Sport og resultater – uden doping og koffein

6
296

Der er mange forskellige indfaldsvinkler til det første møde med LifeWave og alle plastrene, kosttilskuddene, hudplejen m.v. Mange af os er på baggrund af en eller anden dårligdom (stor eller lille) blevet hjulpet med et plaster eller to – inden vi er blevet nysgerrige og har undersøgt mere.

I mit første blogindlæg skrev jeg om, hvordan jeg stødte på LifeWave på grund af min datters behov for smertelindring. Siden da har jeg undersøgt en masse om David Smith, som er opfinderen og grundlæggeren bag LifeWave.

Akupunktur for alle

Jeg er fascineret af, hvordan han allerede i en tidlig alder erklærede, at han ville være opfinder, og hvordan han bringer velkendte virkemåder fra akupunkturen ind i dette årtusinde ved hjælp af nanoteknologi og har gjort LifeWave til allemandseje. Genialiteten er jo, at man ikke behøver at vide alt om krop og meridianbaner for at bruge det.

Historien bag er kort fortalt, at David Smith blev hyret til at udvikle et plaster til Navy Seals, som skulle styrke deres udholdenhed – Energy Enhancer så dagens lys. David Smith så hurtigt potentialet for andre grupper end Navy Seals, og gennembruddet kom, da den amerikanske svømmetræner for det kvindelige OL-svømmehold i 2004 læste den lægefaglige afhandling omkring LifeWave-plastret og satte det amerikanske svømmehold til at teste dem. På kun 3 uger satte 6 ud af 8 svømmere personlige rekorder og ved OL i Athen blev der leveret så fantastiske præstationer at OL-komiteen gik ind i sagen og undersøgte plastret grundigt for at udelukke, at der kunne være tale om doping. Det blev i den grad en succes for LifeWave, da plastret under stor mediebevågenhed blev båret af svømmerne og efterfølgende, da komiteen ”frikendte” plastret for doping-mistanke. Læs historien her.

Siden starten har adskillige sportsfolk og topatleter testet Energy Enhancer – og energiplastret bruges flittig før, under og efter sportspræstationer. Til triatlon i København i 2014 bar Kronprins Frederik LifeWave-plastrene. Andre eksempler på sportskendisser, der bruger LifeWave, er den tidligere professionelle fodboldspiller David Beckham, den amerikanske svømmer Michael Phelps, cykelrytteren Marcel Kittel (Tour de France, Post Danmark Rundt), WTA-spilleren Anna Karolina Schmiedlova (over Caroline Wozniacki), skiløber Cristian Simari med flere.

Men hvad så med os gennemsnitlige motionister?

Løb med smerter

Jeg har ikke dyrket sport kontinuerligt i flere år grundet min gigtsygdom. Min fantastiske læge på hospitalet har mange gange sagt, at det

er vigtigt, at jeg får rørt mig, men at jeg ikke skal gøre mig håb om at komme tilbage til løb (har i mine helt unge dage løbet med glæde og deltaget i diverse motionsløb med Eremitageløbet som længste distance). Jeg er flere gange startet op på forskellige ting blandt andet løb og spinning, og som regel er det gået udmærket, mens det har stået på, men prisen dagene efter er hæslig.

Men jeg vil så gerne røre mig – det er jo helt i tråd med mit overordnede ønske om det sunde liv. Desuden har jeg fra starten besluttet mig for, at en kronisk sygdom er en udfordring, som skal håndteres, men ikke noget, der skal dyrkes. Jeg tror på, at positive tanker gør godt og gør det nemmere at håndtere sygdommen. Når det er sagt, så ved jeg også, at jeg skal acceptere, at der er dårlige dage, og at negative følelser er i orden, bare de mærkes og bruges til at løfte sig igen.

Maj 2014

I januar 2014 starter jeg igen-igen fra bunden med hensyn til løb. Det er ikke et nytårsforsæt, men et løfte til mig selv. Jeg har besluttet mig for at løbe tre gange om ugen og har fundet et program, som jeg følger slavisk. Når jeg skriver helt fra bunden, så er udgangspunktet, at jeg løber i 3×3 minutter med 2×2 minutters gå-pause indlagt. Dagen efter er jeg smadret og alle led værker.

Min kost bliver rettet til, så flest mulige syreholdige fødevarer bliver fjernet sammen med sukker. Sejren er enorm, da jeg i maj 2014 gennemfører et 5 kilometer løb sammen med min datter – et løb vi har meldt os til i januar i hemmelighed, ligesom træningen er foregået i hemmelighed. Bum, at smide det på Facebook er bare en fed fornemmelse. Knap så fed en fornemmelse er det dagen efter. Det gør mere end ondt. Gudskelov, jeg kan spise mine smertestillende piller, indtil leddene igen har normal størrelse.

Små skridt – lyt til kroppens signaler

Og så kommer plastrene fra LifeWave ind i mit liv. Nu bliver det august 2014, og jeg får min første sending fra LifeWave leveret. Som jeg tidligere har skrevet om her på bloggen, så starter jeg med Corsentials kosttilskud, og det gør en verden til forskel for mig. Samtidig bruger jeg plastrene Y-age Aeon, Gluthathione, Carnosine, Silent Nights og Energy Enhancer til at afgifte kroppen for medicin og til at få styr på inflammationerne i kroppen. Pludselig opdager jeg, at jeg ikke længere har de store nedture efter at have dyrket sport. Jeg er rent faktisk i stand til at nyde en løbetur og øge længden – og dagen efter glæder jeg mig til næste tur.

Nu bliver det virkelig interessant. Skal min krop ikke længere begrænse mig? Jeg begynder at bruge energiplastret Energy Enhancer mere regelmæssigt og får så meget øget energi og udholdenhed, at jeg i kådhed melder mig til et løb på 10 kilometers nytårsaften 2014. Det er så nok ikke det smarteste træk, men jeg gennemfører og endda i en bedre tid, end jeg har forventet.

Efter turen er jeg fuldstændig slidt op. Det gør ondt – rigtig ondt. Der får jeg lige en påmindelse om, at LifeWave-plastrene jo ikke er hokuspokus, selvom det ofte føles sådan. Plastrene er en fantastisk måde at kunne leve et godt og sundt liv og til at genetablere balancen i kroppen uden kemi. Men at tro at det hele sker på ganske få måneder efter flere år med sygdom og masser af medicin – det er utopi. Jeg er til gengæld nået rigtig langt og så langt at jeg bliver overmodig.

Selvom mit overmod koster smerter, så har jeg jo mit kemifri hjemmeapotek til at klare skærene og igen skabe balance i kroppen. Det er et langt sejt træk – men det viser bare, hvor vigtigt det er at lytte til kroppens signaler.

Boostet energi med LifeWave

Jeg vælger at gå tilbage til kortere distancer, og i 2015 deltager jeg i løb forår, sommer, efterår og nytårsaften. Alle distancerne er 5 kilometer. Jeg har ikke haft mulighed for at løbetræne 3 gange ugentligt (på grund af ryggen primært). Til gengæld har jeg støttet min krop ved at bruge Y-age plastrene Aeon, Gluthathione og Carnosine regelmæssigt for blandt andet at mindske inflammationer og stress samt øge organfunktioner, bedre immunforsvar (ingen sygedage i 2015) og hæmme mælkesyre. Jeg har også brugt Energy Enhancer for øget energi og udholdenhed samt soveplastret Silent Nights ved behov for at opnå en dybere søvn.

Inden mit nytårsløb 2015 vælger jeg i ugen op til at følge en decideret sportsprotokol – find ‘sportspræstation’ i To Human app – altså en opskrift på, hvor de forskellige plastre skal sættes dagligt op til løbet, under løbet og efter løbet. I min taske har jeg altid mit lille etui med blandede plastre og på min mobil har jeg To Human app. Det gør det dejlig nemt at følge en protokol, uanset hvor jeg befinder mig, da der vises billeder af, hvor de forskellige plastre skal sættes.

Det er bare et lille forsøg på at gøre en forskel, da jeg kun har løbet ganske få ture af 3-5 kilometer fra slut august til den 31. december. Jeg løber uden ur, da mit primære mål er nydelsen ved at løbe (tænk at jeg kan), men løbenummeret ved nytårsløbet 2015 indeholder jo en tidschip, og yes, jeg har skåret 5,20 minutter af min 5 kilometers tid i forhold til august. Og spørg mig lige om jeg var jeg øm dagen efter! Overhovedet ikke, bare dejlig træt og tilfreds.

LifeWave kan styrke balancen i kroppen

Uanset om man udøver sport på eliteplan, eller om man bare er forstadsmotionist, så kan LifeWave plastrene gøre mange gode ting for balancen i kroppen – og en sejr i hverdagen føles for mange lige så sødt, som sejren på toppen af medaljeskamlen.

Jeg synes, det er en fornøjelse at kunne skabe resultater for mig selv, men også at kunne hjælpe andre, som døjer med knæsmerter eller lignende i forbindelse med sport.

Hvor vil jeg virkelig ønske, at vores dejlige unge mennesker, som benytter diverse energidrikke fyldt med koffein og sukker, også får øjnene op for, at plastrene sammen med energidrikken Theta Fuel fra LifeWave kan give dem en energieksplosion helt naturligt hele dagen.

Her i huset har teenagerne set ideen og fortæller gerne vennerne om det. Men det er jo os voksne, der skal gå forrest. Så det gør vi.

DEL
Tidligere artikelRygestop – rygrad som en regnorm (Del 2)
Næste artikelAldrig mere nøddeallergi med LifeWave plaster
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

6 KOMMENTARER

 1. Kære Mai-britt
  Det lyder som en rigtig god historie. Den vil jeg tage med mig på min videre vej.
  Lad mig lige få på plads, startede du med Corsentials – og hvor lang tid tror du der gik før du følte en virkning?

  • Hej Hanne.

   Ja .. tilbage 2014 fik jeg leveret min første sending med både plastre og corsentials.
   Og for at starte et sted gik jeg igang straks med corsentials i 30 dage. Og jeg blev bevidst i slutningen af de 30 dage om de udeblevne smerter.
   Siden gik jeg igang med plastrene og tager en omgang corsentials ca hvert kvt.

   Rigtig god fornøjelse
   Mai-Britt

 2. Hvor er det fantastisk Mai-Britt, at du igen kan nyde glæden ved at løbe. Da jeg startede med corsentials var jeg ude og løbe en måned efter at jeg var startet, der havde jeg ikke løbet de sidste 2 år inden, og normalt måtte jeg ned og gå efter ca 1 km, men lige pludselsig kunne jeg løbe 5,62 km. helt uden stop. Det var da fantastisk 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here