Plasterterapi hjælper hest til at støtte på benet

0
350

Her er en lille sød historie, som jeg fik fra min downline Benedikte. Benedikte er selv flittig bruger af LifeWave-plastrene og hjælper gerne alle i sin salon, som har problemer med forskellige ting. Hun patcher lystigt og fortæller også gerne vidt og bredt om, at der er en vej UDEN kemisk medicin. Den kan man jo lige så godt afprøve – for tænk hvis det kan lade sig gøre ikke at fylde kroppen med alt det medicin.

En solstrålehistorie med LifeWave til heste

Jeg modtog denne sms fra Benedikte:

Hej Jeanett

Lige en lille solstrålehistorie: Jeg var hos min søn og svigerdatter lørdag aften, hvor Emilie fortæller om en lille hest, der er syg. Den kan ikke støtte på højre forben. Den har tabt sig, vil dårlig spise og ser bare rigtig ked ud af det. Dyrlægen har været der og give den en sprøjte, som heller ikke rigtig har hjulpet.

Jeg foreslår selvfølgelig plastrene. Det ender med, at Emilie og jeg kører på gården, hvor jeg skal se hendes egen hest og den lille hvide, Torden, som er syg. Vi sætter IceWave på som gennemskud på forfoden, Y-age Aeon i nakken (bag ørerne) Energy Enhancer foran med Glutathione oven på den brune. De får to sæt mere af det hele til de næste dage.

Næste morgen står Torden og gumler lystigt på maden. Torden kommer endda ud at gå lidt (den kunne jo dårlig stå på benet før). Dagen efter har hesten det meget bedre, og her til morgen har jeg fået stor tak for hjælpen til hesten fra ejeren. Dyrlægen er afbestilt.

God dag.
Knus Benedikte

FØR og EFTER med IceWave og Energy Enhancer

Jeg fik også tilsendt et par videoer, hvor man kan se, hvordan den gik, FØR og EFTER LifeWave-plastre blev sat på samt næste morgen. Benedikte skønner, at det kun var første aften, at hesten havde brug for IceWave, så fik den i stedet Energy Enhancer med til dagen efter, da det virkede som om, det var det, den havde brug for.

Benedikte er ikke selv hestepige, men prøvede at gøre, som hun gør på mennesker. ”Keep it simple”, som vi siger. Det virkede.
Tak til Benedikte for en super historie, som jeg simpelthen er nødt til at dele.

DEL
Tidligere artikelLifeWave giver øget livskvalitet – på flere måder
Næste artikelSilkeblød hud på arme og lår med Alavida
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here