Aldrig mere nøddeallergi med LifeWave plaster

5
257

Fordel ved nøddeallergi! Du får flotte og fyldige læber som Dolly Parton.
Ulempe: Læberne sprænger, bliver til store sår fyldt med betændelse, der gør afsindigt ondt.

Jeg har haft nøddeallergi så længe, jeg kan huske. Egentlig var vi længe om at finde ud af, hvad det var mine læber svulmede op af. Nu ved jeg, at det er den brune hinde, som sidder om nødden, som jeg ikke kan tåle. Jeg behøver ikke en gang at spise den. Nej, det er skam nok bare lige at holde den på læben i 5-10 sekunder, før mine læber vokser, de sprænger og bliver til store gule sår. Det gør ondt, og det tager rigtig lang tid, før det heler. Og sår på læberne er jo ikke særligt flatterende.

I mange år har alting med nødder derfor været erstatter med mandler, for det er pudsigt nok ikke noget problem. Nogen af mine skønne LifeWave-kolleger har opfordret mig til at prøve at plastre det væk. Men hvad nu hvis det ikke går så godt, har jeg altid tænkt. Ja, også selv om jeg har stor tillid til LifeWave-plastrene.

Kage på bordet og Aeon i panden

Den 3. december 2015 skulle vi igen i stemmeboksen for at sætte vores X ud for, hvem vi nu end mener, er det rigtige valg. I den anledning kommer min far og hans kone Hanne til middag og vil tage kage med.

Da de ankommer, har de to meget store kageæsker med fra byens bedste katteallergi-tohumanappbager. Neeej, hvor jeg glæder mig. Vi spiser og når til kaffen og kagen. Tallerknerne står på bordet, og kagerne kommer ud af æskerne. Jeg skal ellers lige love for, at de ser lækre ud. Jeg får æren af at skære for, skære det første stykke og opdager, at den er fyldt med nødder. I guder! Jeg har glædet mig hele dagen til kage. Det kan simpelthen ikke være rigtigt. Fandeme nej, jeg vil have kage.

Jeg henter mine LifeWave-plastre. Jeg er overhovedet ikke i tvivl om, hvilket forslag jeg vil prøve – nemlig et forslag jeg har set via To Human LifeWave app’en: Katteallergi. Ja, nu tænker du nok, hvad hulen har det med nødder at gøre. Ikke meget andet end, at det har ordet allergi tilfælles.

Jeg sætter et LifeWave Y-age Aeon plaster på navlen og et Y-age Aeon plaster på 3. øje (det er i panden, lige over brynene). Venter små fem minutter, og så guffer jeg kage til stor morskab for resten af selskabet. De kan slet ikke tage mig seriøst med mit plaster i panden.

Spiser nødder uden plaster

Ja, man skulle tro, at det var løgn, men der sker ingenting. Mine læber forbliver helt normale. Jeg har til og med dags dato spist nødder tre gange yderligere – uden plaster – og har på ingen måde haft en eneste reaktion.

Jeg har kun gjort det med hasselnødder, men hvorfor skulle det være anderledes med andre nødder? Ja, jeg ved det faktisk ikke, men kroppen er en finurlig størrelse, og jeg vil da ønske, at jeg havde prøvet det noget før. Det ville have gavnet sig med alt det kage, jeg til tider er gået glip af.

Har i øvrigt brugt samme forslag med hesteallergi og pollenallergi med super gode resultater, men det jo en helt anden historie.

What’s not to love

DEL
Tidligere artikelSport og resultater – uden doping og koffein
Næste artikelUnge med søvnbesvær, mavepine og tristhed får hjælp med LifeWave
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

5 KOMMENTARER

 1. Ja det er utroligt hvad produkter fra LifeWave kan udrette. Vi skal bare lære at finde de rette kombinationer og ikke være bange for at prøve.

 2. Hej, fantastisk historie 😉 Bruger du så plastrene hver gang, du spiser nødder? Eller er du sluppet af med allergien? mvh Connie

 3. Huraaaaa for de små klistermærker. Din livskvalitet forbedres væsentligt når du kan leve uden allergi ❤

  Jeg har selv haft succes med at fjerne katte-allergi med den placering af plastre, som du netop har afprøvet.

  Længe leve livet!

 4. Wow… det lyder vildt!!!
  Jeg har rigtig ofte overvejet at prøve det på min søn, der får udslet af tomater, men har ikke rigtig taget handling på det… Det her motiverer da helt vildt til at få det prøvet!

  1000 tak fordi du deler din historie <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here