Flotte ben uden blå mærker. Sådan gør du!

2
470

Får du let blå mærker? Har du prøvet at få store blår mærker, som gør rigtig ondt, og hvor du ikke føler du kan gå i kjole i halve eller hele år? Så se lige her mit bedste råd til at få flotte ben igen.

Jeg var for nogle år siden til en julefrokost, hvor vi skulle spille paintball. Det er faktisk ret sjovt. Desværre gik der ikke ret lang tid, før jeg måtte stoppe. Jeg bliver nemlig ramt 2 gange på samme ben af kugler på en meget tæt afstand, øv.

Da jeg skal i seng om aftenen, bliver jeg meget chokeret. Det to skud jeg har fået af paintballpistolen, har lavet nogle meget store blå mærker på mine ben. Så nu er det altså slut med at have kjole på til nytår tænker jeg. MEN, der skulle gå meget længere, før jeg kunne smutte i en kjole igen uden blå mærker. Der går faktisk et helt år før det går fra blå til sort til gul og grøn.

Prøv Y-age Carnosine

I starten af september i år er jeg på Kreta. Jeg er på en dejlig tur i Samariakløften, som er en 16-18 kilometer lang tur. Dernede er jeg så uheldig, at jeg hele to gange falder lige så lang jeg er. Resultatet er: Et stort sår på mit venstre knæ, og selvfølgelig et kæmpe stort blåt mærke. Av, av.

Da jeg ved, at Y-age Carnosine-plastret fra LifeWave er rigtig godt til at få sår til at hele hurtigt, hiver jeg straks et plaster frem og sætter det på knæet. Jeg sætter selvfølgelig også LifeWave IceWave-plasteret på til at tage de voldsomme smerter, jeg har i knæet og i anklen efter faldet.

Efter bare to-tre dage er mit blå mærke på knæet helt væk. Da jeg kommer hjem fra Kreta kan man ikke længere se det. Jeg er både overrasket og målløs, for tænk lige hvor længe jeg gik med blå mærker efter det meget korte paintballspil.

Jeg elsker mine plastre.

DEL
Tidligere artikelFit med WinFit: Kan kosten blive for mager?
Næste artikelKvalme – med TOHUMAN app er hjælpen lige ved hånden
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

2 KOMMENTARER

 1. Hej Jeanett,
  Nemlig! Carnosine plastret er uvurderligt i mange situationer – ikke mindst til blå mærker. Det er faktisk fremragende i alle situationer, hvor vi ønsker at fremme celle opheling, rifter, sår, udslet, hud mm. Jeg skar mig en dag dybt i tommelen med en skarp køkkenkniv..ned gennem negl og det hele. Tænkte den egentlig var til en tur på skadestuen, men valgte at prøve Carnosin plasteret. Så jeg forbandt med stramt Tenso-plaster, en bandage og to stk Carnosin udenpå – (disse blev skiftet dagligt). Herefter blev der helt ro i fingeren og jeg holdt vejret. Da jeg fire dage senere “pakkede” fingeren ud – havde jeg den fineste finger med en meget smuk opheling uden ar!
  Så ja, hurrah for vore unikke plastre!
  Tak for din fortælling ❤️
  Kh Kim

 2. Hej Kim

  Ja, det er bare med at forsøge sig frem med vores plastre, de kan så meget mere end vi drømmer om :-).

  Tak for din fortælling også, det er altid dejligt at få fokus på hvor meget de kan klare, og nu fik du en fint helet finger, uden arvæv. Det er da fantastisk
  Kh Jeanett

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here