Av for pokker, min lilletå er brækket

0
1000

Jeg bor på en skøn gamle bondegård lige udenfor Hørsholm, hvor vi har seks heste. 2. Påskedag, da jeg skal lukke min hoppe på fold, er hun meget frisk og danser hele vejen fra stalden ned til folden.

Ak ja, da jeg åbner foldhegnet, så sætter hun bare af uden varsel og bruger min højre fod som afsætningsrampe. OMG, det gør ondt. Hesten har trådt på de sidste to tæer, og jeg kan hverken gå eller stå af smerte. Værst er det gået ud over lilletåen.

Jeg har haft og omgået heste i +40 år, og eftersom man normalt lærer at håndtere heste og have dem gående på højre side, ja så har min lilletå faktisk været brækket to gange før.

Sådan reducerer jeg betændelse og smerte

Tager jeg på hospitalet, så ved jeg, at de højest tager et røntgenbillede, og måske taper de tåen sammen med den næstsidste tå. Så jeg vælger ikke at tage derop for resten af fodknoglerne er intakte.

Jeg sætter Glutathione og Carnosine-plastrene på for at mindske sandsynligheden for betændelse og for at øge helingstiden og reducere mine smerter. Det hjælper så meget, at resten af foden ikke bliver blå, og jeg kan gå på den.

Men lilletåen er ca. 2,5 gange så stor som normalt, og derfor er det umuligt at have sko på – så jeg må bruge klipklappere, og fordi det er så kold i foråret, så må jeg have sokker på. Ja, det er et meget ømt syn 😊

Foden og tåen forbedres stort set fra dag til dag, og det er faktisk utroligt, at jeg ikke har mistet tåneglen. Så endnu engang har LifeWave-plastrene gjort en stor forskel, og jeg er bare så glad for dette naturlige hus- og staldapotek.

DEL
Tidligere artikelLifeWave og motion dagligt: Min opskrift på (forhåbentligt) at blive 100 år – i god fysisk tilstand
Næste artikelMåske er dette den skjulte årsag til din allergi?
Der er ingen tvivl om, at alternativ behandling har ændret Annette Hammerichs liv. Da hun blev ramt af en borrelia-infektion, fik LifeWave-produkter sammen med homøopatisk medicin hende på højkant igen. Senest har hun fortalt om hendes valg og fravalg i forbindelse med en kræftdiagnose. Annette Hammerich arbejder bl.a. med energiterapi og kinesiologi på mennesker og dyr. Mød hende her på bloggen, hvor hun også vil fortælle om alternativ behandling og LifeWave. Kontaktinfo: +(45) 4264 7770 eller ah@touch4health.dk. Besøg www.touch4health.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here