Dårlig ryg smertelindret på 3 dage med LifeWave

2
942

Mandag kørte Flemming Nielsen, en af mine bekendte, hjem fra arbejde på grund af smerter i ryggen. Smerterne er startet for flere år siden og kan ikke længere klares med Dolol, Paracetamol og Ibuprofen. Om mandagen har Flemming taget ca. 9 piller, men må til sidst kapitulere og køre hjem – noget som bestemt ikke passer ham.

Flemming har aldrig ønsket at prøve plastrene fra LifeWave. Han mener, at man skal tro på det, før man vil opleve en effekt – lidt ligesom placebo. Han har altid været en stor LifeWave-kritiker og tror ABSOLUT IKKE på, at plastrene virker.

Men da smerterne er så stærke, at han ikke kan holde det ud, får Flemmings hustru Putte, som jeg har skrevet flere blogopslag om, endelig overtalt ham til at give plastrene en chance. Flemming kører op til mig for at se, om vi kunne hjælpe ham med LifeWave, når nu de stærke smertestillende alligevel ikke længere kan lindre smerterne.

Sådan tester vi plastrene

Når folk er på piller, kan det være lidt svært at få plastrene til at virke optimalt. Vi giver det alligevel et forsøg, da han nærmest ikke kan stå i oprejst stilling. Vi prøver os ganske enkelt frem til Flemming oplever effekt.

Jeg får sat plastre efter TOHUMAN appens forslag 1 under rygsmerter. Dog må smerteplastret IceWave på ryggen, som app’en viser, byttes ud med Energy Enhancer. Hertil sætter jeg et Carnosine-plaster på rygsøjlen. Derudover sætter jeg også et Glutatione på H storetå ved liv 4 for at åbne for flowet. Smerterne kommer hurtigt ned på en ca. 2-3 stykker. Jeg sender ham hjem med beskeden om, at han lige skal give plastre lidt tid. Klokken er ca. 17.20 da jeg sender ham hjem.

Et par timer senere, klokken ca. 19.30 ringer Putte for at fortælle, at Flemmings smerter nu er næsten lige så slemme, som da han var hos mig. Vi prøver over telefonen forskellige forslag. Til sidst vælger jeg at køre ned for at hjælpe på stedet (ja, han skal jo nødigt miste tilliden til os). Vi finder igen TOHUMAN appen frem og kombinerer nu med nogle af forslagene fra forslag 3 under rygsmerter. Vi sætter IceWave under fødderne, samt på siden af ryggen. Nu går det igen bedre. Jeg har også lavet nogle udstrækninger i hans ben/ryg ved, at han skal stemme imod.

INGEN smerter om torsdagen

Tirsdag morgen vågner han med en smerte på 5-6, Putte sætter nye plastre på, og smerten går ned på 1-2.

Onsdag morgen vågner han med en smerte på ca. 6 og får igen nye plastre på ved 8 tiden. Smerten er efter 5-10 min på under 1. Han får igen smerter ved ca. kl 12.30, som ligger på ca. 5-6. Flemming får et SP6 Complete på, hvor smerten er og har derefter ingen smerter.
Omkring midnat går han i seng. Han har nu haft 10 timer med en smerte på 0-1 SUPER…

Torsdag morgen INGEN smerter. Flemming kan rejse sig fra sengen uden at støtte på skænken ved hans seng. Det har han ikke kunnet i flere måneder.
Puttes update Torsdag
Puttes update Fredag

Jeg får både torsdag og fredag de dejligste opdateringer, som gør mig så glad. Og som bonus. Nu skal Flemming have sin egen plasterpung med på arbejde …

Plastre FØR piller

I mit forhandlerteam har vi meget fokus på at benytte plastre FØR vi begynder at bruge piller. Vi vil alle gerne undgå at fylde kroppen med medicin, og kan plastrene hjælpe, så foretrækker vi alle det.

Flemming har taget stærke smertestillende piller i årevis, men har nu fået klaret sin ryg på kun tre dage med plastre. Han har ikke plastret sig i de to dage, men hvis smerterne kommer igen ved han nu, hvordan han klarer dem meget hurtig og effektivt – og forhåbentlig uden at være nødt til at køre hjem fra arbejde.

Jeg er gået fra at være ultra skeptisk over for plastrene til kun at have ét problem med dem nu: Man skal drikke så frygtelig meget vand 🙂
– Flemming Nielsen

DEL
Tidligere artikelWinFit update 4: Nyt år – med ny krop
Næste artikelSådan lindrede vi astmaanfald med plastre
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

2 KOMMENTARER

  1. Hvor er det bare fedt at læse og skønt han var frisk på at prøve i nogle dage istedet for at give op, som jeg desværre oplever skeptikere gøre når smerter ikke forsvinder ved et trylleslag.
    Langvarige udfordringer kræver oftest også længere behandling.

    Skøn søndag fra Mai-Britt

  2. Ja heldigvis er hans kone Lifewaver, og har fået hjælp til mange udfordringer.
    Men det betyder ikke altid, at partneren er villig til og prøve .
    Men nød lærer som bekendt nøgen kvinde at spinde, og tilsidst gav han efter og prøvede .

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here