Skuldersmerter væk på under 10 minutter

2
437

I december 2015 møder jeg 15-årige Lisbeth og hendes mor for første gang. De kommer ind i salonen, fordi Lisbeth skal klippes. Hendes mor har booket en tid og er egentlig bare med for Lisbeths skyld. Men i virkeligheden er det Lisbeths mor, som har mest behov for hjælp.
”Se mor! Her kan du få massage,” siger Lisbeth straks, da de ankommer.

Lisbeths mor kigger interesseret på mig. Hun har en skulder, der gør voldsomt ondt. Det er tydeligt, at hun gerne vil høre mere. Jeg siger til hende, at det er et oplagt ønske til jul af få et gavekort til massage. ”Nej, jeg kan ikke vente helt til jul med den skulder. Tror du, at du kan hjælpe nu,” spørger hun.

Lisbeths mor er kranio-sakral terapeut og har allerede prøvet at få Lisbeth til at give hende lidt behandling efter hendes anvisninger. Det lindrer da også lidt kortvarigt, men da Lisbeth jo ikke er uddannet, kan hun selvfølgelig ikke lave en professionel behandling på sin mor.

”Jeg kan da lige prøve at se, hvad jeg kan gøre, så du i det mindste kan holde hverdagen ud,” siger jeg. Med det samme begynder Lisbeth og hendes mor at gå hen mod massagerummet, og de kigger lidt, da jeg siger, at hun bare skal sætte sig på en klippestol. Imens henter jeg plastre fra LifeWave og en flaske vand.

LifeWave Aeon og IceWave

Jeg beder hende drikke flasken med vand, da det er rigtig vigtigt for at LifeWave-plastre kan virke. Bagefter sætter jeg det stressreducerende plaster Y-age Aeon, der åbner flowet i kroppens meridianer, i nakken på hende og venter lidt for at se, om der sker noget. Hun mærker en smule varme.

Icewave-smerteplaster-fotoDen værste smerte sidder i skulderen lige i kanten af skulderbladet. Her placerer jeg et brunt IceWave smerteplaster. Hun fortæller mig, at hendes tre yderste fingre tit sover/er følelsesløse, derfor sætter jeg det hvide IceWave plaster ned på ydersiden af hendes håndled ved yderste knogle.

Da hun har siddet lidt med plastrene smiler hun og siger: ”Jeg kan mærke, at der sker noget. Det er ligesom, når jeg giver kranio-sakral terapi. Jeg bliver varm, og smerterne er på retur. Det er da helt fantastisk.”

Bagefter går hun ud for at handle, mens jeg klipper Lisbeth. Da Lisbeth er gået herfra for at møde hendes mor, kommer hendes mor pludselig tilbage i salonen med en stor sammenplantning. Hun stråler af glæde og vil bare gerne fortælle, at hun ikke længere har smerter i armen.

Jeg smiler mindst lige så meget af glæde over at kunne gøre sådan en forskel for en helt fremmed kvinde på bare 10 minutter. Det er en dejlig julegave at kunne give videre.

DEL
Tidligere artikelTheta Mind klarer hjernen
Næste artikelAlavida vandt over Hot Spot
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

2 KOMMENTARER

  1. Super god læsning – så dejligt lynhurtigt at kunne hjælpe på en enkel effektiv måde uden kemi <3

    What is not to love….

    God weekend

  2. Nemlig og kunden var også glad, har lige klippet hende idag, og vi snakkede netop om, hvor dejligt det var at slippe for smerterne hun havde gået med længe, på blot 10 min 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here