motioner minimum to dage om ugen, i 10 minutter hver dag eller 4 min om dagen. For at øge sine resultater, kan man fordoble sin motion.
 3. WinFit-plaster
  Plastret hjælper med at forbedre dit stofskifte, reducere kropsfedt og opbygge nye muskler.
 4. Spisetider
  Man skal holde sig inde for en daglig otte timers spiseperiode for at holde sin krop i en fedtforbrændende tilstand samtidig med at man maksimerer muskelvækst. Dette hjælper også med at holde kroppen i en stabil tilstand af forbrænding, samt giver lever og nyrer mulighed for at slappe af, afgifte og gendanne sig.
 5. Theta Nutrition
  Arbejder sammen for at hjælpe med at opbygge slanke muskler og forbrænde fedt. Omkring 30 minutter før man går i seng om aftenen, skal man blande to breve Theta One og to pipetter Theta Activate i knap en halv liter vand og derefter drikke det.
 6. Y-age Carnosine-plaster
  Forbedrer styrke og fleksibilitet samt øger ens udholdenhed. Skal sætte på om natten.

Jeg syntes, det lyder ganske overskueligt. Dog er jeg ikke sikker på, at jeg kan holde mig væk fra mad uden for de 8 timer. Heldigvis påpegede David Schmidt, at man vil få resultater alligevel. De vil bare ikke være ligeså gode.

Der findes ingen magiske slankepiller

Der findes ingen magisk pille, som gør, at du taber dig – MEN her er et system og et program med gennemtestede produkter, der gennem forskning har vist sig at være yderst effektivt – uden at det bliver uoverskueligt.

Hvis man følger disse steps, garanterer David Schmidt, at man vil få resultater. Studierne viser, at:

 • 94 procent får en øget energi
 • 97 procent får en bedre toning og kropsbygning
 • 100 procent får mere styrke og udholdenhed

Hold nu fast. Han må dælme have noget at ha’ det i, må man sige. Så er det jo ingen sag at garantere os pengene tilbage inden for 30 dage, hvis ikke man er tilfreds. Normalt er det jo virkelig meget få, der ikke er tilfredse.

Nu skal WinFit testes med kropsanalyse – både FØR og EFTER

Rene-modtater-winfitDet er nu ikke fordi, jeg har brug for at tabe mig så meget. MEN jeg har helt sikkert brug for at få nogen flere muskler på min krop, og gerne uden fysik hård træning, så jeg ikke belaster mine led. Derfor glæder jeg mig til at prøve dette system.

Jeg bestilte mandag og modtog allerede min pakke i går. Endnu engang er jeg overrasket over LifeWaves gode og hurtige service, da jeg ved, at der er MEGET travlt i disse dage.

En InBody-analyse er blevet lavet og den siger, at jeg har brug for at tabe 2.7 kilo fedt og tage 1.6 kilo på i muskler. Det bliver spændende at se resultaterne, som jeg selvfølgelig vil dele med jer her på bloggen – lige meget hvad udfaldet bliver.

Vil du også gerne teste WinFit – og måske være med til at dele dine resultater med mig – skal du være mere end velkommen at kontakte mig.

Topfoto: Steen Leithoff

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here