Theta Mind klarer hjernen

4
316

Theta Mind er et af LifeWaves unikke produkter, som jeg har opdaget. Det er ikke et plaster, men derimod et kosttilskud, som man drikker efter behov. Selv om jeg som LifeWave-distributør ikke må videresælge Theta Mind, da det kun er til personligt brug i Europa, så har jeg alligevel lyst til at fortælle om denne lille perle af et produkt, der har gjort en kæmpe forskel for mig. Theta Mind er en del af serien Theta Nutrition – de andre produkter kan du læse om her.

Da jeg startede med at drikke Theta Mind, drak jeg det, når jeg skulle til vigtige møder, events eller lignede. Med Theta Mind bliver min hjerne skarp, meget skarp. Jeg er langt mere fokuseret og kan holde koncentrationen meget længere. Min evne til at skrive og læse bliver markant forbedret, og det er en kæmpe fordel, når man som jeg gennem et helt liv har været ordblind.

Verdenen i en skarpere udgave

Det er ikke den eneste positive effekt, jeg har opnået ved at drikke Theta Mind. I en periode drikker jeg nemlig Theta Mind flere dage i træk. Det gør noget meget underligt ved mine øjne. Mit syn er ikke, som det plejer at være. Jeg skal pludselig have tingene meget tæt på for at læse det, meget tættere end normalt. Når jeg kører bil, efter jeg har drukket Theta Mind bliver verden pludselig sløret omkring mig. Det undrer mig meget, at mit syn har taget sådan en voldsom drejning. Ja, jeg bruger linser og får dem tjekket en gang om året, men hvorfor skal mine øjne lige pludseligt være blevet så meget dårligere end de plejer at være, tænker jeg.

Jeg beslutter mig for at prøve at tage linserne ud og skifte til briller for at se, om det vil gøre nogen forskel for mig. Men nej, det er samme udfordring – omverdenen er stadig slørret. Det går lidt tid,  før jeg opdager, hvad det er som driller mine øjne. Det er naturligvis Theta Mind. I virkeligheden har det ren faktisk forbedret mit syn. Nu passer mine linser og briller ikke med mine øjne. Det betyder, at jeg ikke kan drikke Theta Mind mere end to dage i træk, uden jeg skal tage højde for, om mine øjne vil se verdenen i en skarpere udgave.

Masser af energi og overskud

I forbindelse med mit arbejde som blomsterdekoratør har jeg også fundet Theta Mind uundværlig i de travle perioder, når tingene spidser til.

Den 1. januar 2016 har jeg været selvstændig blomsterdekoratør i otte år. November og december er og bliver den hårdeste tid på året. Jeg er ofte presset, har kort lunte, er snerpet, træt, fraværende – alt sammen på grund af en enormt presset periode.

De seneste to år har jeg i de travle julemåneder brugt LifeWaves energiplaster Energy Enhancer, som giver mere energi. Men Theta Mind er altså det, som gør det største forskel for mig i den travle juletid. Jeg får mere overskud. Jeg er langt mere fokuseret, og når hjernen er klar, er det som om kroppen bare følger med – helt af sig selv. Jeg føler mig slet ikke lige så træt, som jeg plejer gennem julens mange blomsteropgaver.

Faldt i øvrigt over denne video, som er lavet under lanceringen af Theta Mind, hvor folk prøver produktet for første gang  – meget interessant:

Nu behøver jeg hverken sige: ”Nej” eller ”Det kan jeg ikke lige overskue” på samme måde, som jeg plejer. Hold nu op det er en fed følelse. For nylig kom et kært familie medlem til mig for at fortælle, jeg slet ikke virkede så træt og presset, som jeg plejer at være i november og december, men at jeg ligefrem er nærværende i år. Det tager jeg som et kæmpe kompliment.

Med Theta Minde kan jeg nu hele året være den kæreste, moster, søster, svigerinde, veninde og nabo, som jeg ønsker at være. Jeg har masser af overskud – ikke mindst til at tage mig tid til dem, som betyder noget for mig.

Ovenpå efter tømmermænd og migræne

Theta Mind også mere end fantastisk, når det kommer til tømmermænd og migræne. Ja, hvem kender ikke til dagen derpå? Kroppen er helt flad for energi, hovedet er tungt, måske lidt kvalme. Ja, lad os bare sige rigtig skidt kørende. Det er så også en af de dage, hvor jeg lige forkæler mig selv med en Theta Mind, så jeg hurtigt tilbage på toppen og kan overskue mig selv og de ting, dagen vil bringe.

Har du aldrig prøvet at have haft migræne, så skal du bestemt ikke være misundelig, det er mildest talt rædselsfuldt. Hovedet gør ondt, bag øjnene, nej det er i nakken, det trækker fra, i tindingerne. Det er faktisk ret ubeskriveligt for det fare rundt og skifter placering. Bevæger man sig for hurtigt, er det som om ens hoved er en klokke, og der bliver slået på gonggongen, skygger/pletter på øjnene. Ja, jeg ved ikke lige helt, hvordan jeg skal beskrive det. Men det er som sagt rædselsfuldt. Her har jeg også fundet Theta Mind som min redning. Cirka 20 minutter, så begynder det hele at lette. Efter en time er alt pist væk.

What’s not to love!

DEL
Tidligere artikelFarvel til smerter fra piskesmæld
Næste artikelSkuldersmerter væk på under 10 minutter
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

4 KOMMENTARER

 1. Skønt læsning. Sjovt beskrivelse af syns forandringerne. Det har jeg hørt fra andre sider også… Virkeligt syret…
  Pragtfuldt læsning, når du blogger… PS. Og tak for de skønne blomster, som du trofast levere til min arbejdsplads en gang om ugen… – Min blomster – autoship… Fnis Fnis…

  Knus fra Steen.

 2. Hvor er det skøn læsning.
  Jeg har ikke selv prøvet Theta Mind endnu, men ingen tvivl om den skal med næste gang.

  Specielt det med øjnene lokker – og hvem vil ikke også gerne lige være ekstra knivskarp i forskellige situationer.

  Skøn søndag til dig
  Mai-Britt

 3. Tak fordi du deler din historie og din erfaring med “Theta Mind”. På vores matrikel har vi stor glæde af dette produkt så vi anbefaler det BIG TIME <3

 4. Wauw, skøn historie <3

  Jeg har faktisk ikke rigtig prøvet Theta Mind – kun Corsentials, Fuel og Heart … som jer er glad for … men nu kan jeg da næsten ikke vente med at få bestilt Mind hjem – tak fordi du deler 🙂

  Kh. Heidi

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here