Dårlig søvn påvirker din fedtprocent

2
162

Sover du dårligt om natten? Vidste du, at dårlig søvn påvirker din fedtmængde og øger risikoen for overvægt?

Ved et hvert træningsforløb både vægttabsforløb og generelt trænings-forløb spørger jeg altid, hvor mange timers søvnen du får om natten. Vi lægger i fællesskab en plan for søvnen, da det er en utrolig vigtig faktor, hvis vores fælles træningsprojekt skal lykkes.

Sov minimum 7 timer hver nat (ja gerne op til 8,5 time): For lidt eller for dårlig søvn kan gøre dig mere sulten. Hvis du er træt, vil din viljestyrke og modstandsdygtighed være lav. Det gør, at du kan få svært ved at holde fokus på de sunde valg og får større trang til sukker end normalt.

Søvn er vigtiSoveplaster-silent-signtsgt

Nyeste søvnforskning – en ny britisk undersøgelse offentliggjort på Forbes.com – viser, at et fast sovemønster har betydning for en sund kropsvægt. Søvnen spiller en vigtig rolle i forhold til vores helbred, udseende, præstationer og forebyggelse af livsstilssygdomme.

Resultaterne fra søvnforskningen viser:

 • At en fast sengetid med en fast vækketid kan kobles til en lavere mængde kropsfedt.
 • At mindre end 6,5 time eller mere end 8,5 times søvn om natten giver en højere mængde kropsfedt.
 • At mellem 8 og 8,5 time om natten viste sig at have en positiv indvirkning og giver den laveste mængde kropsfedt.

Sov godt med Silent Nights

Søvnkvaliteten kan i høj grad forbedres gennem:

 • Fast sengetid og fast vækketid.
 • Sov mellem 7 og 8,5 time hver nat – hele ugen.
 • Motion/træning. Her skal du dog være opmærksom på ikke at træne meget hårdt lige inden sengetid, da det tager nogle timer at få ro i kroppen.
 • Sov i et køligt og mørkelagt soveværelse.
 • Sluk for computere og mobiltelefoner en time før planlagt sengetid.
 • Brug regelmæssigt søvnplastret Silent Nights fra LifeWave.

Silent-nights-lifewaveEt søvnplaster uden bivirkninger fra LifeWave – Silent Nights afslapper hjernen, sætter gang i kroppens naturlige produktion af søvn hormonet melatonin. Det giver en naturlig, dyb og afslappet søvn, forbedrer åndedrættet og iltoptagelsen samt modvirker snorken – simpelt og effektivt. Hos Bodycoach (www.bodycoach.dk) har vi testet søvnplastret Silent Nights, og det virker! Du er frisk og veloplagt hele dagen.

Som personlig træner er det super vigtig for mig, at jeg holder mig i god form, spiser sundt og får kvalitetssøvn, således at jeg optimerer på min restitution i forbindelse med min træning. Derfor forkæler jeg mig selv ved jævnligt at bruge Silent Nights fra LifeWave.

Du kan læse mere om soveplastret Silent Nights her
Brug To Human LifeWave App, og få råd og vejledning til træning – udover egne erfaringer, ser jeg effekten af plastrene næsten dagligt.

DEL
Tidligere artikelEn krop i balance – udrensning og detox
Næste artikelOndt i ryggen på grund af forskel i benlængde?
Michael Skjoldan er personlig træner, body sds behandler (færdig uddannet 2016) og uafhængig LifeWave distributør. Michael Skjoldan har stor kompetence som trænings- og slankecoach og arbejder til daglig med træning, vægttab, kostomlægning og behandling. Kontaktinfo: www.bodycoach.dk

2 KOMMENTARER

 1. Kære Michael.
  Tak for at du tager dette tema op. Det er en ufattelig vigtig faktor – det der med at passe sin nattesøvn. Det er ikke for ingenting at det er blandt verden mest effektive totur metode – at forhindre fanger i at sove. Alt i kroppen bliver smadret. Det sker også på sigt – hvis ikke vi får vendt vores eventuelle forstyrrede søvnrytme. Ønsker alle en super god nattesøvn med soveplastret og Alavida plastret, som fint kan kombineres.

  • Tak for din kommentar Steen 🙂 Det er også derfor vi starter med en snak om søvnen, i et hvert trænings- og vægttabsforløb. Da en god nats søvn er fundamentet for at viljestyrken holdes højt hele dagen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here