En krop i balance – udrensning og detox

2
394

Vores krop er en genial størrelse. Den har en formidabel evne til at helbrede sig selv, hvis vi vel at mærke giver den muligheden for at udføre sine funktioner.

I energiterapien er enhver helbredsmæssig udfordring – uanset om det er smerter, søvnproblemer, manglende energi eller lignende – et udtryk for blokeringer i kroppens energiflow. Ved at ophæve blokeringer rundt omkring i kroppens energisystem, kan smerter og symptomer lindres. Disse blokeringer kan ophæves ved hjælp af tryk eller nåle på akupunkturpunkterne, som er placeret på meridianbanerne, så energien igen kan flyde frit. Gennem en påvirkning af akupunkturpunkterne forbindes den ydre krop med den indre, og organer, kirtler og processer påvirkes. Akupunktur og akupressur er anerkendte og kendte behandlingsmetoder i sundhedssystemet. Mange tandlæger og læger har således taget akupunkturen til sig.

LifeWaves patenterede plasterteknologi er energiterapi, og LifeWave-plastrene virker også via påvirkning af akupunkturpunkterne.

Ren krop – sund krop

For at fungere optimalt må organismen opretholde en biokemisk ligevægt. Kroppen har et indbygget system, som arbejder på at holde organismen fri for affaldsstoffer – skille sig af med affald og forurening, tungmetaller, nikotin m.m. Et system, som omfatter mange organer og fysiologiske processer. Denne balance forstyrres ofte af miljømæssige påvirkninger, som kan irritere forskellige organer og funktioner og i sidste ende kan medføre, at kroppen tager skade – såvel i det små som i det store.

Udrensning-med-lifewave-plastreJo mere vi bliver bombarderet med unaturlige stoffer fra omgivelserne og vores kost, desto større er kroppens krav til udrensning blevet. Vi bliver alle i forskellig grad konfronteret med dette. Almindelige lidelser som hovedpine, afføringsproblemer, allergi, vægtproblemer, depression, angst og smerter m.m. skyldes for en stor del svigt ved udrensningssystemerne. Der kan også trækkes en direkte forbindelse til denne overbebyrdede tilstand, hvis man begynder at se ældre ud, føler sig mere træt eller mister den særlige glød, der karakteriserer et godt helbred. Men alt dette kan vendes i den rigtige retning, hvis man retter opmærksomheden mod fænomenet udrensning.

En målrettet udrensning vil give adgang til energireserver og ubalancer vil blive genoprettet, så kroppen igen får mulighed for at gøre sit arbejde.

Udrensning med plastre fra Y-age-serien

I LifeWaves patenterede sundhedsteknologi er gammelkendt viden kombineret med moderne teknologi. Med LifeWave-plastrene har vi mulighed for at hjælpe mennesker tilbage til en bedre helbredstilstand – en bedre livskvalitet. For at få glæde af LifeWaves plasterteknologi behøver man ikke at være ekspert i akupunktur, men blot følge de visuelle vejledninger i de medfølgende produktbrochurer eller i To Human LifeWave App. LifeWave er nemlig for alle!

En målrettet udrensning med LifeWave kan nemt og effektivt foregå ved at bruge plastrene fra Y-age-serien, som består af Y-age Glutathione, Y-age Carnosine og Y-age Aeon. Ved brug af disse tre LifeWave-plastre renses, regenereres og styrkes kroppen.

For at tilføre energi til organerne, så de kan udføre deres arbejde bedst muligt, anbefaler jeg gerne, at man inden en detox-kur starter med 5-element protokollen med Energy Enhancer, som blidt stimulerer hvert organ i en rækkefølge over et 5-dages skema.

Udrensning/detox kan foregå over 1-4 uger ad gangen – alt efter behov, og der findes protokoller, som tydeligt beskriver hvordan. I det hele taget – og endnu mere vigtigt under en detox-kur – er det at drikke vand. Postevand er med til at lede de bioelektriske energier, som LifeWave-plastrene udsender og hjælper med at skylle affaldsstofferne ud af kroppen.

December er måneden med hygge og julemad, hvor kroppen kommer på ekstra arbejde, så det vil være rigtig godt at forberede den med en detox-kur. Hvis det alligevel går galt, er der hjælp at hente i både symptomlister, Facebookgrupperne og i vores uundværlige To Human LifeWave App, hvor der findes patchingforslag til julemaver og andre maver.

DEL
Tidligere artikelSådan kan du hjælpe din hund med LifeWave-plastre
Næste artikelDårlig søvn påvirker din fedtprocent
Aase Stokholm har næsten 25 års erfaring fra helsebranchen. Med LifeWave oplever hun nogle helt særlige muligheder for at hjælpe rigtig mange mennesker til at hjælpe sig selv og opnå bedre livskvalitet. Aase har været forhandler af LifeWave siden 2012. Kontaktinfo: aasestokholm@pilmark.dk

2 KOMMENTARER

 1. Skønt at blive mindet om dette tema. Detox og udrensning er i bund og grund svaret på de fleste menneskers fysiske problemstillinger. “De” ved det bare ikke. Pragtfuldt at LifeWave således stiller unikke redskaber til rådighed for os i processen. Med den voksende bevidsthed om vigtigheden af at passe på os selv – og de budskaber vi i fællesskab kan synliggøre her via To Human bloggen – så gives der mulighed for en lysere tilværelse for flere.

  Lets tell the world…. – og det arbejder vi så på…..

  Knus fra Steen.

  • Tak Steen.
   Det er netop gammel viden, at kroppen har godt af en detox et par gange om året.
   I modsætning til tidligere tiders fastekure, afkog af kartofler, grønsager, urteteer m.m. kan vi med Lifewave plastrene hurtigt og enkelt udrense uønskede stoffer. Nemt, vitaliserede og genopbyggende!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here