Min hund Simba har LifeWave i feriekufferten

0
229

Ferien står for døren, og min kæreste og jeg skal i år sydpå. Kufferterne skal snart pakkes! Hvad der er i din kuffert varierer sikkert ikke det store fra, hvad der er i min. Vi pakker naturligvis det, vi er mest glade for. Det gør jo bestemt ikke noget, hvis vi kan være lidt lækre på ferien. I min kuffert skal der i hvert fald være min yndlingskjole, yndlingsbikini, yndlingscremer og naturligvis mit LifeWave ’husapotek’ …

Når vi rejser, skal vi undvære vores dejlige hund Simba. Så vi pakker naturligvis også en ’kuffert’ til ham.

Så har jeg pakket energiplastre, Y-age og SP6

I Simbas kuffert er lækkert hundemad, hans elskede pude, det allerbedste legetøj og lidt hundeguf – det er jo ferie. Men i kufferten er også Simbas tre yndlings produkter fra LifeWave; Y-Age Glutathione, Energy Enhancer og SP6 Complete.

Jeg har gennem længere tid brugt LifeWaves fantastiske produkter til Simba. Som nogle af jer måske kan huske, brugte jeg LifeWaves produkter, da Simba i november 2014 havde så mange problemer med sin gigt, så vi frygtede, at han ikke blev 10 år – se historien her. Lige siden har jeg været lykkelig for LifeWaves produkter. Simba er blevet en meget glad hund, og jeg ved, at hun har fået nogle dejlige, ekstra hundeår her hos os – uden smerte.

Simba-ferieMen hvorfor har jeg så lige valgt de her tre produkter fra LifeWave ?

  • Energy Enhancer bruger jeg til smerter efter behov
  • Y-Age Glutathione er godt for immunforsvaret
  • SP6 Complete er mod syre fra gigten

Vil du læse mere om, hvordan plastrene eventuelt kan bruges mod gigt på hunde, vil jeg anbefale dig at læse et af mine andre indlæg, hvor jeg netop har skrevet om det – klik her

Når Simbas kuffert er pakket med alt, hvad der er godt for ham, kan kæresten og jeg holde ferie med ro i sjælen. Simba sendes derefter på ferie på sin favorit destination: Nemlig hos min fantastiske svigerinde og hendes dejlige hund Bella. Der må man både sove i sofaen og i sengene, og der er masser af kærlighed.

What not to love.

DEL
Tidligere artikelBlærebetændelse gå væk – læs hvad Bodil gjorde
Næste artikel5 fantastiske LifeWave tips til ferien
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here