16-årige Kathrine blev syg af HPV-vaccinen Gardasil

1
249

Kritikken af HPV-vaccinen Gardasil af unge piger er steget voldsomt. Samtidig stiger antallet af sager med piger som klager over hovedpine, smerter, koncentrationsbesvær. De sover meget og isoleres fra et almindeligt teenageliv med vennerne og der kommer hele tiden nye historier i medierne.

For et halvt års tid siden mødte jeg en af disse piger. 16 årige Kathrine kom til mig i Helsebrixen med sin mor Helle. Kathrine havde det så skidt, at nu havde været nødt til at afbryde sit ophold på idrætsefterskole. Hun var sløj hele tiden, døjede med konstant hovedpine og kunne kun ligge på sofaen, mens hendes tvillingsøster slet ingenting fejlede. Kathrines symptomer efter HPV-vaccinen lignede de mange symptomer som mange piger har fortalt om i medierne efter de har fået Gardasil som 12-årig. Mange piger, som har været hårdest ramt, har været piger, som dyrkede meget motion som Kathrine.

Startede på Corsentials og Y-age plastre

Da jeg mødte KathKathrine-thorius-lifewaverine var hun i en forgiftet tilstand. Hun havde ledsmerter, træthed og meget uren hud. Hendes menstruation var aldrig regelmæssig. Kathrine gik derfor straks i gang med at drikke Consentials fra LifeWave. Vi aftalte, at hun skulle have en udrensning med helseplastrene Y-age Glutatione og Carnosine.

Jeg begyndte også at give Kathrine 3A-terapi – det vil sige terapi med et apparat, som blæser varm luft med negativt ladede ilt-ioner ud på kroppens akupunkturpunkter. 3A terapi har en god effekt på bl.a. smerter, idrætsskader, frossen skulder, over/undervægt, forkølelse, astma/allergi, gigt, træthed og stress.

Jeg coachede også Kathrine om hendes kost og arbejdede med at hun havde de ’rigtige’ tanker. Det er meget vigtigt, at man ligger det med at være syg på hylden, når man er i bedring.

Jeg underviser også i blodtypekost og anbefaler ikke, at man spiser svinekød. I takt med at Kathrine fik det bedre med hovedpine, var der kun udsving, når hun spiste svinekød.

Kathrine begyndte også i Helsebrixens træning, som er en anderledes måde at motionere på. Du træner liggende på seks forskellige brikse, der rammer hver deres muskelgruppe i din krop. Du træner uden smerter og uden at få skader. Kathrine har ikke godt af en for hård træning, da det er for anstrengende for hendes krop og sjæl.

Plastre fra LifeWave lindrer smerte og hovedpine

Kathrine bruger LifeWave som supplement for at mindske hovedpinen og lindre smerte. Hun har ikke brugt nogen hovedpinepiller, siden hun startede her.

For to måneder siden startede jeg med at give healing sammen med 3A-terapien, og derfra er det kun gået fremad. Kathrine drikker stadig Corsentials om aftenen og bruger Silent Nights soveplaster fra LifeWave. Når dagene bliver for hårde bruger hun Lifewave plasterne, som hun har med sig, og vi taler hele tiden om, hvad hun skal bruge mellem behandlingerne hos mig.

Kathrine er i dag igen kommet i gang med livet. Hun går nu i SOSU-introduktionsskole på fuldtid og har fritidsarbejde i legetøjsbutikken BR. I øjeblikket går hun til behandling og træning cirka en gang om ugen, hvor hun bliver coachet.

Mit hjerte græder over alle de piger som kæmper samme kamp som Kathrine. De får ikke den nødvendige og rigtige hjælp. I hvert fald ikke nok. De går glip af teenagelivets gode stunder med venner, i skolen og i fritiden. Jeg vil så gerne hjælpe disse piger til et bedre liv, og er så glad for at se, at Kathrine er ved at komme helt ud på den anden side.

Mød mor til HPV-ramte Kathrine på Bolig – Mad – Design i Forum

Helsebrixen er på Danmarks største bolig- og livsstilsmesse i Forum Bolig – Mad – Design messe den 16-18. oktober. Her kan du møde Kathrines mor Helle Thorius og spørge hende til Kathrines historie, om symptomerne efter HPV-vaccinen, om de svære dage, om uvisheden og manglende hjælp. Hør også mere om, hvordan Kathrine har det i dag.

Der er blandt andet mulighed for at prøve LifeWave plastre m.m. på Helsebrixens stand.

Helsebrixen har nogle fribilletter til messen i Forum – få din fribillet hos os i Helsebrixen.

Helsebrixen er også på messe i Hvidovre Medborgerhus den 10. og 11. oktober, hvor der er fri entré.

Introaften om HPV-vaccine og alternative muligheder

I Helsebrixen planlægger vi også en introaften med temaet HPV-vaccinen (Gardasil), som går i dybden med de metoder vi her har beskrevet. Hør bl.a. mere om LifeWave plastre og Corsentials. Hvis det har din interesse så skriv til mig, så får du direkte besked.

Læs også Kathrine Thorius’ historie i Familie Journal 31. oktober 2015

Foto øverst: Genrefoto

DEL
Tidligere artikelStress og manglende overskud forsvandt med LifeWave
Næste artikelAlavida – fremtidens hudplejesystem er kommet!
Hellebeth Hansen hjælper folk med at forbinde kroppen/sindet og ånden ved hjælp af motion, blodtypekost, samtaler og behandling. Hellebeth har motionscentret Helsebrixen, der via en alternativ tilgang sætter fokus på, at motion, livsstil og kost kan være rart, nemt og let at ændre med de rigtige tanker. Kontaktinfo: www.helsebrixen.dk eller helsebrixen@yahoo.dk

1 KOMMENTAR

  1. Kanon og utrolig relevant historie om et emne som berører alle.
    Denne type af historie hjælper med at mennesker gennem Blog.tohuman konceptet kan hjælpe hinanden.

    Tak til alle jer bloggere og jer, som læser med 🙂
    Jan

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here