Blærebetændelse taget i opløbet

0
403

Har du nogensinde prøvet at have blærebetændelse? Jeg har aldrig prøvet det før, men jeg er absolut ikke i tvivl, da det pludselig rammer.

Min blærebetændelse starter en mandag aften. Når jeg har været på toilettet, er jeg kun lige kommet uden for døren og har sat mig i sofaen, eller en stol, så føler jeg, at jeg skal tisse igen.

Hvis jeg nu ikke havde haft mine plastre, så ville der jo nok gået en dag eller to mere, inden jeg ville tage kontakt til min læge. Men der er jo ofte lang ventetid hos lægen, og med blærebetændelse vil det jo være helt uudholdeligt at vente.

Nu er det jo så heldigt, at jeg har mine plastre herhjemme, så jeg gør noget med det samme. Jeg starter søndag aften med at sætte et Glutathione-plaster lige ved trussekanten, og så går jeg ellers i seng. Jeg ved, at det er vigtigt for min krop at komme ned i den dybe søvn, hvis den skal kunne hjælpe sig selv, så jeg tager også et Silent Nights på mit foretrukne sted under højre yderste knyst.

TOHUMAN app viser nem patching

Næste morgen synes jeg stadig, at jeg har den evindelige tissetrang, så jeg må lige have fat i min TOHUMAN app for at se, hvad jeg skal gøre.

I appen bruger jeg det første forslag, der ligger. Jeg sætter Energy Enhancer på Liver3, hvid på højre og brun på venstre samt på BL23, hvid på højre og brun på venstre. Herudover sætter jeg Glutathione på CV3 ved trussekanten, som jeg også har gjort det aftenen inden med Glutathione.

Tirsdag formiddag mærker jeg ikke mere til min blærebetændelse, og jeg glemmer faktisk at skifte mit Glutathione-plaster ud med Carnosine til natten.
Jeg lader alle mine plastre sidde til de ikke kan klistre mere, og jeg mærker ikke mere til den blærebetændelse.

Jeg glæder mig hver gang jeg kan hjælpe mig selv og mine nærmeste – uden jeg behøver at bruge medicin. Det er en fantastisk følelse og en enorm lettelse. Og så er det jo super praktisk.

DEL
Tidligere artikelSlip af med din katte- eller støvallergi
Næste artikelForstå din pollenallergi og slip af med den – en guide til alternativ behandling
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here