Min foretrukne hudplejeserie: Alavida ansigtsnektar, natcreme og plaster

0
198

Vi kvinder har det jo nok alle i os. Vi elsker hudcremer. Vi sluger (jeg er sikker på, at du også gør det) reklamerne. Vi prøver de nye spændende produkter, som kommer – lad det være almindelige creme, serum, rynkecreme, ansigtscreme, ansigtsmaske, eller hvad de nu allesammen bliver kaldt. Vi leder efter alle de effekter, som reklamerne siger, at de kan give os med en hud, som ikke altid er lige så silkeblød og fin, som modellerne på reklamerne. Nogle gange finder vi en creme, som overrasker, men lige så ofte opdager vi, at effekten ikke er vedvarende. Det gør jo så heller ikke noget, for vi ved jo, at der snart kommer noget nyt, som vi kan prøve. Kan du genkende dig selv i dette?

Sådan havde jeg det ind til oktober 2015. Det var der, hvor jeg for alvor fik prøvet LifeWaves nye spændende hudplejekoncept Alavida, som bygger på en helt ny teknologi. Alavida er en helt ny hudplejeserie – en trio, som gør huden sundere indefra og ud samt udefra og ind. Serien består af en ansigtsnektar, som giver fugt til huden (et naturlig anti-ageprodukt), en natcreme, som giver fast hud og udligner rynker samt Alavida plaster, som styrker huden indefra og ud.

Med Alavida husplejeserie har jeg for første gang fået rigtig meget plads i min toilettaske. Dels har jeg ikke længere alle mulige produkter med, som jeg havde før til alle mulige formål. I dag skal jeg nemlig kun bruge en enkle ansigtscreme om morgen, en enkel natcreme om aften, og et lille plaster i nakken for at få kroppen til at hjælpe sig med at regenerere i løbet af natten. Det kan da ikke være lettere. Dertil skal lige tilføjes, at min pengepung samtidigt er blevet lidt tungere.

Få silkeblød hud og reducer rynker markant

Allerede efter kort tid efter jeg begyndte, at bruge Alavida, føltes min ansigtshud blødere. Det er også lettere at ligge make-up – og den holder længere i løbet af dagen. Da jeg begyndte på den nye hudplejeserie, havde jeg et par fremtrædende rynker mellem øjnene. De er i dag svundet ind. Måske kan andre ikke se det så meget, som jeg kan, men for mig betyder det rigtig meget.

I dag har jeg brugt Alavida i syv måneder. Jeg er sikker på, at jeg ikke går tilbage til nogle af de mange hundredvis cremer, som jeg før hen har brugt. Min hud føles blødere og ser pænere ud – også på halsen. Nogle af de små brune mærker, som kommer med alderen, er også svundet ind, hvis ikke helt forsvundet. Det er også som om, at huden har fået en lille naturlig opløftning. Ikke bare for mig, men for rigtig mange kvinder vil Alavida give en pænere hud – og et bedre selvværd. For det er jo det, det handler om.

Naturlig hudpleje – uden kemi

Her er nogle korte fakta om Alavida trioen:
– 98,6 procent naturlige plantebaserede ingredienser
– Reducerer rynker, linjer og knopper på huden
– Huden får en ungdommelig glød
– Øger hudens fasthed
– Misfarvninger i huden udjævnes.

Læs mere om Alavida på LifeWaves officielle site her
Er du nysgerrig på, hvor du kan købe produkterne, så kan de købes nemt via LifeWaves eget site. Det kræver dog, at du få et ID-nummer fra en forhandler (jeg findes naturligvis selv på listen som forhandler, da Alavida i dag er mit foretrukne hudplejeprodukt).

 

DEL
Tidligere artikelHvor er jeg heldig! Har testet LifeWave i 14 dage …
Næste artikelSmertefri nu! Opnå stor smertelindring med IceWave smerteplaster
For mange kvinder er overgangsalderen rigtig slem med hormonpiller, hormonplastre og lignende. For Bente ændrede det hele sig da hun prøvede LifeWave-plastrene. Bente har også stor glæde af Alavida hudplejeserie, som indeholder LifeWaves nyeste produkter. Bente Nyeboe er LifeWaveforhandler - primært fra sin bopæl i Schweiz. Kontaktinfo: bente@nyeboe.net.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here