IceWave klarer forstuvet tå

0
813

Forleden skulle jeg lige forbi en af mine kunder på vej hjem fra arbejde, fordi hun havde glemt et sæt øreringe i min salon.
Jeg cykler ned og møder hende på parkeringspladsen i nærheden af, hvor hun bor, og da jeg har afleverer hendes øreringe, spørger jeg hende, om det ikke er muligt at fortsætte på cykel lige ud, så jeg ikke skal køre tilbage igen. Min cykel er temmelig tung, da jeg både har varer og min hund med i kurvene. Jo, jo siger hun og peger mod nogle cykelheller.

taaJeg er vant til at cykle igennem cykelheller, men da jeg kører igennem får jeg overbalance og støder min tå temmelig hårdt på den forbandede jernhelle. Av, for pokker, det gør ondt. Jeg kan hurtigt mærke at det dunker helt vildt i tåen, men jeg tør ikke tage skoen af, så jeg kører bare afsted de næste 4,5 kilometer. Hjemme kigger jeg, om der er blod over det hele eller hvad. For pokker det banker.

Smerteplaster på tåen

Jeg humper rundt. Der er ingen blod i strømpen, men jeg har til gengæld en tå, der er hævet meget op og er virkelig øm. Jeg skynder mig at sætte et brunt IceWave smerteplaster på tåen. Det hvide plaster sætter jeg lidt op ad foden, så jeg kan gå nogenlunde almindeligt igen.

Dagen efter, da jeg vågner, er min tå stadig øm, men der hvor plasteret har siddet, er den almindelig i farven og sort på neglen. Det vigtigste er, at jeg kan gå almindeligt og passe mit arbejde i salonen. Jeg venter bare lige et par dage med at tage en sko på med hæl, så sneakers er fint.

Hvor er jeg glad for mine LifeWave-plastre.

DEL
Tidligere artikelSådan opnår du optimal effekt med LifeWave
Næste artikelDerfor er lys vigtig i forståelsen af LifeWaves plasterteknologi
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here