5 fantastiske LifeWave tips til ferien

1
433

Der er da ikke noget bedre end at pusle rundt og lave ferieforberedelser.

Mange starter i vintermånederne med at holde familieråd om spørgsmålet: ”Hvor skal vi hen til sommer?” Og når destinationen er bestemt, så kan man gå i gang med at planlægge detaljerne.

Det er forskelligt fra familie til familie, hvad man prioriterer, men også inden for familien har man ofte forskellige roller, som kommer i spil.

Det kan være husets gourmet, som drømmer om seafood i strandkanten på en lokal restaurant. Eventyreren, som allerede i tankerne suser ned ad floden på riverrafting. Teenagedatteren, der skal lufte bikinien på stranden, eller den kulturelle, der skal trave rundt og se seværdigheder.

LifeWave-sommer-rådDer bliver talt og planlagt og alle tilgodeses, så ferien bliver et skønt pusterum for alle.
Når kufferten skal pakkes, så smides forskellige ting ned til personlig pleje – og herunder ofte solcreme, mælkesyrebakterier, LifeWave-plastre, smertestillende og lignende – bare så man er klar på lidt af hvert.

Jeg har en lidt anden måde at pakke på. Jeg har en lille kortholder, der er inddelt i rum. De forskellige rum fyldes med forskellige plastre fra Lifewave – og så har jeg min telefon med mig, hvor To Human app er på.

Her er 5 fantastiske råd til en god sommer, som jeg elsker at dele – fordi jeg ved at det virker:

1) Diarre/forstoppelse klares med Energy Enhancer og Y-age serien

Hvem har ikke prøvet at få mad på ferien, som man ikke kan tåle. Feriemave er rædselsfuldt og kan ødelægge en ellers fantastisk ferie både for en selv og familien. Her kommer energiplastret Energy Enhancer i spil sammen med Carnosine, Gluthatione eller Aeon – alle 3 fra Y-age serien. Det tager ikke lang tid – i reglen under en time, før effekten er opnået. Så behøver ferien ikke være smertefuld i nærheden af et toilet. Her finder du hele fem forslag i To Human app.

2) Solskoldning lindres med Carnosine

Hele vinteren har vi hungret efter solen, og når vi så endelig kan ligge på stranden eller bare være udenfor og nyde det hele dagen, bliver vi let solskoldede. Her bruges Carnosine plastret fra Y-age serien til at lindre smerter og bygge huden op igen. Plastret kan også bruges i hverdagen, hvor man lige får brændt sig på ovnen.

Er man så uheldig at have soleksem, så er det en god idé at være på forkant. Nyd kosttilskuddet Corsentials en måned før ferien, og boost så kroppen med en 7-dages detox med hele Y-ageserien (Aeon, Gluthatione og Carnosine) lige før ferien. Her er ikke forslag i To Human app endnu – men man finder jo masser af hjælp hos alle os forhandlere. Og hey, jeg må da straks sørge for at sende et nyt forslag afsted til To Human.

3) Trætte/hævede ben? Så er det frem med energiplastret og Carnosine

Efter flyturen og/eller traveturen rundt til seværdigheder kan benene godt blive trætte og hæve op. Her må der Energy Enhancer under fødderne til at sætte gang i cirkulationen og så Carnosine fra Y-age serien til at komme mælkesyren til livs. Eller man kan benytte forslaget i To Human app.

4) Jetlag – husk bl.a. Silent Nights

Det er jo spil af tid at være plaget af jetlag, når man nu endelig har ferie. Desværre kan man jo virkelig blive dårlig af det. Så igen: Energy Enhancer, Aeon og Gluthatione fra y-age serien og så soveplastret Silent Nights. Så skal der nok blive rettet op på kroppen. Her finder du hele tre forslag i To Human app.

5) Køre- eller søsyge – her er hele otte forslag

Der er rigtig mange børn og voksne, der bliver køresyge (eller søsyge), og endnu værre er det, hvis det samtidig er varmt. Brug energiplastret Energy Enhancer alene eller sammen med enten Gluthatione fra Y-age serien eller SP6 (kendt som slankeplastret, men det kan så meget mere). Find hele otte forslag i To Human app.

300 forslag i To Human app

Måske lyder det svært, men det er det ikke. Man kan søge viden på lige præcis det niveau, man ønsker med To Human app. Man kan være den glade, begejstrede bruger – der hjælper sig selv og de nærmeste til øget livskvalitet. I To Human app finder man over 300 forslag til, hvordan forskellige udfordringer løses.

Det kan også være man får lyst til at ”nørde”, hvis man synes det er vildt spændende og får lyst til at vide endnu mere om kroppen, og hvordan produkterne fra LifeWave naturligt kan hjælpe kroppen i balance.

Man kan altid finde hjælp hos andre brugere/forhandlere – og der er masser af grupper på Facebook, hvor man hurtigt kan søge hjælp. Alternativt er der efterhånden over 100 indlæg her på Blog.tohuman.dk, som du kan søge i.

Så du bestemmer selv hvordan du vil bruge produkterne – men jeg må advare! Det er sørme svært at holde sin mund, når man opdager hvad de små plastre kan udrette både i hverdagen og på en skøn ferie.

Nyd sommeren derude.

DEL
Tidligere artikelMin hund Simba har LifeWave i feriekufferten
Næste artikelVejen til et (næsten) rygestop med lidt hjælp fra LifeWave (Del 5)
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

1 KOMMENTAR

  1. Jeg kan kun give dig evigt ret Mai-Britt, det er meget meget svært ikke at fortælle alle om hvad de plastre kan hjælpe med, og meget hurtigt endda.
    For nyligt tog jeg hurtigt en duftallergi fra en kunde, der fik åndenød i stolen, imens hun fik striber i håret, 2 stk AEON plastre på 3. øje og på navlen, og i løbet af kun 1-2 min. blev vejrtrækningen normal igen, og hun mærkede ikke mere til sin allergi (y)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here