Flotte negle og hænder? Se lige hvad Alavida kan

0
391

Jeg må sige, at jeg gang på gang bliver positivt overrasket over, hvad Alavida fra LifeWave kan.

Jeg har i tidligere indlæg her på bloggen skrevet om hvordan jeg har fået bugt med Hotspot på min hund, revnede hæle, som blev flotte igen, hvordan Alavida lindrer kløe fra brændenælder, og hvordan jeg har fået lækker og silkeblød hud. Nu kommer der endnu et indlæg! Jeg kan næsten ikke får armene ned af ren begejstring.

Alavida som håndcreme

Som blomsterdekoratør er det absolut ikke nogen nem opgave at have pæne hænder og negle – slet ikke i den kolde tid lige nu. Jeg har gennem årene prøvet mange forskellige håndcremer. Jeg har sådan set også fundet noget, jeg er glad for. Dog kan det ikke klare udfordringen med revnede fingre i den kolde tid.

Der findes altså ikke noget mere frustrerende, end når ens finger revner. Det gør ondt, desto koldere ens fingre bliver, og jo mere revner de. Hver gang man bukker fingeren revner de på ny. Så det er temmelig meget op ad bakke, når der skal arbejdes med blomster. For lige nu er jo en ekstra travl tid. Julen banker på lige om hjørnet, og der skal laves alt fra adventskranse, dørkranse, juledekorationer og meget, meget mere.

Nu har jeg brugt Alavida natcreme fra LifeWave i tre uger, to-tre gange om ugen som håndcreme. Ja, man skulle nærmest tro, det er løgn. Jeg er meget ked af jeg ikke har taget et før billede, men jeg havde overhovedet ikke regnet med det her resultat. Jeg har ikke en eneste revne. Mine hænder er meget nemmere at holde rene, og som om det ikke er nok, ja så er mine negle også blevet meget stærkere og længere.

Flotte, lange negle med Alavida

Jeg har altid haft meget skøre negle. De har altid været meget bløde, flækket og knækket for et godt ord. Som de fleste andre kvinder har jeg i årevis ønsket mig flotte lange negle, men aldrig haft det – før NU.

For dig som ikke selv slås med denne udfordring, synes det måske uvæsentligt, men for mig som altid har haft skøre negle, er det virkelig fantastisk. Jeg føler mig langt mere feminin med flotte negle.

Kunne jeg, ja så badede jeg i Alavida. Jeg håber sådan, at LifeWave kommer med endnu flere hudplejeprodukter i fremtiden.

DEL
Tidligere artikelSådan slap Ulla af med voldsom migræne
Næste artikelWinFit med and og flæskesteg
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here