Få en krop i balance med body-sds og LifeWave

0
228

”Det moderne menneske bliver stresset, mangler overskud og sover dårligt. Vi bruger kroppen forkert og for lidt. Kroppen bliver stiv og spændt, og vi oplever ubehag og får små skavanker, som kan udvikle sig til hyppigt tilbagevendende eller vedvarende smerter. ”

Ordene kommer fra bodysds-behandler Jeespeer Dalgaard, der til dagligt rådgiver fra sin klinik BodyCheck på Østerbro i København. Jeespeer Dalgaard er en af flere specialister og fageksperter, som jeg har valgt at interviewe her på bloggen under emnet øget livskvalitet og sundhed i en travl hverdag.

Jeesper Dalgaards omdrejningspunkt er body-sds behandlinger. Han trækker imidlertid også på en baggrund som underviser på body-sds uddannelsen, træningsinstruktør, personlig træner, ernæringsterapeut og fasteterapeut. Body-sds behandlingen kombinerer han med bl.a. meditation, øvelsesvejledning, livstilscoaching, kostvejledning og LifeWaves energiplastre samt øvrige relevante produkter fra blandt andet LifeWave.

Netop det sidste er et fokusområde her på bloggen. Jeg har derfor spurgt Jeesper Dalgaard, hvordan han kombinerer body-sds behandlinger med brugen af LifeWaves produkter, når det gælder de mest almindelige problemer, han møder i sin klinik. Problemer, som vi alle kender, og som kommer på de mest ubelejlige tidspunkter – nemlig: Skuldersmerter, nakkesmerter, hekseskud m.m. Jeespeer giver også 4 gode råd til, hvordan du kan skabe varige ændringer, så du kan få en krop i balance.

Interview med Jeespeer Dalgaard, BodyCheck:

Hvad er body-sds?

Alle de følelser, vi har, sætter sig i kroppen. Det kan være en uforløst vrede, bekymringer eller præstationsangst. En body-sds behandling hjælper med at forløse kroppens spændinger – både de pludseligt opståede smerter og kroniske lidelser, som vi har båret på i årevis. Alt sammen noget, der skaber mere overskud både fysisk og mentalt.

Hvad er de mest almindelige smerter, folk har?

De helt typiske smerter er nakkesmerter, smerter i ryg samt smerter i lænd og skuldre. Smerterne opstår, fordi vi som moderne menneske lever, som vi gør. Mange kender det, at de pludselig får hold i nakken eller lignende, hvis de har sovet skævt om natten eller lavet en forkert bevægelse.

Hvad er årsagen til, at vi får smerterne?

Når vi pludselig får hold i nakken, er der ofte noget, som går forud, og som er den egentlige årsag til, at vi er blevet mere sårbare over for at få en skade. Stivheder og blokeringer hober sig op over tid. Det kan være, vi har stresset vores krop i en længere periode og efterhånden har mange ophobede affaldsstoffer, som gør, at vi er ekstra sårbare for smerte og ømhed lige nu.

I dag har rigtig mange mennesker stillesiddende arbejde. Vi sidder ned det meste af dagen, men det er kroppen slet ikke bygget til. Så sidder vi i en stilling med pres på ryggen og nakken. Vi er måske også mentalt stressede. Vi glemmer at drikke vand, får for mange hurtige kulhydrater, og vi stresser kroppen fysisk. Vi ved jo egentlig godt at det er skidt, men i en travl hverdag får vi bare ikke handlet på det.

Når vi har så travlt, så ender vi ofte med at overanstrenge kroppen, når vi skal motionere. Motionen bliver lige presset ind i vores travle skema, og så går vi måske for hårdt til den. Derfor skal der ikke så meget til, før vi får simple skader for eksempel det at vride om på foden. Er vi afslappet, fleksibel og stærke i leddene, så kan vi derimod give efter, hvis vi træder forkert, så vi helt undgår at få ondt. Får vi en skade, når vi er afslappet, vil den også typisk være mindre og hele hurtigere, end hvis kroppen er stresset.

Hvornår bruger du LifeWaves produkter?

LifeWaves produkter kan bruges af alle til at øge livskvalitet og nedbringe inflammation. Det er dog meget forskelligt, hvornår jeg tager dem i brug, og hvad jeg bruger produkterne til. Jeg bruger ofte LifeWave i forbindelse med smertebehandling til folk, som har et akutproblem – ikke mindst hvis der er inflammation.

Kommer man med hold i ryggen, hold i nakken eller et hekseskud, kan det være svært at lave body-sds behandlinger som det allerførste. Kroppen går meget let i modstand, når man begynder at behandle. Når jeg bruger akupunkturplastre fra LifeWave, kan jeg pludselig røre og begynde at behandle på problemet og komme langt dybere, end jeg ellers ville have mulighed for. Alene med body-sds behandlinger vil det normalt kræve mange flere behandlinger. Så her er en god synergieffekt.

Et andet scenarie kan være, at folk har smerter, som ikke er så akutte, men som man måske har gået med længe. Det kan være tilbagevendende hovedpine, spændingshovedpine, nakke- og skuldersmerter eller rygproblemer. I det tilfælde giver jeg kroppen en body-sds behandling først. Det sætter gang i gennemstrømningen og udrensning af kroppen. Hvis jeg kan se, at jeg kan styrke effekten yderligere, så slutter jeg behandlingen af med LifeWave-plastre. 70 procent kan bruge produkterne til at reducere smerten yderligere 20-30 procent. Når jeg afslutter med LifeWave-plastrene er kroppen mere modtagelig for effekten, fordi den allerede er stimuleret, og hele systemet fungerer bedre.

Nogle har også nerverelaterede problematikker som spændte led eller ikke-bevægelige led. Det kan opleves som sovende fornemmelser og smerter i arme og ben. Man kan også have problemer med fordøjelsen. Når man er stresset, så nedprioriteres alle fordøjelses-, vækst-, og reparationsprocesser. Vi sover dårligere og ender i en ond cirkel. Her kan vi med behandlinger og plastre skabe cirkulation igen.

Når man kommer længere frem i behandlingsforløbet kigger jeg på, hvilke muligheder der er for at justere på dårlige vaner og leve anderledes, så man ikke havner i smertehelvede igen. Jeg præsenterer altid mulighederne uden nogen form for pres, da der kan være mange grunde til, at man ikke ønsker de store livsstilsændringer lige nu (f.eks. manglende overskud). Så bliver der måske plads til det på et senere tidspunkt.

Hvorfor virker akupunkturplastrene fra LifeWave?

Smerte er defineret ved, at der er en energiblokering. Hvis man kan ophæve blokeringen og skabe flow igen, kan man ophæve smerten meget akut. Nogle gange er de her energiblokeringer en form for selvhold. Problemet er overstået, men kroppen husker tilstanden. Den er gået i lås. Når vi får løst op for problemerne, så er der kommet hul igennem på dæmningen, frit flow igen. Andre gange skal der mere til. Så kræver det flere body-sds behandlinger.

Plastrene IceWave, Y-age Aeon og Glutathioneplastret regulerer og afspænder nervesystemet og i forbindelse med skaden, så opstår der inflammation (kroppens måde at reparere sig selv på). Hvis du kan skabe den her energigennemstrømning, så skabes et flow samt betingelserne for, at kroppen kan hele hurtigere. Hvis vi bruger antibiotika eller Panodiler, så hæmmer vi faktisk reparationsproces lidt. LifeWave-plastret stimulerer kroppen til selv at producere mere glutathion, som er kroppens hoved antioxidant. Det betyder, at alle andre antioxidanter bliver løftet med op, når glutathion-niveauet stiger. Ved at giver kroppen bedre glutathion via plastrene, tvinger man ikke kroppen, men kroppen heler naturligt, og man slipper for bivirkningerne fra medicin.

4 gode råd til varige og sunde livsstilsændringer

De problematikker vi taler om her og nu er en del af den moderne virkelighed, vi befinder os i. Men hvordan kan vi så finde en måde, som gør at vi bedre kan være i det liv, vi nu engang har. Her er Jeesper Dalgaards 4 råd:

vand-hydrering-tohuman

1. Drik meget vand
Det er vigtigt at drikke meget væske og mindske indtaget af kaffe og andre læskedrikke – herunder også mælk. Ved at drikke mere vand kan du virkelig gøre en stor forskel for dit helbred og dit energiniveau. Vejer du 75 kg, bør du drikke minimum 2,5 liter vand dagligt.

Gron-juice-tohuman

2. Invester i en juicepresser
Når vi taler om sund ernæring, er det lidt mere kompliceret end som så. Det er et emne med mange følelser forbundet, mange indgroede vaner, så her er de ændringer, man skal lave, ofte meget individuelle, hvis de skal skabe varige ændringer. Varige ændringer kræver tid, og jo mere stresset vi er, desto mindre skal vi ændre ad gangen.Den fælde, mange falder i, er indtagelse af hurtige kulhydrater – slikskålen og Cola. Hvis man gerne vil mindske sukkertrangen, bør man stabilisere blodsukkeret. Det nemmeste sted at starte er at få gang i en juicepresser. Hvis du får grønjuice hver dag, baseret på primært mørkegrønne grøntsager (grønkål, spinat, broccoli m.m.), styrker du kroppen med vitaminer og mineraler og får mindre sukkertrang. Juice er et hot emne, og der findes mange skønne opskrifter. Brug dem gerne. De fleste indholder dog for meget frugt, så juster frugtmængden ned og grøntmængden op, så gør du noget for dig selv.

sport-lifewave

3. Find en motionsform, som passer dig
Som træningsinstruktør lægger jeg meget vægt på, hvad din krop kan magte. Hvad der er det mest effektive, er ikke så interessant som, hvad der er sjovt at lave. Hvis ikke det sjove er udgangspunktet, så brænder man ofte ud. For tiden er det en trend at lave en ironman eller træne hård crossfit, hvilket der som udgangspunkt ikke er noget galt med. Men når vi er stressede, kan højintensitetstræning ofte blive en yderligere stressfaktor i et glas, som er fyldt op i forvejen. Mange har et nytårsforsæt, men det er faktisk de færreste, som gennemfører, og det skyldes ofte, at ambitionerne blive for høje – vaneændringerne er for ambitiøse, og måske mangler der et sundt motiv. Tænk over, at lavintensitetstræning som for eksempel det at gå en tur i skoven også kan gøre en forskel – ikke mindst når vi er stressede. Det er ikke mig som behandler eller træner, der dikterer. Det er altid dine behov, som du og din træner bør tage udgangspunkt i. Husk, at motionen er stimulansen til opbygning, men at næring og hvile er vigtige ingredienser til alt det, som sker efterfølgende.

Energy-enhancer-plaster

4. Brug LifeWave-plastre
LifeWave-plastrene er akupunktur uden nåle, hvor man skaber gennemstrømning og flow i kroppen. Jeg benytter ofte plastrene i min behandling, men lige så ofte rådgiver jeg til selvbehandling. På den måde kan man trække tiden mellem body-sds behandlingerne. LifeWave-plastrene kan være med til at afbalancere dit nervesystem, du kan udrense kroppen med en detoxkur eller benytte dem til smertelindring og stresshåndtering eller mod migræne. Hvis du er godt hydreret og næret med mineraler, er fordelen ved plastrene, at man hurtigt finder ud af, om de hjælper. Typisk inden for nogle dage eller inden for et par måneder afhængig af hvad årsagen er.

Følg To Human-eksperimentet med Nadia Fryd

I den kommende tid kan du få flere gode råd til bedre livskvalitet og sundhed med Jeespeer Dalgaard fra BodyCheck. Følg To Human-eksperimentet, som er sponsoreret af To Human. Her rådgiver Jeesper Dalgaard den 26-årige ‘træningsnørd’ Nadia Fryd om LifeWave, som kombineres med body-sds-behandlinger. Nadia Fryd bliver desuden udstyret med To Human app, så hun kan finde hjælp og blive guidet via app’en, når hun er på egen hånd. Senere vil sundhedscoach Jeannel Dalgaard fra BodyCheck lægge et kostprogram. Det bliver spændende, hvordan de kan optimere Nadias livsstil og sundhed.

#lifewave #bodysds #rawfood #livingfood #fitness

Tohuman-eksperimentet

DEL
Tidligere artikel30 år gammel ligtorn væk med LifeWave-plaster
Næste artikelNår LifeWave gør en forskel for dyrene og deres ejere
I 2014 begyndte Jan Dibbern sin første rejse med LifeWave. Jan valgte at teste alle produkterne på egen krop. Han ændrede sin kost og fik lagt et målrettet træningsprogram. Det har ændret Jans liv 180 grader, og det har dannet grobunden for TOHUMAN konceptet med blog og app. Jan er stifter af TOHUMAN, hvor målet er at øge livskvaliteten og sundheden i befolkningen. To Human blog er et forum, et magasin og et vidensdelingscenter for LifeWave entusiaster - human to human. To Human app er et online guide, der step-by-step hjælper til brugen af dine LifeWave produkter på farten.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here