Alavida – fremtidens hudplejesystem er kommet!

15
300

LifeWave eventen 2015 i Tivoli Hotel & Congress Center var enestående. Jeg svæver stadigvæk i en følelse af dyb respekt og anerkendelse.

Denne gang havde LifeWave en helt særlig nyhed med. Et fantastisk hudplejesystem – nemlig hudplejeserien Alavida. Alavida er spansk og betyder ’til livet’ eller ‘to life’ – bedre kan det ikke være. At navnet blev Alavida skyldes, at grundlægger og CEO i LifeWave, Inc. David Schmidt gerne ville have, at startbogstaverne i ”algaeoil” – altså ”AL” skulle indgå i navnet til serien med de nye hudplejeprodukter. Sådan blev det, og jeg tror alle hurtigt har taget navnet til sig, fordi det giver mening.

Før jeg deler min egen vilde oplevelse af dette underfundige produkt med jer, så lige lidt om hudplejeprodukterne i serien. Jeg håber, at I HOLDER UD!

Tre gange Alavida

Alavida er et trio-system. To hudplejeprodukter, nemlig Alavida Daily Refresh Facial Nectar (1 FL. OZ /30 ML) og Alavida Nightly Restore Facial Creme (1 FL. OZ / 50 ML). Sidste del af trioen er et nyt LifeWave plaster, som hedder Alavida.

Alavida hudplejeprodukter består af 98,6 procent naturligt udvundne plantebaserede ingredienser. Det store spørgsmål er så – hvad er resten? Under David Schmidts gennemgang på LifeWaves event i København kom han med et eksempel. Det drejer sig for eksempel om det fedtopløselige vitamin C.

En oplysning, som jeg også finder pragtfuldt er, at et uafhængigt testlaboratorie har testet Alavida. De tests fortæller, at der ikke før er set så flotte resultater efter så kort tids brug af et hudplejeprodukt. Og det siger ikke så lidt, da de også tester kendte mærker hudplejeprodukter som Lancôme og L’Oreal.

Se en kort video med en udtalelse fra Thornton Streeter, grundlægger og direktør i Centret for Biofield Sciences i England og Indien.

Vil du lære mere om firmaet, som testede Alavida for LifeWave, så kan du følge linket her.

Hudpleje hænger sammen med et sundt helbred

Har du egentligt nogensinde tænkt over, at huden er kroppens største organ?

Her får du en lidt teknisk gennemgang af huden. Vores forståelse af hudens mekanismer er reelt en grundlæggende forudsætning for at kunne ‘fordøje’ de efterfølgende informationer. Vores rejse tager os således på en tur gennem lidt basal anatomisk forståelse i hudens univers.

Skræller du det af, og lægger det på en vægt, vil det veje ca. 4 kg. Tog du derefter en kagerulle og glattede huden ud, så ville det fylde ca. 2 kvadratmeter i gennemsnit for en voksen.

Huden er opbygget af en række forskellige lag. Typisk omtaler vi epidermis (overhud) og dermis (læderhud), samt underhuden.

Hudens funktion er overordnet at beskytte os imod vandtab. Dernæst fungerer den, som en reguleringsmekanisme for legemstemperaturen, og den giver os derfor signaler om varme eller kulde. Vi kender det, når vi sveder eller får gåsehud. Huden fungerer desuden som et værn imod omverdens millioner af mikroorganismer. Den beskytter os mod sollysets UV-stråler ved at danne melanin. Det er også huden, som via solens ultraviolette stråler omdanner kolesterol til D3-vitamin. Det er også huden, som giver os sanseoplevelser i forbindelse med fysisk berøring og er de kraftige, udløser de smerte.

Huden optager stoffer, som vi smører på os. Faktisk op mod 74 procent. Den proces kaldes for osmose. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvad vi vælger at smøre huden ind i.

Når vi i LifeWave regi forholder os til hudpleje, så er det interessant at høre David Schmidt fortælle om, hvordan en smuk hud hænger sammen med et sundt helbred. Det gør han ud fra den forståelse, at hudens udseende netop hænger sammen med de forhold, som vi vælger at stille til rådighed for kroppen via vores valg af fødevare/ernæring.

Hvad gør Alavida trio så unik?

Som omtalt i indledningen af dette blogindlæg her, så er det enestående ved Alavida hudplejeserien det faktum, at det er et kombinationssystem. Det vil sige, at hudplejen sker ved en indre proces kombineret med en ydre påvirkning. Den indre påvirkning sker ved en række processer, som igangsættes ved brug af Alavida plastret. Herom i et senere afsnit. Det kombineres med den omtalte dagsnektar og natcreme.

Alavida Daily Refresh Facial Nectar er et dobbeltvirkende fugtigheds- og antiagingprodukt, som er udviklet til brug i dagtimerne. David Schmidt omtaler det, som et avanceret ansigtsnektar system. Testpersoner – kvinder forstås – har givet udtryk for, at cremens lette konsistens er perfekt, som en naturlig foundation inden deres eventuel videre brug af makeup.

Alavida Nightly Restore Facial Creme er ligeledes et dobbeltvirkende fugtigheds- og antiagingprodukt, der dog er udviklet til brug om natten, hvor fokus er på gendannelse.

Der er nogle praktiske ting, som jeg vil vælge at fremhæve. Til trods for produkternes indhold af flere unikke ”fede olier”, så opleves huden ikke som fedtet efter påsmøring. Det er fordi hudens evne til at opsuge produkterne udnyttes til fulde.

Når du går i gang med at bruge disse hudprodukter – eller som jeg kalder dem ‘gudeprodukter’ – så vil jeg anbefale dig at rense dit ansigt med en fornuftigt skintonic først. Ved godt at det sikkert mest er kvinder, som gør det. Men på en eller anden måde giver det jo mening at fjerne den hinde af snavs, som klæber fast på huden – inden vi påføre vores Alavida. Hvem ved – måske kan vi inspirere LifeWave til at diske op med både en skintonic og rensemælk. Nu har LifeWave jo fået en smuk kvinde ved PR-roret, nemlig Loren Winter Castronovo.

Hvad får brugerne ud af produkterne?

Testpersonerne og de kliniske undersøgelser fra LifeWave viser, at ved brug af systemet, så optimeres og forbedres udstrålingen eller den grundlæggende glød eller tone i huden. Med andre ord så kan man sige, at systemet udjævner hudens farvetone og eventuelle misfarvning. Således oplever brugeren at få en klarere ansigtsfarve og en genopfrisket ungdommelig glød. Der sker også det, at hudens fasthed øges. Det skyldes at trio-systemet booster produktionen af kollagen. Fugtigheden i huden forbedres ligeledes, og det er blandet andet takket være indholdet af moringasmør.

Alavida hudpleje plaster

Sidste tredjedel af Alavida trioen er plastret. Det betyder, at vi skal vende opmærksomheden indad og igen tage på en rejse! En indre rejse. En rejse, som bringer os en tur ind i vores forunderlige anatomiske indre verden. På denne rejse vil jeg genfortælle de overordnede info fra David Schmidt, som jeg husker dem.

Rejsen starter i hjernen, hvor LifeWaves grundlægger David Schmidt fortæller om koglekirtlen, også kendt om pineal kirtlen eller det tredje øje.

Denne kirtel sættes i forbindelse med den overordnede styring af snart sagt alt, hvad der sker i den fysiske krop. Denne kirtel er også forbundet med produktionen af både melatonin og serotonin. Den kirtel er derfor indirekte ansvarlig for en god helse i huden. Han fortæller også, hvad han stort set altid gør, når han besvarer eller udtaler sig under konceptet Ask David. Nemlig, at det er vigtigt med sund kost, hvile/søvn og motion. Han nævner, at når kroppen ikke reparerer, så forfalder den.

For at begrænse kroppens/hudens forfald har den udviklet et forsvarsværk, som antioxidanter. Vi har derfor i forhold til huden en stor interesse i at have et så godt antioxidant-netværk, som overhovedet muligt. Antioxidanter fungerer som forsvar mod ‘oxidanter’. Disse er stoffer, som angriber fedtvævsstrukturer i for eksempel huden. Når det sker i fedtvæv, så ‘harsker’ det, og når det sker, så mister cellen sin evne til at regenerere. På et dybere plan sker skaderne helt ned på dna-niveau. Her er så tale om en forkortelse af ‘teleomerne’. Faktisk er der en hel selvstændig videnskabelig forskning på det område. Og hvis du nu skulle have lyst til at ‘nørde’ ud i netop dette vitale område, så kan du surfe rundt her.

Når vi bruger Alavida plastret om natten, så er vi faktisk med til at beskytte både Glutathione og SOD (Super Oxide Dismutase), som vi kender fra Theta One. Disse to komponenter er yderst vigtige i det tidligere omtalte antioxidant-netværk. Jeg vil i senere blogindlæg trænge dybere ned i det spændende område, når jeg kommer så langt, at jeg er klar til at skrive om Y-age Glutathione og Carnosine plastrene i særdeleshed.

Men nu tilbage til pinealkirtlen. Udover de oven for omtalte hormoner, så er det også fra den kirtel, at vi får Methoxytetrahydrobetacarboline (MeOTHBC). Blandt venner kaldet pinolin (det dannes ud fra melatonin). Det beskytter os imod noradrenalin og adrenalin. Disse er stresshormoner, som er nok så skønne og praktiske, når vi skal flygte eller være i kamp. Men i dagligdagen skaber de faktisk oxidativ stress (OS). OS er sammen med de såkaldte fedt-relateret ubalancer de to væsentligste årsager til stort set alle kendte livsstilssygdomme.

Det kan derfor ikke undre nogen, at vi allerede nu kan læse flere spændende ‘sidegevinster’ ved brugen af Alavida plastret, som egentligt bare er et hudpleje plaster. I sagens natur kommer der beretninger om diverse forbedringer af hud – eksempelvis om dens glød, fasthed og fugtighed med mere.

Min første test af Alavida

Som jeg lovede i starten vil jeg dele en ‘sidegevinst’ med jer læsere, som jeg personligt har oplevet.

Alavida blev præsenteret på LifeWave eventen i København fredag og lørdag den 18. og 19. september 2015. I en lille måneds tid inden blev jeg ramt af noget, som minder om eller måske var – trigemius neuralgi. Sådan noget, der minder om helvedesild. En stigende følelse af ubehag på et område af højre kind. Efterhånden som dagene gik, tog det til. Jeg kunne også se en tiltagende rødme i huden. Min hovedbund i højre side blev mere og mere følsom, og endte med en smerteoplevelse, når jeg førte en hårbørste gennem håret i den side. En let berøring af håret udløste også ubehag. Min øverste kindtand i højre side, samt visdomstand i højre underkæbe begyndte at fortælle: “Juhuuu, vi er her …” Nå men, hvor om alting er, fik jeg booket tid til frisør, så håret blev gjort kortere. Jeg kunne så via spejlet se hovedbunden tydeligt og derved udelukke diverse vækster a la … Gæt selv, hvad jeg måske tænkte … Så blev der bestilt tid hos zoneterapeuten og tandlægen.

LifeWave eventen kom. Jeg deltog sammen over tusind andre forhåbningsfulde LifeWavere. Om lørdagen fik vi mulighed for at afprøve det omtalte trio hudplejesystem, og vi fik i den forbindelse udleveret tre  Alavida plastre. Plastrene kom jeg i min taske – mens hudpleje prøverne blev fordelt på hver sin håndryg. Jeg duppede en finger i den lille nektar prøve (den til brug om dagen) og smurte den forsigtig rundt om mine øjne. Jeg oplevede en øjeblikkelig forfriskning, og noget som vel kan beskrives som lettelse. Da eventen var slut, var jeg ude at spise med en sværm af LifeWave kolleger, som var lige så meget oppe at ringe, som jeg selv. Så blev det nattetid – og jeg dejsede omkuld i kassen påmonteret det nye plaster.

Jeg vågnede søndag morgen og tænkte ”What the f…!” 3-4 ugers gene i kind og hovedbund var fordampet natten over …

Afslutningsvis kan du herunder læse en oversigt vedrørende indholdsstofferne i Alavida. Jeg har ”forsøgt” at være så kortfattet, som muligt og i øvrigt fuldt opsætningen, som vi finder på hjemmesiden for produktet. Dog har jeg valgt at sammenskrive informationerne, således at et givent indhold efterfølges direkte af en slags funktionsbeskrivelse.

Hoved- eller nøgle ingredienser:
Olie af mikroalger
En naturlig form af alger, der er rig på DHA, som giver en fremragende forbedring af hudens elasticitet.

Mælkepeptider
Udvundet af mælk og stabiliseret således, at de har bevaret deres bio-aktivitet. Disse mælkeproteiner øger produktionen af kollagen og hyaluronsyre. Disse komponenter skaber en regenerering af gammel hud, hvorved forekomsten af fine linjer, rynker reduceres og derved forbedres hudens fasthed.

Moringasmør
Udvundet af frøolie fra det indiske Moringa Oleigera “mirakeltræ”.
”Smørret” støtter reparation og styrker hudens naturlige egenskaber. Det hjælper også ved at lave en beskyttende barriere, som begrænser dehydrering af huden. Overgår både sheasmør og kakaosmør i den sammenhæng.

Fedt opløseligt vitamin C
Vores specielle udgave af denne antioxidant optages 50 gange bedre end almindeligt C-vitamin og hjælper med at beskytte mod synlige tegn på aldring og reducerer irritation af huden.

Risklidolie
Forbedrer tilstanden af huden gennem via den robuste profil af essentielle lipider (E-vitaminer = antioxidanter), som for eksempel tocopheroler og tocotrienoler. Disse hjælper med at beskytte mod frie radikaler skader og bevarer de aktive ingrediensers naturlige egenskaber.

Rosmarinekstrakt
Kendt for sine antioxidant- og antibakterielle egenskaber. Det hjælper med at beskytte mod skader fra frie radikaler og beskytter de aktive ingredienser, således at virkningen er optimal.

Jeg vil gå mere i dybden med indholdet i forbindelse med min nyskabelse, som ses forklaret efterfølgende.

Peptalk tour d’Alavida

Som mange af jer sikkert er bevidst eller velvidende om, så tog jeg initiativ til at udvikle et mødekoncept, som jeg gav navnet Peptalk tour de Theta Nutrition. Det blev taget flot imod, og jeg mærker stadig efterspørgslen.

Jeg har derfor besluttet mig for at føre det koncept over på Alavida produkterne. Hold derfor øje med Petalk Tour d’Alavida. Og skal du være helt sikker på ikke at gå glip af noget, så tilmeld dig min mailliste. Linket ser du på min fanside for steensforedrag, som det naturligt også er omtalt på hjemmesiden for samme.

Alavida er enhver kvindes drøm – og snart også mændenes. Tro mig.

DEL
Tidligere artikel16-årige Kathrine blev syg af HPV-vaccinen Gardasil
Næste artikelPludselig siger kroppen stop: Fra jernmand til krøbling
Steen Leithoff er foredragsholder, inspirator, coach og hjælper andre med at realisere deres målsætninger som certificeret Goal Mapping Practitioner. Steen Leithoff har desuden en fortid, som vidensformidler i helsekostbranchen med speciale i essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Steen er i LifeWave regi kendt for sine peptalks om Theta Nutrition. Kontaktinfo: www.steensforedrag.dk.

15 KOMMENTARER

 1. Kære Steen.
  Jeg elsker dine “nørderier”, som du i den grad formår at billedliggøre, så det er til at forstå.
  Tak for din udførlige gennemgang med dine egne erfaringer samt saglig og faglig viden.
  Jeg glæder mig enormt til din Petalk Tour d’Alavida.
  Knus

  • Takker for roserne kæreste Aase… Jeg har haft en fest i forbindelse med “nørderiet”, som har taget en del dage… men det er jo skønt med fester, som kan køre over flere dage/uger….

   Glæder mig meget til Peptalk Tour d’Alavida….. og skal nok melde ud, når jeg er klar.
   Så jeg forventer at suse gennem det ganske land – Jylland – Fyn og Sjælland…..

   Og mon ikke der skulle falde et Webinar af hen ad vejen…

   Husk at jeg sender små huske sedler ud via min liste…
   Man kan tilmelde sig her.
   http://forms.aweber.com/form/93/2121082993.htm

   Stay tuned…

 2. Kære Steen
  Så vidt jeg ved er C vitamin vandopløseligt ligesom B vitamin er det. A,D,E og K er fedtopløselige. Vil du derfor ikke nok forklare det med det fedtopløselige vitamin C.

  Venlig hilsen
  Bettina

  • Kære Bettina.
   Hvor er jeg glad for din kommentar. Det er jeg fordi, at jeg er sikker på at rigtige mange naturligt har samme refleksion, som du.
   Vi kender typisk kun C-vitamin i vandig opløsning.

   Sagen er imidlertid, at C-vitamin findes både, som den kendte vandopløselige, men også i en fedtopløselig form.
   Kigger du ingredienslisten igennem, finder du disse kodeord her: ” TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE”.

   Den form er teknisk set fedtopløselig. Netop denne form er kendt for at ”peppe” produktionen af kollagen op. Ligesom den også kobles sammen med en øget regenerering af huden og det også i forbindelse med solskoldninger. David Schmidt omtalte denne effekt i forbindelse med et af hans svar i ”Ask David”. Denne form her har desuden den fordel, at den optages meget bedre. Faktisk skriver David 50 gange bedre. Derfor bruges meget mindre af den. Den vandopløselige form kan virke belastende for huden i større mængder. Vi får derfor igen bekræftet, at der er tænkt over indholdet i Alavida produkterne.
   Masser af varme hilsner til dig fra.
   Knus fra Steen.

 3. Super godt skrevet. Tak Steen for dine forklaringer. Det giver god mening med Alavida og sikke nogle gode “bivirkninger” det har det plaster. Det er jo fantastisk. Er i fuld gang med at bruge produkterne. Jeg sover godt, har meget energi, og huden begynder at se bedre ud:-). Nemt at smøre på og huden, fedter ikke, og natcremen har en eksfolierende effekt .

  • Kære Soong Hei.
   Pragtfuldt at mine skriblerier falder i god jord hos dig. Alavida er bare så gennemtænkt – at det i den grad er en fornøjelse at tale om det og nu også at skrive om det. Og ikke mindst – at bruge det. Skønt, at du også kan bekræfte virkningerne. Især det med at produktet ikke fedter, er en super bekræftelse på produktets kvalitet. Thi, hvis det stadig “flød” på hudens overflade, var det jo et signal til, at det ikke var trængt ind i huden, hvor Alavida magien sker. Den exefolierende effekt er en positiv effekt, som især lægger sig til Moringa smøret.
   En portion af varme hilsner til dig fra mig…
   Knus fra Steen.

  • Kære Egon.
   Jeg finder stor glæde i dine roser. Jeg har altid set mig selv, som “stand-up´peren”, der står i rollen, som foredragsholdere. Det har derfor været noget grænseoverskridende på det personlige plan – at skulle skrive…. Det er derfor ekstra super fedt, når læsere giver energi i form af kommentarer. Og selvom “man” skal være upåvirkelig af både “ris og dadel” – så finder jeg altså god næring i dem.

   Desforuden er det jo en fornøjelse at være en del af alle jer medbloggere – og med den teamenergi, der gennemstråler dette koncept her på To Human, så er det jo ekstra stimulerende.
   Masser af begejstrede hilsner til dig fra mig.

 4. Kære Jeanett.
  Får nærmest øre kinder af dine kærlige roser. Takker så inderligt for din positive energi. Det er netop den slags tilbagemeldinger, som giver “brandstof/inspiration til det forsatte arbejde med at blogge. ´
  Masser af knus fra Steen.

 5. Hejsa kære Heidi.
  Tusind tak for din påskønnelse.
  Jeg spreder alle disse skønne budskaber, hvor jeg kan komme til det. Glæder mig over, at du fandt linket, og valgte at poste det i jeres norske gruppe. Hvem ved – måske kan jeg komme til Norge en gang – og holde en Peptalks turné der? Tror du, at der kunne skabes stemning/mulighed for det?
  Knus fra Steen.

 6. Kære Steen

  Hvad skal jeg sige <3 <3 Hvor mange hjerter kan man lave? Det er et stjerne skriv, du har begået der, og jeg vil sørge for, at så mange som overhovedet det er mig muligt, kommer til at læse det.

  Jeg glæder mig i den grad over, at du er kommet ind i LifeWave. Det netværk, som vi her er en del af, også med To Human, er en gave, og jeg vil glæde mig til at se mere af din skuffe. Og respekt og tak til Jan Dibbern, for nu vil mange flere blive opmærksomme.

  KH Lone

 7. Kæreste Lone.
  Takker af mit inderste hjerte for din kærlige kommentar. Jeg elsker at drysse stjernestøv. Tak også for dit tilsagn om at ville dele mit “stjernestøv”. Det er jo skønt at få lov til “mentalt” at bestøve så mange som muligt. (Tænker lidt over, hvordan det lige blive oversat til engelsk eller andre sprog for den sags skyld).

  Også jeg er glad for, at være blevet en del af vores fælles unikke LifeWave univers. Ellers ville jeg “jo” ikke have mødt alle de skønne mennesker, som jeg er blevet beriget med – og forsat bliver.

  Så lad os i fællesskab løfte To Human og dermed LifeWave til uanede højder.

  Jeg arbejder videre med Alavida på fuld skrald… og i skrivende stund er der programsat to præsentationer med titlen:
  Peptalk Tour d’Alavida. Udover, at de er opslået i en Facebook gruppe, men de kan også findes via min fanside for steensforedrag.
  Se link. https://www.facebook.com/steensforedragsfanside.

  Flere møder bliver slået op – da jeg allerede her i fødselsfasen oplever en stigende efterspørgsel. OG allerede nu vil jeg løfte sløret for et større STØTTE arrangement med Peptalk Tour d’Alavida, som “trækplaster”. Det afholdes i Ansgar Kirke på Nørrebro i København og det bliver i slutningen af november 2015.

  Stay tuned for flere info….

  Knus fra Steen.

 8. Fantastisk skiv om en SUPER skøn hudpleje-serie.
  Det er dejligt at blive klogere og det blev jeg helt sikkert på dit PepTalk møde.

  Du giver os en beskrivelse vi alle kan forstå og havde jeg ikke allerede Alavida, så ville jeg ikke tøve, men skynde mig at bestille det <3
  TAK

  • Tusinder tak for dine skønne og værdsættende roser kæreste Pernille.
   Det er tilbagemeldinger, som dine, der giver mig den indre energi, som skal til for at finde motivationen for at lave disse PEP-talk.

   Det er ren fest….. hele vejen igennem. .
   Det er en fest, når jeg lære et nyt produkt at kende.
   …… når jeg nørder med det. Lære dets virkninger at kende.
   Når jeg udvikler en powerpoint til at formidle mine indtryk, forståelse og videre formidle tingene i “hare-højde”.
   Når jeg står på scenen forskellige steder i Danmark og “sender” indtrykkene videre….

   “Whats not to like”.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here