Smertefri nu! Opnå stor smertelindring med IceWave smerteplaster

2
252

For godt tre år siden lærte jeg LifeWave at kende. LifeWaves produkter har været en tro følgesvend for mig næsten hver eneste dag siden – ikke mindst smerteplastret IceWave. Gennem IceWave opnår jeg smertelindring på flere måder. De erfaringer håber jeg, at du kan få glæde af med disse tre eksempler.

Av min visdomstand

Efter længere tids tilbagevendende smerteoplevelser og et dyk i mit immunsystem i december 2015 kontaktede jeg en kæbekirurgisk tandlæge. Jeg havde en visdomstand i højre underkæbe, som absolut ikke længere lagde skjul på sin eksistens. Undersøgelsen viser, at der under visdomstanden ligger en lomme af ”indre” betændelse, som på det tidspunkt har belastet mit immunsystem i flere måneder. Jeg har tandlægeskræk, efter at jeg for mange år siden blev jeg overfaldet og fik sparket 3-4 tænder ud af overkæben. Processen med at få ”ryddet” op i munden var mildest talt noget af en udfordring, og jeg havde mareridt i flere måneder bagefter.

Icewave-smerteplaster-fotoI december står jeg så over for at skulle have fjernet min visdomstand. Som forberedelse i dagene inden sætter jeg et brunt IceWave-plaster ud for det område i underkæben, hvor visdomstanden er. Det hvide plaster sætter jeg bag højre øre (Det er et fif, som jeg har læst mig til i et opslag, som en tandlæge har lavet på Facebook). Jeg har altid anti-stressplastret Y-age Aeon siddende i nakken – typisk på punktet GV14. Men på dagen for fjernelse af tande, sætter jeg også et Aeon under navlen på punktet CV6. Min erfaring har nemlig vist, at brugen af to styks Aeon i stærkt pressede situationer har en psykisk meget lindrende virkning på mig (og jeg ved, at andre også har nydt godt af denne ”finte”).

Det at blive bedøvet hos tandlægen bringer topmålet af selvmedlidenhed frem i min bevidsthed. Tydeligere kan det vist ikke siges. Overrasket bliver jeg derfor, da nålen – næsten uden at jeg mærker det – glider ubesværet igennem tandkødet. Der går 45 minutter, så er visdomstanden ude. Tandlægen finder recepten frem, fordi klienterne altid skal have smertestillende piller til nogle dage. Jeg bliver helt bleg og bedyrer, at jeg har mine smerteplastre fra LifeWave. De skal nok hjælpe mig igennem, siger jeg, og forlader jeg tandlægen uden recept.

Det lykkes til fulde at holde mig smertelindret med LifeWave-plastrene. Dog får jeg ikke forhindret en hævelse på størrelse med en bordtennisbold. Igen bruger jeg IceWave-sættet. Brunt plaster på smertepunktet ud for området, hvor tanden er fjernet. I dagtimerne stacker jeg det med Glutathione-plastret – dvs. sætter det oven på IceWave-plastret. Jeg sætter IceWave-plaster på højre hånd LI4 og stacker med Aeon. Det er en finte, som jeg også har læst mig til. Desuden fråser jeg med Aeon over og under smertestedet. Jeg vælger så at stacke det brune med en omgang Glutathione i dagtimerne og med Carnosine om natten. Et par af dagene bruger jeg et ekstra sæt IceWave, da jeg har stærke smerter i halsen i forbindelse med at skulle synke. Det klarer IceWave også til UG med kryds og slange. Dette sæt bliver så sat lidt under strubehovet. Brunt IceWave-plaster til venstre og hvidt plaster til højre.

At plastrene virker får jeg også bekræftet hos tandlægen. Tager man omfanget af operationen i betragtning er min kæbe healet ualmindeligt flot, påpeger tandlægen efterfølgende.

Smerter i knæet ved menisken

Jeg har gennem mange år været hård ved min krop. Jeg har dyrket karate og har løbetrænet i forkerte sko. Konsekvensen er, at min menisken er slidt og værker lejlighedsvist. Typisk når jeg i forbindelse med arbejdet, hvor jeg går på hårde granitgulve i flere timer om dagen. En basic smertelindring er i den forbindelse at sætte et brunt IceWave-plaster på smertepunktet uden for den menisk, som gør knuder. Det hvide IceWave-plaster sætter jeg cirka 10 til 15 centimeter oppe af låret på ydersiden. Hyppigst på galdeblære-meridianen.

IceWave lindrer knaldende hovedpine

Når jeg har haft lidt for meget knald på til hverdag – og måske indtaget lidt for meget sukker end godt er – så dunker det ofte i min pande over mine øjne. Når jeg sætter brunt IceWave over venstre øjebryn og hvidt over højre øjebryn, så kommer lindringen inden for 2-3 minutter.

David Schmidt demonstrerer IceWave

Se afslutningsvis denne informationsvideo om IceWave med LifeWaves stifter David Schmidt. Du får adgang, når du er logget ind på din Facebook-profil. Desværre kan jeg ikke lave et dybt link, så du må selv se efter den rigtige video. I skrivende stund er det den nyeste, som findes øverst til venstre i oversigten. Videoen hedder “Proper placement is important for our LifeWave patches”.

Smertefri nu med IceWave på en naturlig måde – ja, tak, siger jeg.

DEL
Tidligere artikelMin foretrukne hudplejeserie: Alavida ansigtsnektar, natcreme og plaster
Næste artikelIceWave giver rigtig god smertelindring
Steen Leithoff er foredragsholder, inspirator, coach og hjælper andre med at realisere deres målsætninger som certificeret Goal Mapping Practitioner. Steen Leithoff har desuden en fortid, som vidensformidler i helsekostbranchen med speciale i essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Steen er i LifeWave regi kendt for sine peptalks om Theta Nutrition. Kontaktinfo: www.steensforedrag.dk.

2 KOMMENTARER

 1. Hej. Jeg har været et forløb igennem som din visdomstand for ca 6 1/2 år siden, men jeg har stadig ondt hver dag og næsten hele tiden. Hvad kan du forslå?

  • Hejsa. Det er jeg ked af at høre.

   Kan du beskrive dit forløb med lidt flere detaljer.
   Og hvad har din tandlæge/kæbekirurg fortalt om den eventuelle årsag?
   Er du tjekket for indkapslet betændelse efterfølgende?
   Er du selv aktiv med plastrene fra LifeWave og er bekendt med det muligheder, som de giver?

   Afhængig af dine svar kan der være forskellige tiltag, som kunne lindre… Men for at jeg kan byde ind med noget fornuftigt – og ikke mindst “sikkert” er det bedst, at jeg modtager lidt ekstra info vedrørende det forløb.

   Men uanset set hvad – er det altid en god strategi – at stimulere immunforsvaret med fx kontinuerligt brug af Y-age serien fra LifeWave, som består af Aeon, Glutathione og Carnosine.

   Masser af venlige hilsner med ønske om god bedring fra Steen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here