Farvel til smerter fra piskesmæld

1
286

Jeg kender en fantastisk kvinde. Sådan en, der altid spreder glæde, overskud og godt humør omkring sig. Sådan en, som altid lytter nærværende, og som gerne deler sine tanker. Og jo der er masser af bekymringer både i forhold til familie og job, men måden hun håndterer udfordringerne på, er beundringsværdige.

I en periode har vi af forskellige årsager mistet kontakten til hinanden, men en dag dukker hun pludselig op på Facebook, og kontakten er nu genetableret. I forbindelse med at jeg har lært LifeWaves produkter at kende, er jeg blevet så begejstret, at jeg må dele med verden. Jeg arrangerer hurtigt efter mit eget køb et par begivenheder, hvor jeg blandt andet inviterer hele vennekredsen fra Facebook. Her dukker hun pludselig op. Stor er vores gensynsglæde. Den dag får hun plastret sin lænd for smerter med smerteplastret IceWave og Y-age Glutathione, men derudover når vi ikke at tale mere sammen.

Der går måneder, før det endelig lykkedes at ses igen. Der er mange ting, der skal opdateres på. Blandt andet fortæller hun mig om sit fald i 2013, som har givet hende et piskesmæld. Det betyder konstante smerter i piskesmaeld-øm-nak-hoved-rygnakke, ryg og hoved. Indtaget af smertestillende er derfor dagligt og stort. Og så skranter helbredet generelt, så halsbetændelser og andre infektioner huserer i kroppen jævnligt og må bekæmpes. Hun har vænnet sig til, at sådan er tilstanden. I stedet bruger hun alle sine kræfter på at hjælpe familie og venner i svære situationer. Jo mere hun fortæller, desto mere stille bliver jeg – hele vejen igennem er det med smil og en tro på, at alt løser sig.

”Hvornår skal du gøre noget godt for dig selv? Hvornår skal du forkæles?”, spørger jeg – og herefter følger en snak omkring, hvad jeg har gjort for min krop, da jeg lærte LifeWaves produkter at kende. Hun kender jo min fortælling fra arrangementet tilbage i efteråret, men nu kan vi i ro og mag tale om de positive ting, jeg oplever ved at bruge både plastrene fra LifeWave og kosttilskuddet Corsentials – også fra LifeWave. Overskuddet er ikke til stede den dag til at tænke sig selv ind i dem, hun skal forkæle.

Forkælelsespakke fra LifeWave

Sommeren går, og så kommer der en besked: ”Nu er jeg bare så klar til den helt store forkælelsespakke – sommeren er bare fortsat med infektioner, så nu er det tid til at forkæle mig selv”.

Vi mødes til en skøn kombination af kaffehygge, tøsesnak og ikke mindst corsentials-lifewavebestilling af en SØLV-pakke med Corsentials (til to måneders brug) og en straks opgradering til GULD-pakke med 7 pakker plastre: energiplastret Energy Enhancer, soveplastret Silent Nights og Y-age serien Aeon, Glutathione og Carnosine.

Jeg efterlader hende med instrukser om, hvordan hun hver morgen skal drikke Corsentials (vand tilsættes 23 dråber Theta Activate og et brev pulver Theta One). Samtidig skal hun lave en detox-kur (se nederst) med plastrene for at få renset kroppen og ikke mindst styrket immunforsvaret. Det hele holdt i LifeWaves ånd ”Keep it simple”, da det skal være nemt for alle at kunne gøre noget godt for kroppen.

Næste gang, vi mødtes, er i midten af november. Hun fortæller, hvordan hun i september er startet, og hvordan hun sideløbende har stoppet det daglige indtag af de smertestillende piller – det gør ganske enkelt ikke ondt længere. Kun to gange siden starten har hun snuppet en Panodil. Og så er der jo alle de positive gevinster: Farvel til nattetisseret (og dermed den afbrudte søvn), væk er stressen i kroppen, og så er hendes astmamedicin ikke trappet op, som den ellers plejer på denne tid af året. På hendes seneste besøg hos hendes kraniosakralbehandler har selv han bemærket forandringen – kroppen er anderledes i balance.

Ih, hvor jeg elsker ikke at kunne holde min mund.

Vejledning til LifeWave-produkterne

Min veninde fik en detox-kur med Energy Enhancer, som skaber flow i kroppen. Med Y-age serien Aeon, Glutathione og Carnosine skulle hun afbalancere flowet og udrense kroppen. Silent Nights giver dyb nattesøvn.

Lifewave-plastre-to-human-blogHver morgen påsættes Y-age Aeon- og Glutathione-plastrene sammen med et sæt energiplastre, Energy Enhancer. Efter ca. 12 timer tages de af og erstattes med Y-age Carnosine og soveplastret Silent Nights. Disse tages af næste morgen, når de øvrige påsættes. Denne cyklus køres i 5 dage og herefter 2 dages pause, inden der igen køres 5 dage.

Hele detox-kuren køres i 1-4 uger ad gangen alt efter, hvor syg man er/har været og ikke mindst efter, hvor meget medicin man har indtaget.
Da vi ikke kan undgå at indånde forurening og få diverse pesticider/hormoner ind via maden, så er det optimalt at tage en uges detox-kur hvert kvartal.

DEL
Tidligere artikelHPV-vaccinen tog 5 år af Kathrines liv
Næste artikelTheta Mind klarer hjernen
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

1 KOMMENTAR

  1. Tillykke til dig og til din veninde. En dejlig og bekræftende beretning, der fortæller os, at vi har unikke sundhedsløsninger i hænde. Via egne erfaringer og ved at række ud, er det muligt for os, at ændre livet afgørende for så mange. Et lille skub og man har fået hjælp til at ændre retning, få en anden indsigt i egen sundhed og få afgørende og blivende forandringer ind i sit liv.
    Stor cadeau til dig❤️

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here