Sådan får du en glad hund nytårsaften

8
2666

Min hund Simba er en ældre herre. Den 14. januar 2016 bliver han 11 år. Simba er lidt af en blanding i forhold til sin race. Han er labrador, dobermann, schæfer og rhodesian ridgeback – en stor, dejlig basse på hele 50 kg. Simba har altid været en meget aktiv hund. En livsglad hund – helt umulig at holde i ro, hvis man har en bold eller andet legetøj i hånden.

Vi er så heldige, at Simba ikke er en af de hunde, der er bange for fyrværkeri. Tværtimod tror han, det er legetøj. Lige meget hvilket dyr der er tale om, er dagene op mod den 31. december absolut ikke en særlig sjov tid. Det er meget forskelligt, hvordan dyr udtrykker deres frygt for fyrværkeri. Men lige meget om det er en hund eller et hvilket som helst andet dyr, er det ikke sjovt for os ejere, når de er bange – og slet ikke når det står på over flere dage.

Plastre til en af tøserne på Grønttorvet

Sidste år et par dage før den 31. december var jeg som så mange gange før på Københavns Grønttorv for at købe blomster til min forretning. Her faldt jeg i snak med en af tøserne på torvet. Snakken gik på, hvor og hvordan vi hver især skulle fejre nytåret. Midt i den snak udtrykker hun Tryg-hund-nytårsin bekymring for hendes hund. Hun fortæller, at hendes hund er rigtig bange for fyrværkeri og altid vandrer hvileløst rundt, hyler og piver. Han tør ikke løbe ud for at tisse. At være indenfor hjælper ikke så meget. Han er stadig meget skræmt.

Jeg nævner selvfølgelig, at LifeWaves produkter vil kunne hjælpe hendes hund. Hun spørger naturligvis, hvad det er for noget, og hvordan et plaster kan hjælpe hendes hund. Hun er meget interesseret, men tror ikke rigtig helt på, at det vil gøre en store forskel.

Jeg tilbyder hende et par Y-age Aeon plastre, og så kan hun jo bruge dem, hvis hun har lyst. Det sker jo ikke noget ved det. Vi snakker frem og tilbage. Jeg fortæller, hvor det vil være bedst for hendes hund at få plastret på, da der er flere muligheder. De skal holde nytår sammen med nogle andre, som også har hund, og hun er bange for, at plastret vil falde af, da de leger lidt voldsomt sammen. Jeg spørger hende derfor, hvordan hendes hunds halsbånd ser ud. Hun fortæller, at det er et bredt læderhalsbånd, hvortil jeg forslår at sætte det på indersiden af halsbåndet, omme i nakken.

Hun er stadig meget skeptisk. Jeg forklarer hende, at plastrene på ingen måde kan skade hendes hund, men kun skabe balance i kroppen og tage noget af den stress og frygt, som hendes hund har over for fyrværkeri. Plastret vil ikke tilføre hundens krop nogen former for medicin, da de kun indeholder naturlige ingredienser, og det hele er noget, vi alle har i kroppen i forvejen – lige meget om vi er dyr eller mennesker. I øvrigt trænger det ikke ind i kroppen.

Jeg insisterer på, at hun tager Y-age Aeon plastrene med, så har hun dem, hvis hun får lyst til at prøve dem. Det er helt op til hende. Hun får mit telefonnummer, så hun kan ringe, hvis hun har nogle spørgsmål, eller på nogen anden måde har brug for min hjælp. Vi ønsker hinanden et godt nytår og går hver til sit.

En glad og rolig hund nytårsaften

Et par dage inde i det nye år er jeg igen på Københavns Grønttorv for at handle blomster til alle mine kunder. Jeg går lidt rundt i min egen verden og ser slet ikke rigtig andet end blomster og mine papirer, så jeg ikke glemmer noget.

Nytaar-hund-bangePludselig er der en, der kalder mit navn. Jeg ser op, og det er hende, som jeg har givet Y-age Aeon plastrene. Jeg når slet ikke at spørge, om hun har prøvet plastrene på sin hund, inden hun siger: ”Er du klar over, hvad de der plastre, har gjort ved min hund?”

Hun fortæller, at hun har fortalt sin veninde om LifeWave-plastrene. Hverken hun eller veninden tror i starten på, at det vil virke. Men alligevel synes de begge, at det er et forsøg værd, så de prøver det på begge hunde – også selv om venindens hund normalt ikke er bange. De giver begge hundene Y-age Aeon plaster på halsbåndet i nakken nytårsaften. Hundene leger lidt og kort tid efter lægger de sig til at sove. Veninderne spiser og hygger sig, mens timerne nærmede sig midnat. Hundene er stadig meget afslappede.

Lige inden midnat kommer eks-kæresten for at skåle og sige godt nytår. Han er meget forundret over at se, at hans tidligere hund bare ligger og sover. “Hvad fanden har du dopet den med?” spørger han. Hun griner og siger, at den bare har fået et plaster i nakken med naturlige ingredienser.

De skåler alle nytåret ind og er enige om, at de aldrig havde troet på det, hvis ikke de havde set det.

Og ja. Personligt er jeg utroligt glad for LifeWaves produkter, som er meget mere end et plaster. At produkterne kan bruges af alle – både mennesker og dyr – er fantastisk. Alle kan finde ud af det. Det kræver ingen uddannelse.

Rigtig godt nytår – også til de firbenede.

DEL
Tidligere artikelOndt i ryggen på grund af forskel i benlængde?
Næste artikelMaria har bivirkninger af HPV – i bedring på 14 dage
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

8 KOMMENTARER

 1. Jeg synes faktisk i bund og grund at det er en rigtig god artikel. Sidste år begik jeg den fejl at give min hund noget beroligende medicin eller piller om man vil, i den bedste tro – men det viste sig at den ikke kunne tåle det, så den begyndte at kaste op. Ikke ret rart.

  Nogle snakker også om modermælks erstatning, men også dette har dårlige rygter.

  • Hej Morten

   Sikke en kedelig oplevelse – en ting er en bange hund, men at den så oven i det også bliver dårlig.

   Håber du og din hund får et dejligt og fredeligt nytår, uden de store udfordringer.

   Hilsen Malene

 2. Hej. Jeg prøver p.t. LifeWave-plastre på min hund med dårlig hofte. Første gang hun havde det på, synes jeg hurtigt, jeg kunne se en forskel. Her anden gang, om aftenen, kunne jeg se bedring lige med det samme, og dagen efter var hun igen dårlig gående. Har du erfaring med hunde med dårlig hofte? Hilsen Mette.

  • Hej Susanne
   Du kan få plastrene igennem en LifeWave distributør.
   Jeg har delt dette blogindlæg med mange op til Nytår, i håbet om at folk finder ud af at de ikke behøver at give dyrene piller .
   Jeg ringer til dig, og håber at du trods alt har haft en god nytårs aften

   Mvh Jeanett Jensen
   Uafhængig LifeWavedistributør og blogger

 3. Jeg vil rigtig gerne prøve et plaster til min hund i morgen.
  Så lige et opslag på Facebook for lidt siden, har aldrig hørt om det før.
  Mangler en forhandler tæt på mig

  6670 Holsted og omegn.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here