Alavida vandt over Hot Spot

2
582

Har du hund eller kat kender du måske alt for godt et hot spot (læs mere om hot spot på netdyredoktor.dk). Hot spot er en betændelsestilstand i huden (fugtig hudbetændelse). Hot spot opstår ved at der går hul på huden og hudens naturlige forsvar nedbrydes. Det væsker, klør og gør ondt og er i det hele taget en meget plagsom hudlidelse for hund og ejer. På kort tid kan såret blive meget stort og det kan forværre tilstanden meget. Desværre er hot spot derfor også lidt af en kamp at komme af med. Det koster en tur til dyrlægen og en indsprøjtning med antibiotika.  Pelsen skal barberes af i og omkring selve såret. Ydermere følger en penicillinkur samt salve til at smøre det angrebene område.

3. juledag, den 27. december, kommer min hund Simba humpende. Jeg finder mine plaster frem og plastrer ham, som så mange gange før mod gigt (se mit tidligere indlæg om Simbas gigt her på bloggen). Plastrene syntes dog ikke at virke lige så effektivt, som de plejer, eller har Simba mere ond end han plejer?

Næste dag humper Simba stadigt. Han piber, men ikke, som han plejer, når han har ondt. Jeg tager hans venstre forben, som han humper på, og begynder at undersøge, om jeg kan se eller mærke noget anderledes. Hans pote er helt våd og klistret mellem trædepuderne. Jeg henter en lygte for at lyse op mellem trædepuderne. Det er ikke nemt at se og slet ikke på en sort hund. Puha, et stort åbent sår, der væsker, er helt rødt med store gule plamager i. Jeg tager min telefon og tager et billede, som jeg sender til dyrlægen.

Alavida hudpleje til sårheling

Jeg ved godt, at jeg ikke vil få noget svar lige nu og her, da det var mandag aften, og dyrlægen har lukket. Men jeg kan ikke vente til i morgen og gøre ingenting, så jeg overvejer selvfølgelig, hvilken af Alavida-hudplejeserieLifeWaves produkter, der kan hjælpe ham bedst muligt. Se nu kommer LifeWaves nye hudplejeserie Alavida på banen. Jeg kommer nemlig i tanke om, at David Schmidt (manden bag LifeWaves produkter), som på en event i København i september 2015 fortalte om, at Alavida får sår til at hele hurtigere.

Jeg ringer til en kær kollega for at høre hendes mening i forhold til at bruge Alavida; både creme og plaster på min hund Simba. Vi taler om, at produkterne 98,6 procent naturlige, så der vil ikke ske noget ved det, hvis Simba slikker cremen af. Hun husker umiddelbart ikke David Schmidts udsagn om hurtigere heling, men vi er enige om, at det ikke vil kunne skade Simba. Så Simba får et Alavida-plaster i nakken og Alavida natcreme på poten.

Næste dag, inden jeg tidligt om morgenen tager på arbejde, får Simba igen Alavida natcreme på poten. Jeg er hjemme igen kl. 11 for at lufte ham, inden jeg skal videre. Jeg kigger igen på hans pote, hvad jeg ikke har givet mig selv tid til om morgen. Her opdager jeg til min store overraskelse, at Simbas pote ikke længere er rød og med gule plamager. Det er helt fint og lyserødt.

Forbløffet dyrlæge

Jeg tager et nyt billede med min telefon og sender til dyrlægen, som i mellemtiden har svaret på det første billede: ”Det er et Hot Spot et rigtig uheldigt sted, da det er meget svært at holde rent i poten. Du bør komme med ham med det samme, så vi kan få ham i behandling.” Da dyrlægen ser billede nr. 2, kommer der hurtigt svar: ”Sig mig en gang, hvor lang tid er der mellem de to billeder?” Ja der er sådan ca. små 12 timer. Dyrlægen er meget forundret over, at det kan ændre sig så hurtigt, især fordi han ikke har været hos dyrlægen, og et Hot Spot normalt varer alt fra 2-3 uger.

Endnu engang en rigtig glad hund uden smerter, og en glad hundeejer, der har sparet en tur til dyrlægen og en dyrlægeregning.

Så nu det med at holde øje med mine Alavida produkter. Det kunne jo være Simba gik hen og fik smag for det.

DEL
Tidligere artikelSkuldersmerter væk på under 10 minutter
Næste artikelMor og datter får glædestårer med LifeWave
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

2 KOMMENTARER

 1. SUPER FANTASTISK skriv. Tak fordi du deler din erfaring med os. Det er jo bare så skønt at LifeWave i den grad kan hjælpe vores dyr så hurtigt – og dejligt at spare et dyrlægebesøg.
  Jeg bruger også plasterne til mine hunde – mange hunde har fået hjælp med disse plaster. jeg har brugt plaster på mine hunde, for ondt i ryggen, og “antistress” plaster i nakken for torden og nytårsangst.
  Har rep mange sår og øjenbetændelse mm

  tak tak for FEDT skriv
  Hilsen Pernille Scheuer
  http://www.LQ4ever.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here