SP6 en vidunderlig gave for mine nervesmerter

0
1371

Jeg blev i 1985 opereret for en diskusprolaps, som medførte en nerveskade i rygsøjlen. Det bevirkede, at jeg siden har været følelsesløs i venstre lår og ned til tå nr. 4. Det har påvirket mit valg af fodtøj sidenhen, da jeg ikke kan gå med højhælede sko mere, fordi jeg ikke helt har følelsen i foden.

For ca. 2 år siden begyndte det at gøre virkelig ondt i min fod på ydersiden af venstre fod. I starten var det ikke konstant, men kom og gik. Det føles, som om jeg har ”sodavand” i foden. Det stikker og prikker. Det seneste år er det blevet en daglig plage. Man kan slet ikke forstille sig, hvor pinefuldt det er at have den smerte i foden konstant. Nogle gange er det faktisk svært at gå. Jeg elsker at gå på bare tæer, men det er umuligt nogle gange, fordi det bedste man kan gøre er at have noget stramt på.

Den helt store plastertest

Nå, tænkte jeg her for et par måneder siden. Det her gå bare ikke, jeg bliver sindssyg af det og får lyst til at få foden skåret af (ja det er rigtigt, for det gør så ondt ind imellem). Og derfor tænkte jeg, at jeg måtte prøve mine plastre.

Jeg startede med at bruge IceWave. Men det havde ingen effekt. Så afprøvede jeg i en periode Carnosine. Det duede heller ikke. Glutathione og Energy Enhancer duede heller ikke. Så var der kun SP6 Complete tilbage. Jeg placerede et plaster ved lilletåen og et plaster lidt over knysten. Dagen efter kunne jeg pludselig mærke noget. Jeg sad bare der og følte efter, der var hverken prikken eller stikken, men der var ro. Jeg har nu brugt SP6 i 3 uger, hvor jeg skifter plastre hver aften. Mine smerter er slet ikke så voldsomme, som de har været. Det kommer og går stadig lidt, men der er også tidspunkter, hvor der er totalt ro i foden.

Nu går det pludseligt meget nemmere med min fod. Jeg har ingen konstante smerter takket være LifeWave. Noget af det, som jeg også har lært – eller rettere fået gentaget –  er, at vi skal huske at prøve os frem. Det var først, da jeg afprøvede SP6, at jeg kunne mærke en forskel – men hvilken forskel.

Fakta: Hvad er nervesmerter?

Nervesmerter skyldes en sygdom eller skade i nervesystemet f.eks. i rygmarv, hjerne, nerverødder, nerveplekser og nerver. Normalt er smerter kroppens advarsel om at vævet er beskadiget, men når det gælder nervesmerter, er det selve smertesystemet, der er beskadiget. Det betyder, at du kan få smerter i områder af kroppen, der ikke fejler noget.

Når en nerve beskadiges, kan den forvirre hjernen ved at give ukorrekte signaler i denne og de nærliggende nerver. Nogle gange forsvinder smerterne – dog er nervesmerter ofte kronisk. Nervesmerter føles hos mange som en brændende, prikkende/stikkende, snurrende, strammende, skærende, isnende eller jagende smerte – dog varierer smerten fra person til person.

Kilde: Netdoktor.

DEL
Tidligere artikelDerfor bør du elske kokos – og spise masser af det
Næste artikelAv mit knæ – nem smertelindring med plastre
Lysterapi åbnede en helt ny verden, da Linda nu i 2012 kom til at arbejde med meridianbaner – akupunktur uden nåle. Siden har Linda brugt meget tid på at lære mere om alternative behandlinger bl.a. kranio-sakral terapi. Kontaktinfo: linda.holmberg@city.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here