Mor og datter får glædestårer med LifeWave

2
386

November 2015 – Netværksbilen er kørt fra Nordjylland med Jesper Feldborg Dahl-Vedel og jeg. Vi er på vej til introaften i herlige omgivelser på Djursland – nærmere betegnet Bønnerup Strand. Vi glæder os. Vi ved, at der kommer mange folk, som aldrig havde hørt om LifeWave.

Hvad vi endnu ikke ved, er, at vi lige præcis denne aften bliver vidne til en helt igennem fantastisk succeshistorie, som giver en klump i halsen og glædeståre på kinden.

Vi ankommer til Bønnerup og får gjort klar til præsentationen af LifeWave. Vi taler lidt med de skønne mennesker, som har hjulpet til med lokaler og forberedelser og været en stor del af denne og de andre introer, der har været i Bønnerup.

Aftenen er gået i gang. Mange gode spørgsmål vælter ind over Jesper, som er i god form. Han svarer konkret på spørgsmålene også de kritiske: Er LifeWave pyramide? Er det placebo? osv. En rigtig dejlig intro med godt selskab af mange positive mennesker.

Så er introen overstået, og vi skal til at lege med ”klistermærker”, som vi siger. Det er nu LifeWave-plastrene vi taler om. Plastrene lindrer/afhjælper forskellige smerter, ømhed m.m.

Vi ved godt på forhånd, at LifeWave er nogle fantastiske produkter, men i aften blive vi vidner til en pige og hendes mor, der bryder ud i glædestårer. Jeg skal være ærlig at indrømme, at jeg selv får en tåre trillende og en klump i halsen. Hvor er det fantastisk at se, at et enkelt Y-age Aeon plaster i nakken kan gøre en forskel. Pludselig er alt meget bedre, ja pigen, som hedder Sofie, oplever det som samme situation, før hun blev syg. Kommentarerne mellem mor og datter: Hvad sker der? Gør det ondt? Nej, mor. Der er ingenting – hverken uro eller smerter. Det føles helt normalt igen.

Der er en følelse af glæde, der spreder sig i lokalet. Selvfølgelig nok mest hos Sofie og hendes mor, men vi andre, kan ikke undgå at blive lidt ramt også – på en god måde.

Jeg kan bruge lang tid på at skrive en masse om pigens baggrund, men intet er jo som bekendt bedre end at høre det fra hendes egen mund. Jeg har haft tæt dialog med hende siden den aften. Jeg hjælper og assisterer hende, når hun har brug for vejledning eller har spørgsmål. Jeg må i den grad sige, at Sofie er en pige, som både er fornuftig, positiv og med ben i næsen. Så med tilladelse fra hende kommer her en livshistorie, som er værd at bruge tid på at læse, og hvor du forhåbentlig også kan se, hvor fantastiske produkter fra LifeWave er.

Da 20-årige Sofie møder LifeWave

Det starter for 20 år siden, da jeg bliver født. Jeg har en rigtig god barndom, hvor jeg er aktiv. Jeg har hest fra jeg er seks år og går til håndbold og andre fritidsaktiviteter ved siden af skolen.

Da jeg kommer i teenageårene, bliver det hele lidt mere kompliceret, men det gør det jo ved alle. Ens krop forandrer sig. Det gør min også – i den grad.

Jeg kan huske, at jeg sidder oppe ved lægen en dag. Min mor er med. Jeg skal have p-piller, da jeg har store menstruationssmerter. På min mors side af familien er der en genfejl, som blandt andet går ud på, at man har større tendens til blodpropper (blodets evne til koalition). Min mor vil have mig testet for den genfejl, hvis jeg skal have p-piller. Så der skal tages en blodprøve.

Tre måneder senere får jeg svar. Vi bliver alle kaldt op til lægen for at høre det. Lægen siger, at jeg er testet positiv. Det vil sige, at jeg er syg. På det tidspunkt er jeg lige fyldt 16 år. Jeg ved, ikke særlig meget om sygdommen. Jeg har kun hørt navnet et par gange. Lægen siger, at det ikke er en farlig sygdom, og at jeg kan leve hele livet uden at komme til at mærke noget som helst til den. Så derfor mener lægen, at jeg godt kan få mini p-piller.

Lige præcis tre uger efter, at jeg får p-piller, får jeg den første blodprop. Jeg bliver indlagt på Randers Sygehus og senere flyttet til Aarhus Universitetshospital. Jeg er indlagt cirka 3-4 måneder. Imens jeg ligger på hospitalet, kan jeg ikke bruge mit ben. Det gør ondt og er blåt. Jeg får stærk smertestillende medicin flere gange om dagen og er til en masse undersøgelser hele tiden. Det er ikke kun hårdt for mig, men selvfølgelig også for min familie.

Mine forældre og brødre har været der for mig hele vejen igennem. De har været den største støtte for mig. De har det mig ligge helt nede i grøften, og de har set mig flyve igen. Efter de cirka 3-4 måneder kommer jeg hjem og kommer lige så stille ind i en hverdag med mine to krykker, og en 10. klasse, som jeg skal gøre færdig. Efter en lang genoptræningsperiode kommer jeg af med begge krykker.

Lægerne tager straks p-pillerne fra mig. Senere får jeg dog to blodpropper mere. Det hele går mere eller mindre på samme måde som den første blodprop. På 1,5 år har jeg fået tre blodpropper.

De blodpropper har givet mig en hel del. Både positivt og negativt. Positivt har det gjort mig sikker på mig selv, gjort mig mere moden og voksen. Jeg har fundet ud af, hvilke venner og familiemedlemmer, som er der for mig. Negativt har det givet mig ar på sjælen, men værst af alt, har jeg kronisk ondt i mine ben. Det føles som om, at de altid har slemt vokseværk – altså uro.

I november 2015 tager jeg med min mor til et foredrag om LifeWave. Jeg har aldrig hørt om det, og da jeg hører om det, tror jeg, at det er hokuspokus. Trods alt min skepsis får jeg et Y-age Aeon plaster i nakken, for man kan jo ikke udtale sig om noget, man ikke har prøvet.

Så sker der det mest fantastiske: For første gang i 5 år kan jeg ikke mærke noget i mine ben. Mine ben føles som inden jeg fik de blodpropper. Min mor og jeg bryder ud i glædestårer. Det er et stort øjeblik for mig. Alle de ting jeg har været til de sidste år, som skal hjælpe på de daglige smerter, og alle de penge, der er blevet brugt. Ét Aeon-plaster fra LifeWave og pludselig er alt, som før jeg blev syg. Min uro og smerter i benene er væk.

Siden november har jeg haft Y-age Aeon plaster på hver dag. Jeg tager på arbejde hver dag, er ved at renovere hus med min kæreste og laver alt muligt andet, som ikke har været muligt, før jeg prøvede plasterne. Jeg har endda været på min første rejse til Tenerife.

Før havde jeg dage, hvor jeg slet ikke kunne komme ud af sengen af smerter. Der skulle jeg have hjælp til bare at komme på toilettet. Hver gang jeg skulle have smertestillende, ringede jeg til min mor, fordi jeg skulle regulere i mit andet medicin. Hver gang jeg tog en pille, skulle jeg spørger min mor, hvad jeg skulle gøre, hvad og hvor meget jeg måtte tage af de forskellige ting.

Jeg er stor fan af LifeWave. Jeg har allerede anbefalet det til mange og fortalt om LifeWave til endnu flere. Det er helt sikkert det produkt, jeg sætter allerstørst pris på. En speciel tak til Rune Bødker Sørensen og Jesper Feldborg Dahl-Vedel og alle de andre, jeg har mødt. Tak for jeres råd og støtte til mig igennem det her.

Sådan opnår man smertelindring med LifeWave

Y-age Aeon fra LifeWave er et anti-stressplaster, der går ind og påvirker det autonome nervesystem i kroppen, så man efter blot 10 minutter får en afbalanceret effekt. Det betyder, at kroppen efter blot 10 minutter med dette plaster på, får en rolig og stressfri tilstand.

Y-age Aeon sænker også C-reaktivt protein. Årsagen til at C-reaktivt protein stiger skyldes inflammation og stress i kroppen. Det kan beskadige sundt væv og DNA.

Y-age Aeon …

 •  stabiliserer og afbalancerer det autonome nervesystem
 • reducerer fysisk og psykisk stress i kroppen
 • reducerer betændelse i kroppen
 • klarer hjernen og giver bedre koncentrations evne
 • forbedrer den generelle sundhed.

Corsentials fra LifeWave består af Y-age Aeon, Theta Activate og Theta One. Alt dette kombineret gør, at det kan afhjælpe stress, understøtte, og forbedre immunforsvaret, regulere hormonelle aktiviteter samt vedligeholde væv og organer.

I Sofies tilfælde har kroppen nok været yderst stresset efter blodpropper i benene m.v. Det har formentlig betyder, at hun har haft store smerter og uro i benene, som kan være blevet afhjulpet med Aeon. Nu er Sofie godt i gang med at bruge Corsentials, som jeg i øvrigt også selv er yderst glad bruger af.

Søger du smertelindring eller forbedret livskvalitet? Så prøv LifeWave

Efter at Sofie nu er kommet godt i gang med Corsentials (Y-age Aeon, Theta One, og Theta Activate), oplever hun, at hun indtager betydeligt mindre smertestillende medicin, end før hun begyndte med LifeWaves produkter – intet mindre end fantastisk.

Det gør mig utrolig glad at se, at hun har mange flere gode dage og mere overskud i hverdagen. Det er jo fantastisk at få en bedre livskvalitet. LifeWave er 100 procent naturlige produkter uden kemi, og der er ingen bivirkninger. Jeg håber bare på, at endnu flere tør prøve det på egen krop for at se, om det virker. Det sker der i hvert fald ikke noget ved.

DEL
Tidligere artikelAlavida vandt over Hot Spot
Næste artikelAcuLife – velvære til din hest
Rune er uddannet skibsfører, og når han ikke er ude at sejle nyder han at være aktiv netværker inden for LifeWave. Rune stiftede bekendtskab med LifeWave i 2014 og har gennem LifeWave mødt en masse positive og skønne mennesker. Han har også haft stor succes med LifeWaves produkter både til sig selv, men også til at afhjælpe forskellige problemer hos andre.

2 KOMMENTARER

 1. Velkommen til bloggen og sikken en fantastisk historie at lægge ud med <3

  Man bliver glad helt ind i knoglerne hver gang man oplever at kunne gøre en forskel i et menneskes liv

  God lørdag
  Mai-Britt

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here