Når LifeWave gør en forskel for dyrene og deres ejere

0
519

Jeg glædes konstant over, hvordan vi kan hjælpe vore dyr med LifeWaves unikke og kemifrie produkter. Dyrenes energisystem er opbygget som vores, og derfor virker lysterapien også på dem. Ja, jeg oplever faktisk, at dyrene ofte reagerer endnu hurtigere og bedre, end vi selv gør. Derfor indgår plastrene ofte i mine behandlinger af dyrene, når klienter henvender sig med et problem med netop deres dyr.

Jeg lovede i en tidligere blog at samle nogle små hverdagshistorier, om hvordan og til hvad man med fordel kan benytte plastrene fra LifeWave, som jeg plejer at kalde mit ’Hus- og staldapotek’. Jeg vil dog lige igen slå et slag for, at disse unikke plastre IKKE erstatter dyrlægen og sund fornuft, men de er rigtig gode at bruge til at støtte op om en given problemstilling, så dyret bliver hurtigere frisk.

Hesten Melua med lymfekarbetændelse – Mette Otto Jensen

”Min skønne hoppe har nu stået i seks måneder med en skade på venstre bagben, Så da jeg kommer ud i stalden for nylig og ser, at den står med en lymfebetændelsestilstand i det ’raske’ højreben, bliver jeg nervøs. Annette Hammerich kommer forbi, tilser og tester hesten og sætter LifeWave-plasteret Y-age Glutathione på. Resultatet taler vist for sig selv. Det første billede er af hendes meget hævede ben, og det andet billede blot halvandet døgn efter! Tak.”

Heste-lifewaveplaster

Hesten Karlitta med koncentrationsproblemer – Charlotte Juul Linne

”Her er min oplevelse med Y-age Aeon til min hoppe. Hun er en meget fremadgående hest, som har svært ved at holde fokus (jeg ridder dressur). Her om vinteren bevæger hun sig ikke så meget i folden, når det er frost og hårdt. Derfor er der jo helt klar endnu mere energi, og hun springer ofte på grund af små lyde og bevægelser fra tilskuerne.

Jeg har fået at vide, at andre har brugt Aeon-plastret til en nervøs hest med succes – eksempelvis på en skovtur med andre heste. Da jeg første dag vil sætte plastret i panden på hende, trækker hun sig tilbage og er mistroisk. Men jeg løsner hende fra kæderne og får så lov til at sætte det på. Dagene efter er der ingen problemer. Jeg oplever helt klart, at det tager toppen af overskudsenergien, og at hun holder bedre fokus på mig i ridehallen.

Selvfølgelig hopper hun stadig nogle gange, men det er meget lettere at få hende tilbage og få hende til at fokusere på mig igen. Jeg har brugt plastret 3-4 dage efter hinanden. De første dage har jeg sat plastret på, mens jeg har striglet hende, og taget det af, når jeg har sadlet af. Sidste dag har jeg ladet det sidde på til næste dag. Det gør, at jeg to gange med nogle dages mellemrum (3-5 dage). Om det også er plastrene eller bare en sidegevinst ved jeg ikke, men har hun aldrig gået bedre. Hun er mere løsgjort, og dermed er øvelserne blevet bedre, og hun bruger og bærer sig bedre. Så det har bare været en rigtig god oplevelse med plastrene for os begge.”

Hest-aeonplaster

Hunden Luna efter operation – Helle Ditlefsen

”Jeg har en fin schæferhund i pleje, som har fået fjernet en knude i ryggen. Samme dag som knuden blev fjernet, sætter jeg LifeWave-plastre på efter anvisning fra Annette Hammerich. Energiplastret Energy Enhancer (EE) placerer jeg for enden af arret på hver side for at øge blodtilførslen og blodgennemstrømningen. Ved siden af arret et Y-age Carnosine-plaster for at sikre at hævelse og regenerering af celler og sårheling forbedres.

De første to billeder er på dagen for operationen. Tredje billede er dagen efter, hvor hævelsen er faldet helt og hudens farve skiftet fra irriteret operationsrød til normal farve. En hurtig restitution af celler og sårheling. Schæferen har hverken forsøgt at slikke sig eller været irriteret. Sidste billede er syv dage efter operationen, hvor man sagtens kunne have fjernet stingene, men dyrlægen har først fjernet dem efter 10-12 dage. Jeg vil dog mene, at man sagtens kunne have gjort det før, da helingsprocessen via plastrene er forøget med det dobbelt af det normale.

Det gode er også, at hunden ikke er mærket af sårhelingen som sådan. Det har ikke kløet så meget, som jeg tidligere har set ved sårheling hos hunde. Så jeg vil bestemt anbefale alle hundeejere og ikke mindst dyreejere at bruge dette.”

Hund-lifewaveplaster-operationssar

Katten Anton med begyndende infektion i luftvejene – Annette Hammerich

”Min gamle kat Anton på knap 19 år rallede gevaldigt onsdag aften, da han kom ind. Åh, det lød som en begyndende infektion i luftvejene, og ja, selvfølgelig lige op til en helligdag med dobbelt takst hos dyrlægen. Jeg tænker med det samme, at nu må det være Antons tur til at prøve mit LifeWave-husapoteket, og jeg sætter derfor LifeWave-plasteret Y-age Glutathione på brystet af ham.

Ganske rigtig, på mindre end to døgn, så er han ‘fit for fight’ igen. Da jeg så skifter til et nyt plaster, piller han det af inden for to minutter! Ja, de kloge dyr ved godt selv, hvad de har brug for, og hvor længe! Endnu engang er jeg blevet imponeret over den hurtige og effektive virkning af mit LifeWave hus- og staldapotek.”

Kat-lifewaveplaster

Hjælp til selvhjælp med LifeWave – også til dyrene

LifeWave-plastrene kan benyttes som et ’Hus- og staldapotek’. De er effektive og nemme at anvende og er helt uden kemi. I nogle af mine fremtidige blogs vil jeg fortælle om mange flere hverdagssituationer, hvor disse unikke plaster har hjulpet mennesker og dyr.

DEL
Tidligere artikelFå en krop i balance med body-sds og LifeWave
Næste artikelSå klar! 12 spændende uger med bl.a. LifeWave og body-sds
Der er ingen tvivl om, at alternativ behandling har ændret Annette Hammerichs liv. Da hun blev ramt af en borrelia-infektion, fik LifeWave-produkter sammen med homøopatisk medicin hende på højkant igen. Senest har hun fortalt om hendes valg og fravalg i forbindelse med en kræftdiagnose. Annette Hammerich arbejder bl.a. med energiterapi og kinesiologi på mennesker og dyr. Mød hende her på bloggen, hvor hun også vil fortælle om alternativ behandling og LifeWave. Kontaktinfo: +(45) 4264 7770 eller ah@touch4health.dk. Besøg www.touch4health.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here