LifeWave og motion dagligt: Min opskrift på (forhåbentligt) at blive 100 år – i god fysisk tilstand

2
197

Når jeg skriver om LifeWaves produkter, fokuserer jeg typisk på konkrete udfordringer, som f.eks. uens benlængder, smertelindring eller noget helt tredje. Men i dag vil jeg i stedet skrive om mit daglige forbrug af LifeWaves enestående produkter – med tanke på den lange bane.

Jeg har i mere end 20 år haft fokus på at få et liv, hvor jeg bliver mere end 100 år – i en god fysisk tilstand. Så jeg har gradvis udvidet et morgenprogram fra løb til at dyrke de 5 tibetanere (nogle yogalignende øvelser). Senere har jeg udvidet morgenprogrammet med Ole Larsens hovedpine/energiprogram og en række udstrækninger m.v. Nu tager dette morgenprogram en god ½ time. Den tid kommer rigeligt igen ved, at min fysik er bedre. Jeg går også lidt i fitnesscenter, bl.a. til yoga.

I september 2012 startede jeg med LifeWaves produkter – og især siden at Corsentials blev introduceret er mit daglige forbrug forøget.

Sådan bruger jeg LifeWave

Lige nu bruger jeg LifeWave på følgende måde:
Som det første om morgenen blander jeg en ½ liters glasflaske med vand, putter 23 dråber Theta Activator i og så et brev Theta One. Den blanding indtager jeg dels før og dels under mit morgenprogram.

Af plastre bruger jeg så Y-age Aeon og Glutathione i løbet af dagen. Om aftenen kommer der Carnosine og Silent Nights på.

Jeg har i perioder brugt WinFit, så er enten Aeon eller Glutathione udskiftet med dette.
Mange dygtige og vidende mennesker skriver om, hvordan vores krop nedbrydes i takt med alderen og det faktum, at vi ikke producerer så mange af de gode antioxidanter længere. Der skrives også om, at inflammation er med til at gøre vores dagligdag til noget, der er mindre ønskværdig, end hvad den kunne være.

Det er netop de grunde jeg har til at fodre min krop med de gode ting, der er i Theta One m.v. og de boostende effekter, som plastrene har.

Når jeg kigger på min fødselsattest, kan jeg se, at det er mere end 61 år siden, at den blev udstedt. Men jeg er i en bedre tilstand i dag, end hvad jeg var for 20 år siden. Den gode tilstand jeg er i, har jeg tænkt mig at bygge videre på, dels med at få rørt kroppen, men så sandelig også ved at bruge LifeWaves pragtfulde produkter – på den lange bane 🙂

DEL
Tidligere artikelSkål i sunde shots!
Næste artikelAv for pokker, min lilletå er brækket
Kim Brems har siden 2015 arbejdet med at finde ind bag stress og ind i den indre ro. Det er lykkedes ganske godt, så han nu udelukkende arbejder med mennesker/organisationer og guider dem i samme retning. Forud har Kim uddannelser som kinesiolog, stresskonsulent og NLP. Siden 2015 har Kim uddannet sig hos en række coaches, som er funderet i de såkaldte 3 principper. Læs mere på www.3pdk.org / www.3pgc.org. Kim Brems deler her på bloggen sine erfaringer – human to human. Kun på den måde kan vi alle opnå højere livskvalitet og større sundhed. Få mere at vide om Kim Brems på www.kimbrems.dk.

2 KOMMENTARER

  1. Hvor er det bare et godt skriv, Kim.
    Jeg er så vild med din tilgang til det sunde liv – der er intet kvikfix, men det at gøre mange gode ting for sind og krop er magi

    God sommer
    Mai-Britt

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here