Slip af med din katte- eller støvallergi

0
590

Af og til spørger jeg mig selv, om der overhovedet er nogen begrænsninger for, hvad vi kan udrette med plastrene fra LifeWave. Jeg har efterhånden kunnet hjælpe en del mennesker med de særeste udfordringer. Min holdning er blevet, at ingen lidelse, sygdom eller anden udfordring/skavank eller andet skal gå forbi mig, uden vi prøver, om ikke plastre kan gøre en forskel.

Som ambassadør og forhandler af LifeWaves produkter: LifeWave-plastre, Corsentials/Theta One, Maveric til mænd, WinFit-systemet for vægtreducering m.m., har jeg i mange år som fysioterapeut og behandler i professionel sammenhæng haft stor glæde af at kunne tilbyde disse unikke produkter som en del af min behandling. Derfor er min tilgang til produkterne mere og mere gået fra ”det kunne jo være” til at være: ”Det virker”!

Vi må i denne sammenhæng huske at pointere, at vi i LifeWave ikke stiller diagnoser eller giver os ud for at helbrede, men når det er sagt, er der vist ingen grænser for, hvad vi som ambassadører og forhandlere kan hjælpe med.

I LifeWave plejer vi at sige, at plastrene virker på 9 ud af 10. Min erfaring er tættere på 10 ud af 10. Vi skal bare give os tid til at finde ”porten ind” til problemet hos det enkelte menneske. Vi husker at fortælle, at vi faktisk udfører en akupunkturbehandling – blot uden nåle. Læs nogle af de mange artikler på bloggen, der gør rede for plastrenes virkemåde. Det er ikke svært. Kan du kende forskel på højre og venstre og farven brun og hvid, så er du udlært.

Med alle typer plastre følger en folder med, der med billeder viser, hvordan plastrene placeres på kroppen. Der er kun 5 punkter i spil for hver type og enhver klarer det nemt. Hertil kan du altid få hjælp af din forhandler, som hjælper med at købe netop de plastre, som du behøver. Her er det en stor hjælp, at plastrene virker med det samme, og at du inden for minutter vil opleve den første effekt. Du skal ikke vente længe. Plastrene kan let flyttes rundt, indtil du har opnået den bedst mulige virkning.

Sæt Aeon-plastre på og tag en kat på skødet

David Schmidt, grundlægger og CEO i LifeWave svarer en gang om ugen på spørgsmål fra brugere over hele verden. Dette sker på LifeWaves Facebookside i ”Ask David”. Her får han en dag stillet spørgsmålet: Kan LifeWaves plastre hjælpe mig af med min allergi over for katte?

Ja, svarer David Schmidt. Plastrene kan sagtens afhjælpe katteallergi. Han siger: ”Nu kommer der et svar, som måske kan lyde lidt vanvittigt. Gør sådan her,” sagde han:

  1. Drik først et stort glas vand
  2. Sæt et Aeon-plaster på det ”tredje øje” – et punkt midt i panden mellem øjnene
  3. Sæt et Aeon-plaster på navlen
  4. Tag din kat i favnen eller på skødet i 10-15 minutter
  5. Herefter er din katteallergi forsvundet

Jeg har ikke selv kat endsige problemer med katte eller andre pelsdyr, men alle tilbagemeldinger fra kolleger og brugere fortæller, at den er god nok. Det virker! Enkelte har endda afprøvet ”kattemodellen” på andre allergier, f.eks. støv. Her er fremgangsmåden den samme. Skift katten ud med din pænt fyldte støvsugerpose og udfør punkt 1-4. Dette gælder for dine egne omgivelser. Om det gælder for eksterne forhold og i andre omgivelser, bliver den spændende opgave. Prøv dig frem!

Enkelte melder tilbage, at hvis der er en lille snert tilbage, så udfører man blot punkterne 1-4 en gang eller to mere. Men de fleste melder, at det virker med det samme: Ingen reaktion ved kontakt med katten fremover, og virkningen holder. Har du en svær eller livstruende allergi, skal du ikke eksperimentere! Er du ekstremt allergisk over for eksempelvis nødder (hassel/peanuts) – skaldyr/fisk og andet, bør du konsultere en læge eller anden fagperson, inden du kaster dig ud i ovenstående.

Derimod kan mildere og ikke-livstruende allergier f.eks. for frugt, bær tomater eller andet muligvis afhjælpes med den foreslåede patching-protokol for katte og støv. Ønsker du at arbejde mere indgående med din allergi og evt. eliminere denne, uden brug af håndkøbsmedicin, er det her en nem løsning. En løsning, der tager få minutter, og som på en naturlig måde og uden brug af kemi hjælper dig af med din allergi for altid.

Fremgangsmåden for ”katte-modellen” kan du variere i det uendelige. Prøv! Er problemet f.eks. husstøvmider, så prøv også at støvsuge seng, madras, dyner, tæpper og andet, hvor der kan forekomme allergener fra disse dyr og få disse med i støvsugerposen. Meld gerne erfaringer tilbage i chat-rubrikken fra jer, der prøver. Du finder flere patching-forslag og protokoller i TOHUMAN app både til iOS og Android. Prøv f.eks. en Detoxkur 5, 7 eller 10 dage. Efter en sådan udrensningskur har mange sagt farvel til deres aktuelle allergi over for visse fødeemner.

Følg med på bloggen her i foråret, hvor jeg og mine kolleger lægger nye historier op med vore erfaringer. Skulle du have lyst til at vide mere om, hvordan du kan blive hjulpet, så tag fat i mig, og lad mig hjælpe dig i gang. Se min kontakt info nederst, eller lad os starte en samtale i kommentarfeltet herunder.

DEL
Tidligere artikelMavesyre, for meget (Reflux) – hvad kan du selv gøre?
Næste artikelBlærebetændelse taget i opløbet
Det moderne menneske kæmper med mange fysiske og mentale udfordringer. Her er det vigtigere end nogensinde at tænke sundhed helt ud i hjørnerne. Det gælder om at være i balance - mentalt og fysisk. Det er Kim Hodys fokus. Kim er uddannet fysioterapeut og idrætslærer og har en mangeårig erfaring med behandling samt rådgivning inden for sport på motionsplan, kost og ernæring. Kim Hody er qua sin store interesse for sundhed og erfaren forhandler af LifeWaves produkter (Lifewave.com), Zinzino Omega-3 balanceolie og en Vegansk algebaserede omega-3 olie (Zinzino.com) Han er hertil forhandler af de essentielle æteriske olie fra dōTERRA (dōTerra.com). Kontaktinfo: +45 51901271 eller kontakt@kimhody.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here