Stress og manglende overskud forsvandt med LifeWave

1
308

På en gård er der ingen kære mor. Allerede fra jeg var helt lille, lærte jeg, at der skal arbejdes, når tid er. For dyrene skulle jo have mad – hver dag.

Jeg er født i Salling nord for Skive og opvokset på en gård vest for Viborg. I de travle perioder under eksempelvis høsten blev der arbejdet i næsten døgndrift, for vejret bestemte jo, hvornår der kunne høstes, køres halm m.v.

Min barnelærdom har påvirket og præget mit voksne arbejdsliv. Jeg er ansat som it-konsulent hos LMO, hvor jeg også arbejder meget sæsonbetonet. I perioder betyder det lange arbejdsdage og til tider arbejde flere nætter i træk under en stram deadline. Mange systemer er igennem årene blevet rettet til i natte- og morgentimer, så alt er klar til morgendagens arbejde uden at forstyrre kolleger.

Hvor vil jeg egentlig hen med dette? Jo, jeg vil tale om stress, overarbejde og manglende overskud.

Førhen reagerede min krop på følgende måde: Egon nu slapper du af – du får lige en ordentlig gang snue eller bihulebetændelse, så jeg lige kan få dig ned på langs i en uges tid. Dette skete flere gange om året.

Min LifeWave skepsis overmandes

En dag introducerede min sponsor mig for LifeWave. Da jeg har fødderne solidt plantet i den danske muld, kiggede jeg noget – for ikke at sige meget – skeptisk på ham. For det var i mine øjne hokuspokus, og jeg havde lært at man ikke kom sovende til tingene.

Nysgerrigheden overmandede mig dog efterhånden. Ja, jeg faldt i og prøvede det. Måske i håbet om, at det virkelig var rigtigt.

Jeg har nu i mere end 4½ år brugt produkterne Energy Enhancer, Y-age Aeon, Y-age Carnosine, Y-age Glutathione samt Silent Nights fra LifeWave. I samme periode har jeg kun haft 2-3 dages let forkølelse her i foråret.

Jeg kan og vil derfor ikke undvære produkterne fra LifeWave. For mig er der en klar sammenhæng, og jeg har aldrig haft en bedre livskvalitet. I de perioder, hvor det går stærkt, er mit motto med et lille smil på læben blevet: Der er noget om snakken – et Aeon i nakken.

I dag kan jeg bevare overblikket over opgaverne, når situationen tilspidses, og der er maksimalt pres på. Der er samtidigt overskud til familieliv og fritidsinteresser efter fyraften i stedet for bare at smide sig på sofaen.

Glæden ved at være LifeWave distributør

Når nu disse produkter fra LifeWave bare ved at blive sat på akupunkturpunkter, eller endnu mere simpelt ud fra et billede, som følger med hvert produkt, kunne gøre et sådant forskel for mig, så måtte produkterne da også kunne hjælpe andre?

Som uafhængig LifeWave forhandler har jeg igennem årenes løb stået på en del messer, holdt foredrag og introduceret disse produkter til andre. Jeg fandt ud af, at jeg bliver så utrolig stolt og glad indeni over at kunne hjælpe andre mennesker med deres problemer.

Jeg har masser af gange set en mand knibe en glædeståre over, at smerterne er forsvundet som dug for solen. Jeg har set, at folks livskvalitet er blevet betydeligt forbedret. Det er en fantastisk gave at opleve.

Derfor vil jeg i de kommende blogindlæg fortælle meget mere om mit nye liv med LifeWave, så jeg også denne vej kan hjælpe og inspirere andre. Og lige så vigtigt vil jeg fortælle meget mere om tilblivelsen af To Human app. Et projekt, som har betydet rigtig meget for mig. Her har jeg kunnet kombinere min faglig ekspertise med min passion for LifeWave og glæde rigtig mange mennesker med let adgang til viden om LifeWave produkterne.

DEL
Tidligere artikelEr network marketing noget for dig?
Næste artikel16-årige Kathrine blev syg af HPV-vaccinen Gardasil
Egon Nielsen har gennem en årrække testet LifeWave på egen krop bl.a. i forbindelse med et stressforløb. I dag er han en meget aktiv LifeWave-forhandler og står bag udviklingen af TOHUMAN app, der har fokus på et sundt liv. Kontaktinfo: lwegon@gmail.com

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here