Er din smartphone klar til din nye online LifeWave guide?

0
171

Hvorfor virker To human app ikke på min telefon? Jeg kan ikke installere den. Jeg har prøvet så mange gange. Hvad gør jeg? Virker To Human app på iPad og tablet? Kan jeg betale med Dankort? I supportteamet for To Human app får vi mange spørgsmål. I de allerfleste tilfælde kan vi hjælpe hurtigt og nemt. Derfor kommer vi også lige med et par gode råd til jer, som netop oplever problemer med eller har spørgsmål til installation eller betaling.

1. Opdater din smartphone

Når du vil installere To Human app på din smartphone, så tjek først og fremmest, om du har en opdateret smartphone. To Human app virker både på Android og iOS – de styresystemer, som rigtig mange anvender. Man skal dog som minimum have Android version 4.4 eller iOS version 7.3 for at kunne bruge app’en, og netop det overser mange. Sørg for at opdatere jeres telefon, så I er på den sikre side, ellers risikerer I, at der opstår problemer med teknikken. Vi ser desværre, at rigtig mange enten glemmer at gøre det eller ikke er klar over, at det kræver handling fra dem.

Læs her, hvordan du opdaterer iOS-software på iPhone og iPad.
Da Android-markedet er ganske stort, er du nødt til at søge vejledning på telefonmærket (Samsung osv.)

2. Sådan kører du To Human app på iPad og tablet

Til jer som har en iPad, så er der ingen problemer. iPad kører på iOS, så derfor kan I naturligvis også bruge To Human app. Det samme gælder tablets, der kører på Android. Husk blot at tjekke, om I har opdateret for nylig.

3. Betal med Dankort, via PayPal og snart også på iTunes og Google Play

En del spørgsmål er også gået på betalingen af app’en. Lige nu kan du købe app’en på to måder: Via PayPal (læs om To Human app her på To Human blog og køb app’en her på sitet) og via Dankortbetaling. Mange er dog vant til at købe app’en via App Store eller Google Play og lige nu arbejder vi på at få To Human app lagt på iTunes og Google Play, så det glæder vi os til at annoncere inden for et par måneder og gøre det endnu lettere for de mange, der i forvejen er vant til at handler via iTunes eller Google Play.

4. Se videoguide til installation af To Human app

Hvis du er i tvivl om, hvordan du henter og installerer To human app, så tjek denne video. Du kan altid stoppe videoen undervejs, så du kan nå at se de enkelte handlinger. Se videoen på YouTube via dette link.

5. Har du stadig problemer?

Har du stadig problemer, spørgsmål, feedback, forslag eller lignende, så skriv til feedback@tohuman.com. Det er den direkte og korteste vej til To Human supportteamet, som altid gerne vil hjælpe. Vi bestræber os på at svare alle inden for 24 timer.

To Human app er udviklet på baggrund af LifeWave specialisters viden og erfaringer. Visionen med en online guide til LifeWave plastre har været at udvikle en app, som kunne hjælpe det stødt stigende antal LifeWave brugere verdenen over til en god oplevelse med LifeWave produkter og til et sundere liv. Samtidig er målet, at app’en gør det nemt og hurtigt at komme i gang og hele tiden hjælper med at øge dit vidensniveau, om hvordan du kan anvende LifeWaves produkter.

DEL
Tidligere artikelTag med på rejsen mod bedre livskvalitet
Næste artikelTræn med glæde – 10 råd til en god start
I 2014 begyndte Jan Dibbern sin første rejse med LifeWave. Jan valgte at teste alle produkterne på egen krop. Han ændrede sin kost og fik lagt et målrettet træningsprogram. Det har ændret Jans liv 180 grader, og det har dannet grobunden for TOHUMAN konceptet med blog og app. Jan er stifter af TOHUMAN, hvor målet er at øge livskvaliteten og sundheden i befolkningen. To Human blog er et forum, et magasin og et vidensdelingscenter for LifeWave entusiaster - human to human. To Human app er et online guide, der step-by-step hjælper til brugen af dine LifeWave produkter på farten.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here