Så klar! 12 spændende uger med bl.a. LifeWave og body-sds

0
470

Jeg elsker at lege med min egen krop og psyke. Hvad kan vi egentlig med den? Kan vi lære at styre den til fordel for specifikke mål? Jeg har nu i flere måneder glædet mig som et lille barn til jul til at være med i To Human-eksperimentet. Hvad kan den her rejse gøre for mig? Gennem de næste mange uger skal jeg afprøve de små runde plastre fra LifeWave. Jeg skal møde body-sds behandler Jeespeer Dalgaard fra BodyCheck, som vil rådgive mig om LifeWave-plastrene og give mig body-sds behandlinger. Om nogle uger skal jeg også møde sundhedscoach Jeannel Dalgaard fra BodyCheck. Hun vil udfordre mig på at droppe kød og mælkeprodukter i min kost og i stedet leve efter principperne bag raw food og living food. Jeg ved allerede nu, at jeg skal leve rigtig meget af grøn juice og spirer, og at jeg ikke behøver at tælle kalorier. Især det sidste har jeg i den grad talt rigeligt, da jeg trænede til Bikini Fitness, så det er på mange måder en befrielse.

Det hele virker både overvældende og rigtigt spændende på en gang. Jeg er så spændt på, om det her eksperiment kan optimere min træning og øge min livskvalitet og velvære – mere end det jeg allerede har opnået. Mit håb er at få en endnu bedre udholdenhed, blive fysisk stærkere og opnå højere energiniveau.

Træning er terapi

Og hvorfor gør jeg så det her, er der nok nogle som vil spørge? Jeg er en glad træningsnørd. Jeg elsker min træning. Træningen er mit frirum. Min helle. Min terapi. Lige nu, mens jeg skriver det her, går jeg på løbebåndet og skriver indlægget på min iPhone. Jeg skriver, når jeg ikke bliver forstyrret. Når mit hoved og tankerne bare kan flyde derudaf. Derfor er min træning et meget godt eksempel på, hvad det giver mig i min hverdag.

Jeg har nok egentlig altid været aktiv, nu hvor jeg tænker over det. Da jeg blev 9 år, begynde jeg at træne Taekwondo sammen med min far og storebror i nogle år. Jeg har også prøvet ballet og aerobic. Som teenager begyndte jeg at løbe et par gange om ugen. Jeg begyndte at holde af det med at føle sig sund, når jeg ellers ikke gik i byen og drak mig fuld og røg en masse cigaretter som de fleste andre unge. Generelt har jeg nok haft en meget normal livsstil. Løbet et par gange om ugen, men indimellem også røget for mange cigaretter og kommet alt for sent hjem fra byen.

For et par år siden sad jeg en fredag aften på en bar sammen med min veninde. Det var absolut ikke nogen tilfældig aften, for jeg kan huske det, som var det i går. Jeg havde gået med tankerne i et stykke tid om, at der skulle ske noget drastisk. NU skulle det være. Jeg ville stoppe med at ryge. Jeg ville starte på en frisk. Jeg ville melde mig ind i et træningscenter. Min livsstil skulle ændres! Den beslutning har ændret mit liv på mange måder.

Smag for aktiv livsstil i Fitness World

Den 1. februar 2014 meldte jeg mig ind i Fitness World, kun 200 meter fra mit daværende arbejde og 2 kilometer fra, hvor jeg boede. Det var dejlig nemt. Min chef og jeg havde en fælles interesse i løb og sport, så vi havde meldt os til Toughest, som er en militærpræget forhindringsbane med start på 8 kilometer løb. Jeg fik med det samme en personlig træner. Jeg ville være stærk og kunne løfte mig selv op i armene. Så målene var klare. Min krop fik dog et lettere kulturchok. Jeg havde jo aldrig været i nærheden af en vægt før. Jeg var fuldstændig øm over det hele. Men jeg kunne alligevel hurtigt mærke, at jeg fik smag for den aktive livsstil.

Mit 1. mål Toughest nåede jeg dog ikke. Jeg fik skinnebensbetændelse, og min chef vrikkede om på foden. Ingen af os var i stand til at træne op til det. Men hvad så med min træning? Jeg startede jo lidt, fordi jeg havde et mål. Nu havde jeg INTET!

Til DM i Bikini Fitness 2015

nadiafryd-bikinifitnessJeg havde set nogle piger på Instagram træne op til en bodybuilderkonkurrence. Bikini Fitness hedder den mindste klasse, hvor pigerne stadig er feminine, men godt trænede. Det tiltalte mig. Jeg blev hurtigt nysgerrig efter, hvad det mon var. Jeg begyndte at læse en del af de her pigers erfaringer og oplevelser op til en konkurrence. Det var jo mega hård træning både mentalt og fysisk. Ja, det virkede så ekstremt på mig, at jeg blev fuldstændig fanget af det. Jeg hungrede efter nogle vilde udfordringer, og jeg legede hurtigt med tanken om selv at stille op. Jeg har altid lidt af sceneskræk, og al den opmærksomhed på scenen var egentlig slet ikke mig. Men det var en udfordring. Derfor måtte jeg simpelthen prøve. Cirka et halvt år efter jeg havde styrketrænet og gået til diverse bokse og crossfithold i Fitness World fandt jeg en coach og et team at knytte mig til. Et år senere stod jeg på scenen.

Det VAR hårdt at komme igennem. Det VAR krævende både fysisk og psykisk. Nok mest det sidste. Min krop var presset til det yderste med 6 dages træning om ugen, og jeg var i underskud af kalorier i en længere periode. Alligevel vænnede jeg mig til det. Jeg vænnede mig til en kostplan med 6 måltider om dagen – det vil sige et måltid hver tredje time. Jeg kunne ikke gå ud og være social, fordi jeg skulle hjem og spise min egen mad. Ud over træningen var det vildt stressende at lave al den mad og nå at spise måltiderne på de rigtige tidspunkter. Men jeg fandt ud af, at man kan meget mere, end man tror. Når man tror, at nu har man givet alt, så kan man altid lidt mere endnu. Så min vilje har ført mig langt, for jeg vandt sølv for newcommers og gik videre til DM, hvor jeg vandt bronze.

Jeg er stadig glad for at have gennemgået nok den hårdeste sport rent psykisk. Jeg kender min krop meget bedre i dag, og jeg piber ikke lige så snart, jeg er sulten, eller noget er hårdt.

G.I Jane – mit forbillede

Allerede et par måneder inden konkurrencen i september 2015, vidste jeg godt, at jeg ikke ville gøre det igen. Jeg savnede min fysiske styrke til min træning, som jeg ikke kunne op til konkurrencen, da min krop jo skulle formes efter de perfekte mål. Jeg savnede friheden til at kunne spise, hvad jeg ville.

Jeg har helt fra start haft et eller andet sindssygt drive inden i mig, som har båret mig igennem hård træning. Jeg har f.eks gennem mine cardio, mest intervalløb, fundet en spøjs energi frem, som jeg virkelig ikke forstår, hvor kom fra. Når kroppen ikke har fået nok mad og er på lav energi efter en lang træning. Hvordan kan man så stadig lave intervalløb i et forholdsvis højt tempo? Helt frem til ugen før min konkurrence løb jeg med 18-19 km/t interval på 30 sek. af gangen. Det forstår jeg slet ikke, at jeg kunne i dag.

Jeg er flere gange blevet spurgt om, hvor jeg finder energien fra generelt til træning. Men det er faktisk rigtig svært at forklare. Måske kan jeg bedst forklare det ved min fascination af G. I. Jane – den film, hvor Demi Moore spiller løjtnant Jordan O’Neil, der skal gennemgå træning i U.S. Navy Special Warfare Group som den første kvinde nogensinde. Hun nægter at give op, selvom det er hårdt. Hun har selvfølgelig også sine svagheder i filmen, men hun tager altid kampen op og sejrer for vildt. Den stærke karakter i G.I. Jane er jeg vildt fascineret af, og det har – hvor fjollet det end lyder – båret mig igennem en masse situationer, hvor jeg ikke troede jeg ellers kunne.

Sund livsstil med kost og træning

Nå, men efter konkurrencen til Bikini Fitness havde jeg på forhånd fået en helt ny og meget anderledes personlig træner, som netop var militærpræget og meget mere funktionel inspireret. Jeg vil sige det modsatte af “bodybuilder”-træningen. Det passede mig godt, og jeg har nu forelsket mig i sprint, løb, og alle former for funktionelle øvelser. Jeg arbejder stadig for at få en stærk krop igen. Jeg er faktisk ved at have styrken tilbage i alle de øvelser, som jeg røg 60 procent ned på sidste år på grund af, at jeg måtte arbejde mod specifikke mål i konkurrencen til Bikini Fitness. Det er bare så dejligt at mærke energien og overskuddet igen. Jeg kan mærke min krop er glad for de flere hviledage, som jeg er pålagt, og for at få lidt mere mad!

Jeg træner p.t. kun 2-3 gange om ugen. Nu vil jeg gerne finde god balance i kroppen, styrke min krop på en sund og god måde. Ja, jeg vil gerne være stærke, have endnu mere udholdenhed og styrke mit energiniveau.

Jeesperdaalgaard-citat

Følg ‘Nadia Fryd’ på Instagram og på Blog.tohuman.dk

Jeg bliver selv utrolig motiveret af at læse og se andres erfaringer. Derfor har jeg gennem det seneste års tid valgt at udlevere mig selv og min kærlighed til min træning på min Instagram-profil. Nu glæder jeg mig til at tage skridtet videre og blogge her på To Human blog.

Jeg glæder mig i det hele taget til at afprøve plastrene fra LifeWave på egen krop og se, hvordan behandlingerne og kosten kan styrke mig som helhed. For ikke at tale om, hvad hemmeligheden mon er bag de LifeWave-plastre, som allerede bruges af atleter? Jeg har ingen forventninger. Faktisk er jeg også en smule skeptisk over, om det her overhovedet kan hjælpe mig – nok fordi jeg har den forhistorie, jeg har. Jeg ved jo, at jeg allerede er i rigtig god form, og at min udholdenhed og styrke er bedre en de flestes. Ja, jeg er træningsnørd og glæder mig bare til at mærke efter. Måske hele forskellen ligger i detaljen.

I mit næste indlæg kan du læse om:

 1. Mit første møde med LifeWaves forunderlige verden
 2. Hvad der sker, da jeg får et plaster smækket i panden!

I de kommende indlæg kan du læse om:

 1. Min uges detox/udrensning med LifeWave plastre
 2. Min første behandling med body-sds
 3. Hvordan jeg skal bruge LifeWave-plastrene for at styrke mine mål

 

Senere kan du læse om, hvordan body-sds-behandlingen og LifeWave-plastrene spiller sammen. Min udforskning af om LifeWave-plastrene kan styrke mine mål. Min introduktion til Livingfood og Rawfood samt meget mere

Følg mig her og på Instagram ’nadiafryd’ – og skriv gerne kommentarer og spørgsmål undervejs. Jeg håber, at min rejse vil inspirere dig og andre.

Tohuman-eksperimentet

To Human-eksperimentet! Sund krop på 12 uger

 

     1. Over 12 uger bliver 26-årige Nadia Fryd fulgt tæt af body-sds-behandler Jeespeer Dalgaard. Jeespeer Dalgaard, som allerede er introduceret på bloggen, vil rådgive Nadia om LifeWave-plastrene og brugen af dem i forhold til hendes specifikke mål. Herudover vil han kombinere det med body-sds-behandlinger.
     2. Nadia Fryd bliver også udstyret med To Human app, så hun har en online guide til LifeWave-plastrene, hvor hun også kan finde inspiration til at prøve selv.
     3. Senere i forløbet bliver Nadia Fryd introduceret til raw food og living food af sundhedscoach Jeannel Dalgaard fra BodyCheck.

Vil du vide mere om LifeWave eller har spørgsmål til om produkterne kan hjælpe dig, så skriv til feedback@tohuman.com eller til To Humans stifter, Jan Dibbern på jd@tohuman.com

#lifewave  #bodysds  #tohumanapp  #rawfood  #livingfood

DEL
Tidligere artikelNår LifeWave gør en forskel for dyrene og deres ejere
Næste artikelDerfor bør LifeWave altid ligge i tasken
Nadia Fryd har sagt ja til To Human eksperimentet, som går ud på at afprøve LifeWaves produkter. Nadia er en træningsnørd, der elsker udfordringer. Hun er meget nysgerrig på, hvad der vil ske både med hendes krop, energiniveau og psyke. Og så håber hun at du som læser kan finde inspiration i hendes rejse. Tag hvad du kan bruge, og lad resten ligge. Følg Nadia Fryd på Instagram 'nadiafryd'.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here